7 pași pentru exorcizare

7 pași pentru exorcizare

Scutirea de la demoni - o parte a lucrării lui Isus, nu de multe ori văd astăzi în biserică.

Recent am vorbit cu tinerii lideri și au ridicat o întrebare interesantă despre lucrarea eliberare. Se pare că mulți creștini plini de Duhul au opinii diferite cu privire la acest subiect. Cum aducem bunătatea și slava lui Isus celor care sunt lovit de întuneric?

Am înțeles că este un subiect prea controversat. Nu mă aștept ca toată lumea să fie de acord cu mine despre observațiile mele. Cu toate acestea, am în ultimii câțiva ani în această luat o anumită experiență, și aș dori să vă împărtășesc gândurile.

Voi împărtăși șapte lucruri pe care trebuie să știi să alunge demonii.

1. Vorbiți cu persoana, nu diavolul.

2. Aflați dacă persoana dorește să fie eliberat.

Dacă omul posedat de demoni într-adevăr nu vrea să ajute, va fi o luptă dificilă. Indiferent de spatiul pe care nu ați câștigat, ar fi mai târziu locuite din nou (Matei 12: 43-45). Întrebați-i dacă doresc să elibereze. Dacă găsiți că persoana dorește să continue să fie legat, că cea mai bună acțiune în acest caz, va fi o decizie să aștepte. Dă dragoste și grijă, și să se termine această problemă, atât timp cât acestea nu reconsidere oferta.

7 pași pentru exorcizare

3. Păstrați-le în încetare rugăciune și penitență.

Dacă există o deschidere pentru Isus, ar trebui să se simtă liberi să-i conducă în încetare rugăciune robie demonică. Ajută-i pe cale orală pentru a anula toate acordurile și lipsit de Dumnezeu iartă toată lumea în viața lor. Vrem să închidă toate ușile deschise „“ Să persoana refuză, în numele lui Isus, toate păcatele și relațiile spirituale. Acesta a fost în acest moment unul trebuie să renunțe la orice jurăminte interne, legăminte și blesteme. Această notă trebuie să fie proclamată cu voce tare și ferm: ban - nu este o rugăciune către Dumnezeu, iar ordinul a fost proclamat inamic.

4. Rugăciuni Rugați-vă ordinele.

Apostolul Pavel, de exemplu, aruncat afară spiritul prezicerea maid în Tiatira. Acest demon îl deranja în timp ce el a fost de servire alții.

„Acest lucru a făcut-o pentru mai multe zile. Pavel, fiind mâhnit, sa întors și a zis duhului în numele lui Isus Hristos îți poruncesc să-l părăsească. Și a ieșit în aceeași oră. „(Fapte 16:18)

Când este timpul pentru a începe să te rogi comenzi, se poate spune ceva de genul: „Eu rup puterea ta și îți interzic să dețină acest om. Îți poruncesc să părăsească acest om în Numele lui Isus! "

5. umple golul.

Atunci când demonii sunt aruncați afară, pasul următor - „umple golul“. După demonii merge, rămâne un vid spiritual în persoana care suferă înainte. Pentru că ne-am terminat rugăciunea noastră cere lui Dumnezeu să umple spațiul gol cu ​​bunătate, Duhul și viața lui Isus. Dacă Duhul Sfânt nu „ia în stăpânire“ om, demonii sunt în mod constant încearcă să se întoarcă. Dorim să termine orice scutire pentru pozitiv nota, centrata pe Dumnezeu, rugându-se pentru umplerea toată puterea și virtutea care caracterizează viața lui Isus.

7 pași pentru exorcizare

6. da mulțumiri și laudă.

În acest moment, timpul pentru a trimite eliberat pentru a exprima mulțumire și laudă. Acest lucru trebuie să fie un moment cu adevărat bucurie. Vrem să arătăm că suntem recunoscători pentru lucrările minunate făcute de Isus. Ziua Recunostintei și laudă să spun lucrul făcut și posibilitatea de a obține mai mult din fiecare regat.

7. Dezvoltarea unui nou stil de viață și de comportament.

Chiar dacă oamenii au fost eliberați, ei încă mai au nevoie de ajutorul cuiva în relațiile și responsabilitățile lor. Încurajați dorința lor de rugăciune și consiliere (dacă este necesar). O persoană poate, de asemenea, trebuie să facă unele măsuri pentru construirea de putere spirituală, care va rezista la slăbiciunile sale. De ani de zile, gândurile și sentimentele lor sunt formate dintr-un model distructiv. Ei au nevoie să se schimbe acele tipare obișnuite de comportament. Încurajați-i să frecventează în mod regulat biserica, rugăciune și citirea Bibliei. Du-i la comunitatea creștină, astfel încât acestea să poată descoperi un nou stil de viață.

Mulți dintre noi ca și creștini ar trebui să fie gata să suporte bunătatea vieții lui Isus într-o lume zdrobită. Din când în când noi toți trebuie să fie amintit de decizia minunat al lui Dumnezeu: „Cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții“ (Ioan 8:12).

articole similare