Astăzi este ultima versiune cu povești de groază.
În afară de „cuvinte-ucigași“ și blestemele sunt cuvintele care pot aduce prejudicii ireparabile destinului nostru, dacă le-am spus prin imprudență. Acest „cuvânt-jurământ.“ Ne Jur viața mea, sufletul meu, părinții, copiii, norocul lor, Dumnezeu - pe toți cei dragi ne conceptul de invizibil interdicția de imprimare suprapuse, atâta timp cât nu efectua jurăminte. Nu contează că am dat o glumă, nu da cuvinte rostite de valoare, sau jurământul smulsă de la noi de către alții. Odată ce ne-am jurat în corpul nostru karmica (în care soarta noastră este scris) a schimbat în mod irevocabil cursul evenimentelor. Nu este nimic pentru că cuvântul „wa klyatyh“ și „Blestemat s“ înruditul.
Oamenii de multe ori, fără să se gândească la consecințe, spunând: „Nu am nevoie de bani“, nu știind că omoară succesul lor de afaceri. Și în timp ce ei nu se elimina din acest jurământ de prostie, nimic în viața lor pentru mai bine nu se schimba.
Dacă o persoană se află în inimile lor să spună: „Nu am nevoie de o mașină, eu sunt pe ea Impartim“, într-adevăr este rupt pe mașina lui.
Expresii cum ar fi: „Niciodată nu voi căsători“, a spus în inimile prima femeie căsătorită epuizată poartă coroana de celibat.
Chiar mai rău efect asupra vieții unui om înjurături, în care el dă ceva de ei înșiși, de soarta lor către o altă persoană.
Aici este un exemplu. Un tânăr a fost grav mama bolnavă. El este în inimile a spus: „Pot să am mai puțin de sănătate va fi recuperat doar o mama!“ Mama nu a devenit mai ușor. Un tânăr a devenit atât de rău să se simtă că el însuși a fost apt să meargă la spital. Și cine, eu întreb, ca urmare a unei mai bune?
Nu contează cum te-ar dori să ajute pe cineva, amintiți-vă că fiecare persoană are propriul său destin. Puteți și ar trebui să ajute alte persoane. Dar prin sacrificarea propriului lor destin, nu aduc beneficii pentru sine sau pentru altul.
Deplângând incidentul, eu doresc în aceeași propoziție nu este, de asemenea, necesară.
Un alt exemplu. Fiica mea se plimba cu bunica lui a căzut și a umplut un nodul imens pe frunte. Ipohondru și bunica speriat în inimile lor a spus, „îmi doresc să fi căzut Lasă-mă Dumnezeu te va pedepsi, dacă numai cu nepoata lui a tot ceea ce a fost bun!“ Ca rezultat - un picior dislocat din cauza unei căderi. Sa dovedit că fiica mea rănit însăși recuperat nu atât de puternic și rapid. O bunica de mai multe luni, nu putea să meargă și să umble cu nepoata sa iubita. Și am fost forțați să caute un înlocuitor. Și cine, eu întreb, ca urmare a unei mai bune?
Dacă o persoană spune: „Eu voi da viața de podea pentru tine“, „Sufletul da“, - el nu va trăi mult timp. Dacă el jură pe sănătatea copiilor, copiii se vor îmbolnăvi prin încălcarea jurământului. În cazul în care părinții jura - nenorocire a căzut pe bătrânii în familie, și prin ea, el va fi pedepsit el însuși.
sol jurământ foarte teribil. Prin aplicarea acestui jurământ, atunci când fiecare dintre părțile contractante au mâncat bucată de pământ, să garanteze respectarea absolută cu termenii contractuali. Și nu e de mirare. Fiecare dintre klyavshihsya știa că dacă el nu a îndeplinit contractul, „țara lui zdrobi.“ Acest lucru se poate manifesta în faptul că oamenii dintr-o dată a murit de o casa de colaps. O persoană ar putea să rămână immured într-o peșteră, grotă sau chiar se dovedesc a fi presărat cu teren într-o râpă. Și de multe ori o astfel de persoană, pământul a început să pună presiune pe interior - vasele si tesutul din corpul său a început să zashlakovyvatsya într-un ritm amețitor.
Chiar mai înfricoșătoare sunt blestemul asociate cu tradițiile religioase.
În cazul în care o persoană a jurat în numele lui Dumnezeu, și a făcut promisiuni, el se îndepărtează de îngerul său păzitor, care îl protejează de rău. Relația cu Cosmos și forțele de lumină ale naturii într-un astfel de om, de asemenea, se taie, și devine un vampir de energie, ceea ce va aduce necazuri pentru oricine care este aproape de el.
Pentru acei oameni care încalcă jurământul pe Biblie. 7 mai multe generații ale descendenților săi, cu excepția însuși va suferi o viata de familie nefericită, pentru că în viața lor toate cele Zece Porunci sunt încălcate, care permit unei persoane să trăiască o viață lungă și demnă.
Pentru cei care au dat prostește jurământ inutile, o rugăciune: „O, sunt în interdicția și blestem aruncat în mine.“
Citește mai are nevoie de patruzeci de zile la rând, continuând să citească o singură zi. Apoi trebuie să mergi la biserică și ma ordonat serviciul „Cu privire la sănătate“ prin punerea în același timp, în biserică 3 lumânări: una - la imaginea lui Isus Hristos, al doilea - a Maicii Domnului, a treia - la Sfânt vă patronaj.
Și încercați să nu ia un jurământ ușor. Cine știe ce va aduce eșecul de a lua în mod voluntar angajamente.
Tot ce lumina!
Cu stimă,
Sergey Derevianko.