- Am folosit să cred că de căldură de dragoste. La prima ocazie de a se bucura de soare, dar în acest an, am dat seama cât de important rece - zâmbește Lera. - actor totul merge asa. În birou, deși „kondishka“ funcționează, și nu sunt incluse în setul. Interferă cu înregistrare. Singura salvare - în mașină. Inclusiv controlul climei, și dy-s-shish. În această vară, chiar m-am oprit pentru a folosi creme cu SPF. Cel mai bun mod de a te proteja de soare astfel - nu este doar pe stradă sau de mers pe jos de pe partea umbrită.
În căldura mă salvează câteva lucruri: apă potabilă (în cantități mari), apă termală într-un spray pentru fata (am se pare, este peste tot - acasă, în mașină, câteva poșete), cuburi de gheață și, desigur, o cremă hidratantă. Și pentru pielea foarte uscata. Eu deși nu este așa, dar numai creme hidratante intense pot avea de fapt, o acțiune la 43.
Cu toate acestea, desigur, în vara aveți nevoie pentru a minimiza utilizarea produselor cosmetice. La Moscova, pentru mine este rareori posibil, deoarece aproape în fiecare zi de filmare. Dar dacă nu va trebui să, eu sunt fericit că nu pictez, ci doar a pus pe ochelari de soare mari pe jumătate din față. Pentru a simți încrezător fără ochelari, am nevoie de pudra, blush-ul si mascara. Asta e de ajuns.
2. Cel mai bun dintre toate - masaj
În ciuda abundenței tuturor procedurilor oferite în prezent în SPA-centre, toate împachetări, capsule si bai prefera un masaj obișnuit. Când oră și jumătate și întregul corp. Pentru mine aceasta este cea mai bună recuperare. Cu toate acestea, recent, cu MAIL SAVE au fost în Elveția și a ieșit în SPA-salon, care a deschis prieteni. Masochki, kremchiki. Totalul ponalepili în prezent (rade). De asemenea, am mers acolo pe o unitate de diagnosticare special, care literalmente centimetru arată în cazul în care pe față există o problemă, care va începe în curs de îmbătrânire mai repede, etc. După instrumentele selectate pentru a îmbunătăți starea pielii. Am fost foarte multumit.
Vara ne dă o recoltă bogată de fructe și legume, dar eu cred că acest lucru nu este suficient. De asemenea, este necesar să se satura în oligoelemente, minerale, suplimente nutritive. Ferm acest lucru nu este pasionat de, dar uneori bea departe cursul unor pastile. Acum Supradin. „Bulbuc“ vitamina a. Îmi place rezultatul. Parul si unghiile în stare bună, și senzație de bine.
4. Numai profesional
Nu-mi place să cumpere creme sau buticuri fiscale gratuite. Ei vând timbre, care nu mai atașat la haine, mai degrabă decât produse cosmetice. De obicei, aceste fonduri sunt parfumate, și cu siguranță nu să aibă proprietăți medicinale. În opinia mea, mult mai bine să cumpere în cosmetice farmacie să aibă grijă. Cu toate acestea, soluția la această problemă, am fost mult timp încredințat cosmetician lor. El mi-a alege creme profesionale, în funcție de starea pielii. Am cumpăra întreaga serie la o dată: pentru persoanele de sub ochi pentru a decolteului, separat pentru mâini și corp.
5. Îngrijirea periodică
Fiecare femeie ar trebui să acorde o atenție la pielea dimineața și seara. Ei bine, dacă este posibil, chiar și în timpul zilei. Puteți avea tot felul de creme bune, dar dacă nu în mod corespunzător de îngrijire pentru piele, rezultatul dorit nu va fi. Care este punctul de a pune mijloacele de dimineata dorogushchee de celule stem create de cele mai recente nanotehnologie, în cazul în care, înainte de acea noapte prea leneș pentru a elimina make-up? Sincer, tu urăști toate aceste proceduri: crearea unui machiaj, eliminarea machiaj, aplicarea seruri kremchiki. Așa cum aș fi fericit dacă nu am putea folosi toate acestea si inca arata bine.
