Dupa ce a citit cartea sutime, am dat seama că lectura - nu este doar o oportunitate de a învăța noi competențe. Citirea se poate schimba vieți. Și nu vorbesc despre lista de cărți care se schimbă viața oamenilor. Vorbesc despre activitățile care nezmetno pătrunde în toate sferele vieții noastre și le transformă treptat. În acel an o mare influență asupra dezvoltării mele. Am decis să aflu de ce și alocate 7 scoate în evidență faptul că și împărtășesc cu voi.
Răspunsuri la întrebări frecvente
Ce fel de cărți am citit?
90% - acest lucru este non-ficțiune. Pe de ficțiune a durat 10-20 de minute înainte de culcare. N-am citit cărțile sammari.
În cazul în care am luat cartea?
Am cumpăra cărți. Cumpara acum mult mai ușor decât descărca ilegal. Cărți despre litres.ru stau ca 1-2 cesti de cafea, și să aducă un beneficiu incomparabil mai mare. La sfârșitul anului, am început să lucrez cu literatura de afaceri editurile „Alpina Editura“ și „Mann, Ivanov și Ferber“ și a început să plaseze cărți gratuit.
De ce am citit atât de mult? Problema motivației
Nu știu de ce. Îmi place cărți și am aprins această idee. sprijin motivațională Am furnizat comunitatea de Internet. Nu știam despre serviciul SmartProgress atinge obiectivele și succesul în comun în pagina socială. de rețea. Angajamentul public pentru a crește șansele de succes semnificativ. Oamenii sunt interesați, susținută și, uneori, chiar vă alăturați.
După cum am luat cartea?
Unde și când am citit-o?
Deci, 7 lucruri despre cărți și viață, am învățat citind 100 de cărți pe an
1. Ideile vin în timp ce citesc
Chiar nu-mi place ideea de a pierde, astfel încât întotdeauna să păstreze un pachet de autocolante pe masă. La un moment dat am avut ideea de a face un mic experiment și a vedea ce activități contribuie la apariția unor idei. Apoi, în plus față de idei, am început să scrie contextul apariției sale. Câteva luni am pus autocolante într-o pungă de plastic și privi cu nerăbdare rezultatul. Ca rezultat, am primit următoarele statistici:
Reading - 43 idei
A merge la culcare - 23 de idei
Duș - 7 idei
2. Toți cei din majoritatea nu-mi pasă
Apelul a fost acceptat a fost un mediu de testare excelent. Este logic ca am fost mai puțin timp pe conversații stupide de pe rețea. Comunicarea a fost limitată la câțiva oameni care m-au ajutat să selecteze un prieten adevărat și pentru a elimina contactul simplu.
3. Avem mai mult timp decât ne gândim
Sunt sigur că ai întâlnit studenți care se plâng de lipsa de timp. Acest lucru este ridicol. Știm zeci de exemple de oameni de succes care dezvolta afaceri implicat activ în sport, au o familie și de a gestiona toate perfect.
rezultate:
- Efectuarea unui experiment. Deconectați de la site-urile de divertisment pentru o săptămână. Dacă nu, atunci nu merge on-line până la ora 16:00. Sunt destul de sigur că viața ta va fi transformată.
- determina cât de mult timp vă dedica lectură în fiecare zi.
4. Cărți schimbat
Se spune că această carte nu se schimba, numai circumstanțele care pot afecta viața persoanei. Nu sunt de acord. Cartea „Numărul 1“ a trezit în mine un interes în auto-dezvoltare, Tim Ferriss a demonstrat că este posibil să trăiască și să lucreze într-un alt.
Reading competent învață exprimă ideea că este foarte important, deoarece comunicăm în fiecare zi. Și unele dialoguri (sau litere) pot depinde de succesul de afaceri sau cariera la un moment dat.
Cărțile pe care le-ați influențat pot vedea în această colecție pentru mine.
5. Banii cheltuiți pe cărți amortizează
Se crede că din zece start-up-uri plăti pentru ele însele 3, și o plătește pentru toate 10. Situația este puțin mai bună cu cartea. Viața se poate schimba de la o sută, dar efectul pozitiv este mai mult de jumătate (cu selecție adecvată a literaturii). Ca student, am petrecut 3-5000 o lună pe cărți. Vecinul sucit degetul la templul lui, și eu cred că fac un lucru bun. Puțin mai târziu, am cumparat un design curs online de tilda.education pentru 8000₽, care a schimbat abordarea mea de a proiecta. Acest curs a plătit pentru sine de multe ori în luna următoare.
rezultate:
- Astăzi, este un păcat să-și petreacă câteva mii, care nu poate fi mâine utilă. Dar, trebuie doar să-l încercați, avem posibilitatea de a deveni mai bine. Da, cartea poate fi Goofy, dar după ce a citit 10, nu vei regreta.
- La sfârșitul experimentului, am acumulat zeci de cărți de hârtie. Ele pot vinde, dona sau de a juca.
Cărți motivat și este bine. Dar se întâmplă și vice-versa. sincer vă vine să cred că trebuie să scrie o carte sau de a începe o companie, și doar pierde seama că era tot ceea ce nu aveți nevoie de câțiva ani.
7. Am citit cărți în mod corespunzător
concluzie
La mijlocul anului m-am oprit. Lectura a devenit o tortură, și fiecare paragraf în banalitate. Nu am citit mai mult de o lună. Acum, interesul pentru cărți a apărut cu o vigoare reînnoită. Dându-și seama că abilitățile lor în marketing, vânzări, design și programare vă poate ajuta mâine, cărți transforma într-o mină de aur. Principalul lucru - să nu devină bază de cunoștințe pasivă, iar a doua zi de a aplica abilitățile lor în practică.