11 idei pentru vacanta de familie de Crăciun în Krasnoyarsk
Ce ai pe nas? Asta-i drept - Anul Nou. Pe lângă clopotei de luptă tradiționale, ceea ce face urări și dăruindu-le cadouri așteptăm sărbătorile de iarnă. Și țineți-le în fața televizorului - o crimă reală. Avem opțiuni brusc: spune ce să facă cu mine și întreaga familie în Krasnoyarsk la sfârșit de săptămână de iarnă.
Cum să se distreze împreună la 1000 de ruble în Krasnoyarsk
Locație: Salariu nu este în curând, în criză curte, oh, cum vreau să te distrezi și petrece dublu maximă pe care sunteți dispus la 1000 de ruble. Ce să fac? Răspunsul corect - nu stau acasă și pentru a găsi divertisment permite. Pentru a face acest lucru, ar trebui să te uiți la lista noastră!
ateliere gratuite și utile în Krasnoyarsk
În orașul nostru, să învețe ceva nou și util, este posibil, cel puțin în fiecare zi. Așa cum se spune - există o voință, există timp. Multe ateliere de lucru în Krasnoyarsk sunt scumpe, dar nu întotdeauna utile - am selectat pentru tine opțiunea șapte low-cost (cea mai mare parte gratuit), în cazul în care poți învăța ceva nou.
Krasnoyarsk baruri Centrul orasului: Muzică și Dans
Centrul de Krasnoyarsk este destul de bun pentru un pub-crawling: pe străzi suficiente instituții care pot oferi relevante și să bea și odihnă pentru companiile zgomotoase. Am decis să facă un ghid pentru a centra barele și să înceapă cu acele unități, unde puteți dansa.
Krasnoyarsk baruri Centrul orasului: un loc pentru data
În barurile vom merge, nu numai pentru cocktail-uri frumoase, dar, de asemenea, desigur, pentru oameni. Printre altele, sute de vizite sunt atribuite barele Krasnoyarsk. Am decis să aflăm ce centru locuri potrivite pentru acest scop este cel mai bun și de ce.
Studio cu decorațiuni de Crăciun în Krasnoyarsk
Fie că vă place sau nu, dar orașul este plin pregătește pentru Anul Nou. Nici o excepție, și studio de Krasnoyarsk, în cazul în care a existat un decor de Crăciun. Tu le-au colectat într-un material, pentru a face mai ușor de a alege o locație pentru un Crăciun sau de Anul Nou sedinta foto cald.