6. rețete „Bunicii“
Rețete tradiționale în grija de mine eu nu folosesc, dar uita-te la mama mea și am înțeles că toate acestea sunt foarte mult de lucru. Ea deja la vârsta de pensionare și până în prezent, în ciuda faptului că am avut în mod regulat conferă tot felul de produse cosmetice, preferă să facă o mască de smântână, căpșuni, castraveti. Și arată grozav. Mult mai bine decât mulți dintre colegii săi. Poate ar trebui să ia în considerare?
Că mama ar trebui să-ți mulțumesc pentru ce m-au învățat să aibă grijă de piele. Ca un copil, mâinile unse ma urât crema pentru copii într-un tub de fier. Mai aproape de 20 de ani a mers creme de fata. Apoi, o astfel de selecție largă de produse cosmetice nu a fost, toată lumea a fost Nivea, dar eu sincer fost în fiecare seară, în fața unei oglinzi și hidrata pielea.
7. Wizards la domiciliu
Nu este nimic mai rău decât să-și petreacă pe make-up pentru mai mult de o oră. Recent, cu personal artistul meu make-up, care este, de asemenea, aproape prietenul meu, vom înregistra. Stau într-un scaun și spune, „Ei bine, Jack, make-up timp de 15 minute?“ Și tu știi, ea se descurcă. Iar rezultatul este întotdeauna îmi place, nu se poate spune despre alți specialiști, care pictează pe diverse mea de filmare. Și nu e în abilitățile lor, și incapacitatea de a lucra rapid. Sunt doar încep să ies din mine, când am mult timp Deducem ochii, buzele. Și dacă, în același timp, a întrebat: „Leroy, ce ai prefera sa“ - Sunt gata să ucizi. Vreau să stai jos și după 15 minute a obține frumos. Nu există întrebări. Așa că am decis să vină peste tot cu comanda sa: make-up artist, coafor. Ei pur și simplu trăiesc. În fiecare dimineață, vin. # Xa0;
8. Propriul un stilist
Stilist am, pentru că eu sunt în stare să găsească un costum foarte bun. Am format o opinie mult timp, eu ar trebui să arate. Nici măcar nu poți încerca să convingă. Da, există ajutoare, dar rolul acestor oameni este de a ajuta la crearea unei imagini de mine, și să aducă haine pe care le-am ales, și a pus-o în ordine. Mărturisesc că au existat momente în care întrerup eu doar de filmare și a plecat numai pentru că stilistul a încercat să-mi pună pe unele lucruri stupide.
chiar și în sine I se dezvolta un design, pe care sunt cusute modele de rochie. Foarte pasionat de creație Yudashkin. Cu toate acestea, nu toate mi se îmbracă în față. Am o mulțime de rochii de preferat, dar, din păcate, ele sunt acum nevoiți să se odihnească în dulap. Aceasta este regula de show business, care de două ori în una și aceeași haine în public nu pot apărea. Aproape că, odată ce jurnaliștii scrie, „Kudryavtseva nimic de a purta!“ (Rade). Se pare că de-a lungul anilor, cabinetul nu este blocat. Cine face reparații în apartament nou. Acolo, sub rochia mea va fi atribuit unui dulap întreg. În general, timp pentru mine pentru a deschide un showroom, și chiar mai bine - Muzeul Lera Kudryavtseva. mai multe camere Exhibits suficient.
9. Lace, panglici de satin.
Genți, pantofi, și diverse accesorii am ajuns, de asemenea, dar slăbiciunea reală a mea - este lenjerie. Magazinul poate petrece trei ore. Lenjerie prefera foarte diferite: dantelă, satin, bumbac. Principalul lucru pe care a fost frumos și confortabil: a subliniat în mod profitabil piept, dar în același timp este fixat oriunde nimic. Nu-mi place synthetics în interiorul cupei. Din anumite motive, ea a început să folosească chiar firma de lux. În America am cumpăra absolut ieftin kituri # xa0; Victoria Secret. În general, îmi place Dior, La Perla. Frumos lenjerie dă încredere.