Eu de obicei, timid aparat de fotografiat și nu știu cum să stea, unde să se uite.
Fiecare fată visează de fotografii ca coperta unei reviste glossy.
Devenind parte la proiectul «BLACK», am realizat visul ei. La început am fost foarte nervos, dar în procesul de văzut fără probleme și la echipa de putere deplină lucrează ca fotograf prinde fiecare mișcare, și, treptat, m-am relaxat. Ca urmare, fotografia sa dovedit exact asa cum am vrut!
Deci, rar - că te-a iubit absolut toate imaginile pe care le obține, după o ședință foto.
„Etajul 6“ - este doar un studio, este un spa pentru suflet.
interior uimitoare, atmosfera pod, lumină plăcută, o mulțime de diferite elemente de recuzită și oameni rece care muncesc din greu pentru a vă arăta frumos și, mai important, reală. Și vă puteți relaxa complet fără griji cu privire la rezultatul. Pentru mine, nu a fost doar o sedinta foto, si poveste profund personal. Acesta este un foarte cool și valoroase!
Vrem să vă simțiți confortabil în studio și în liniște. Acasă.
Prin urmare, vă rugăm să atenție și să asculte cu atenție la lucrurile și la interior, astfel încât acestea să poată atâta timp cât posibil pentru a te atât tu cât și noi!
- Studioul poate fi doar într-un pantofi de schimb curat, în adidași noastre sau în picioarele goale. Avem o casă curată.
- Filmare video se efectuează în camera selectată.
- Perioada de închiriere începe din momentul rezervării (și nu din momentul sosirii la studio).
- Puteți prelungi timpul de închiriere a unui studio de pe site-ul unui multiplu de 30 de minute (în cazul în care studioul nu este rezervat pentru un timp după). Rata pentru o extensie standard de.
- preparare fotografiere, dressing, curățenie sunt la timpul de leasing pentru următorii clienți pot începe la timp.
- După filmare, asigurați-vă că toate au întors la locurile lor și a părăsit încăperea în același interval, în care ai venit.
- Vă rugăm să fie deosebit de atent cu textile, mai ales luminos.
- Sedinta foto folosind lumini Bengal și lumânări testate în prezența unui administrator.
- Am realizat o sedinta foto cu animale de companie. ne avertizează în prealabil cu privire la planurile lor (posibil nu fiecare animal). Stai cu ochii pe animale, pentru că sunteți responsabilitatea financiară pentru acțiunile sale pe teritoriul studioului.
- pagubelor sau pagube vor trebui să compenseze, chiar dacă acesta a rupt un copil sau un câine.
- Puteți aduce propria mâncare și băuturi, dar asigurați-vă că, după ce nu mai au nici resturi.
impresii vii de tine și fotografii bune!
Vă vom ajuta să alegeți ce să dea!
Certificat pentru închirierea sălii (sau două camere dintr-o dată) sau un set cadou care include pregătirea pentru o sedinta foto, fotograful și închirierea sălii sau peste studio?
Prima opțiune - este un certificat de cadou pentru închirierea de studio de durată 1, 1,5, 2 și 3 ore.
Al doilea - o pungă de magie cu un certificat de închiriat studioul nostru (orice camera la alegere), un certificat de frumusete fotograf Stas Edreeva. care se va adăuga confort si sensibilitate in albumul de familie, precum și un certificat pentru a zână și coafura machiaj de bucle-bar (acestea sunt în clădirea noastră), care va ajuta să realizeze ideile și imaginile cele mai indraznete!
Apelați studio chiar acum pentru a afla care sunt opțiunile pentru care cazurile sunt mai potrivite ca o sedinta medie ultima fotografie de diferite tipuri, trebuie să fie un artist de machiaj sau stilist de păr pentru fotografiere specifice sau verificați cu alte elemente noastre, care vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune.
Cine da, de obicei, certificatele noastre?
Fotografii, sau puteți închiria o cameră frumoasă în cazul în care sedinta foto va fi, în plus față de evenimentul principal, de regulă, foarte util atunci când este prezentat: