Zi sau noapte, la domiciliu sau la locul de muncă, în căldură sau frig, pielea mâinilor tale sunt în mod constant nevoie de îngrijire corespunzătoare. Câteva sfaturi simple vă va ajuta să vă îmbunătățiți rapid starea mâinilor și a unghiilor, a scăpa de ea este peeling, roșeață, bavuri cuticulele si pielea crăpată de pe vârful degetelor.
Deci, 6 modalități de a îmbunătăți starea pielii mâinilor dovedite:
1. Nu spălați niciodată mâinile prea fierbinte sau apă rece
Apa rece provoacă o îngustare bruscă și apoi extinderea vaselor de capilare. Acest lucru duce la apariția de roșeață, și, uneori, la ruperea capilarelor. Atunci când spălarea mâinilor cu apă fierbinte, în special cu săpun, porii se dilata, ceea ce contribuie la spălătură de sebum. Ca rezultat, după uscarea completă a mâinilor, pielea devine poate să apară peeling uscat și neplăcut.
Atunci când spălarea mâinilor cu apă fierbinte, în special cu săpun, porii se dilata, ceea ce contribuie la spălătură de sebum
2. În loc de crema de maini este uneori folosit uleiurile vegetale
De mai multe ori pe săptămână, se aplică pe mâini mișcări de masaj ulei vegetal. Potrivit cosmetologi și dermatologi, desen de ulei timp de cel puțin 5 minute, acesta este unul dintre cele mai bune moduri de a păstra umezeala în piele. aproape orice ulei poate fi folosit pentru îngrijirea mâinilor. De exemplu, uleiul de măsline este cea mai frecventă și s-au stabilit in multe bucatarii. Bogat in vitamine, antioxidanti si acizi grași esențiali, nu numai că protejează pielea, dar, de asemenea, protejeaza unghiile de la rupere. Ulei de migdale regenerează intens pielea și promovează regenerarea și vindecarea unor mici fisuri și bavuri. ulei de cătină are o culoare intensă de culoare portocalie, uniformizează tonul pielii și o face suplă și elastică. Solid shea ușor se topesc în mână, la temperatura camerei și se poate chiar înmoaie pielea aspră și ridurile fine sunt netezite. Pentru o îngrijire mai intensă, se va aplica ulei pe o parte, purtați mănuși și mâinile polithen înveliți în prosop cald timp de 10 minute. Utilizarea oricăror uleiuri vegetale promovează vindecarea rapidă a fisurilor, o scădere de scalare, netezirea liniilor fine și îmbunătățirea stării pielii mâinilor.
3. Scrubs și măști sunt bune nu numai pentru față
Mână Pielea are nevoie de exfoliere regulat. Nu uita neapărat pentru un agent special pentru mâini, puteți utiliza un exfoliant sau organism facial. Cel puțin o dată pe săptămână, aplica pe maini, frecarea cu atenție și de masaj. Pentru exfolierea cu mijloace improvizate, puteți utiliza la sol de cafea, zahăr și bicarbonat de sodiu. După îndepărtarea din piele Savage, este imperativ să facă o mască hrănitoare pentru mâini. Există mai multe rețete măști care pot fi preparate la domiciliu. De exemplu, se hrănește pielea mâinilor piure de cartofi cald, care trebuie aplicate timp de 15 minute. Amidonul conținut în cartofi, scuti pielea uscată de la senzație de etanșeitate și la exfoliere. De asemenea, pentru a face masti de uz casnic pentru mâini smântână perfectă acru, iaurt gras, gălbenuș de ou și miere.
4. Fiți atenți atunci când alegeți un săpun mână
experiența personală
5. pielea mâinilor trebuie să fie protejate de soare
Semne ale imbatranirii pot aparea chiar inainte de a fi pe pielea mâinilor. Pentru a pune mâna o lungă perioadă de timp păstrat aspectul proaspăt și tineresc, trebuie să te uiți cu atenție după ele în timpul verii. De protecție solară trebuie aplicate în fiecare zi, se va proteja pielea delicata a mainilor de la aparitia prematura a ridurilor si a petelor de varsta.
6. Nu uita de vitamine și minerale
Utilizarea chiar și cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii pot fi inutile daca corpul tau este lipsită de vitamine și minerale. Retinol (vitamina A), stimuleaza regenerarea celulelor si creste formarea colagenului. Tocoferol (vitamina E), protejeaza celulele de efectele negative venite din exterior și încetinește îmbătrânirea pielii. Zincul combate iritarea pielii și erupții cutanate. Seleniul este un antioxidant puternic, susține elasticitatea pielii și este adesea prescris pentru astfel de boli grave, cum ar fi acneea pielii si zona zoster colorate. Acidul folic protejeaza impotriva multor boli de piele și este implicat în formarea de noi celule ale pielii. Orice complexe de vitamine ar trebui să fie consumate în cantități rezonabile. De asemenea, este necesar să se acorde o atenție la compatibilitatea de vitamine și minerale. Diferite combinații pot întări sau slăbi efectul reciproc și recepția incorectă poate dăuna organismului. Nu uita că multe vitamine pot fi obținute din alimente doar prin adăugarea de alimente sanatoase pentru dieta ta.
mâinile manicured face întotdeauna o impresie bună asupra altora. Multe proceduri cosmetice se poate face la domiciliu, iar ei nu vor lua mult timp. Nu uitați să-ți mâinile în fiecare zi un pic de timp, deoarece cu grijă corespunzătoare și în timp util, pielea mâinilor tale vor păstra tinerețea și frumusețea pentru anii ce vor urma.
viata am pielea este uscată, folosiți creme în mod constant, dar cu nașterea mâinile copilului a trebuit să fie spălate de mai multe ori mai des, și am observat că pielea Ferry nu se usucă, iar acum, în loc de săpun mâinile mele pentru a le si tine si copilul tau.
Și nu am nici un săpun, încă uscat, chiar naturale. Trebuie să folosiți întotdeauna creme, crema de solkoseril folosite recent, el face vindecare, pentru a vindeca toate rănile, dar este atat de bine hidrateaza pielea, mai bine cosmetice.
Cu toate sfaturile sunt de acord sută la sută, m-am finalizat recent de reabilitare a mânerelor sale. Am mai ales vreau să atrag atenția asupra săpun, îmi place și creme unse cu ulei si de frecare, și chiar de baie nu a înțeles de ce cojile pielea de pe și cuticula întreg franjuri agățat, apoi în cele din urmă am dat seama că lucrurile în săpun folosesc acum Timotei aceasta nu se usucă.