Înțelege au în sfârșit ceva important în viața lor.
Numărul 6. Lumea îi pasă doar ceea ce se poate obține de la tine
Să presupunem că persoana care te iubesc cel mai mult în lume, tocmai a fost împușcat. Este situată pe sângerarea stradă și țipând. tip suited și vă spune: „Du-te departe.“ Se uită în jurul rănii de dvs. preferate și devine un briceag - va funcționa pe stradă.
Tu întrebi: „Ești un doctor?“
El a răspuns: „Nu“.
Tu spui: „Dar tu știi ce faci, nu-i asa?“
În acest moment, tipul își pierde cumpătul. El spune că este un bun, cinstit, el ajunge mereu la timp. El spune că e un fiu bun, viața lui este plină de hobby fascinant, și totuși el este mândru că el niciodată limbaj fault.
Esti confuz: „Ce dracului de important acest lucru este tot ceea ce dragostea mea este aici și este sângerarea! Am nevoie de cineva care știe cum să se ocupe de rănile provocate de gloanțe! vă puteți sau nu. "
Și acum tipul începe campanie - ce ești atât de superficial și auto-centrat? Tu ce? Nu-mi pasă de toate aceste calități excelente de ea? N-ai auzit că ți-a spus că își amintește mereu ziua de naștere a prietenei sale? Având în vedere toate aceste lucruri interesante, este într-adevăr contează dacă el este capabil să funcționeze?
În acest moment, ai sărit în sus, a luat propriile mâini însângerate de umeri, se agită în sus și a strigat: „Da, nici unul dintre rahatul asta nu contează, pentru că aceasta este o situație specială, și am nevoie de cineva care poate opri sângerarea, ești un nenorocit bolnav ticălos“.
Și aici este, lucrul meu teribil despre lumea adulților: Sunteți în aceeași situație în fiecare zi. Și acolo ești tipul ăla cu un briceag, iar societatea - sângerare victimă fotografiere.
Dacă vrei să știi de ce societatea pare să fie evitat, sau de ce nu respecți, aceasta se datorează faptului că societatea este plină de oameni care au nevoie de ceva. Ei au nevoie de case construite, care au nevoie de alimente, care au nevoie de divertisment, au nevoie de un act sexual satisfăcător. Și ai ajuns la locul unei situații de urgență, cu un briceag în mână, pur și simplu, în virtutea nașterii sale - momentul în care ați venit în această lume, vei deveni parte dintr-un sistem conceput strict pentru a asculta nevoile oamenilor.
Sau ai confunda pe sarcina „pentru a asculta nevoile oamenilor“ și va câștiga un set unic de competențe, sau lumea vypnet te în fund. Și nu contează cât de mult sunt un fel, generos și politicos. Ești sărac, ești singur, ai pus pe un ger.
Se pare crud, primitiv sau materialistă? Ce zici de iubire și bunătate - nu au înseamnă nimic? Desigur, înseamnă. Până la ei - datorită faptului că faci lucruri pe care oamenii nu pot ajunge oriunde altundeva.
Aceasta este cea mai mare scena din istoria cinematografiei. Acest faimos discurs Alec Baldwin capodopera Totul sau nimic ( «Americanii“ în traducerea în limba română). personajul lui Baldwin - te-l ia pentru un personaj negativ - se referă la o cameră plină de băieți și rupe fundul lor pe steagul britanic, indicând faptul că acestea ar putea fi concediat dacă nu executa un plan de vânzare:
„Nice guy? Nu-mi pasă. Un tată grozav? Du-te dracului! Du-te acasă și să se joace cu copiii lor. Dacă doriți să lucrați aici, pentru a pune în aplicare planul. "
Este dur, dur și frontierele pe sociopatie, dar dincolo de faptul că este o expresie corectă și precisă a ceea ce se așteaptă lumea. Singura diferență este că oamenii cred că nu se poate vorbi cu tine în lumea reală, și decide că este mult mai bine de a lasa doar te pentru a continua acest lucru.
Această scenă din filmul a schimbat viața. Alec Baldwin a fost nominalizat la Oscar pentru acest film - în ciuda faptului că aceasta este singura scena cu el. După cum sa menționat de către oameni deștepți, geniu al acestui discurs este că jumătate din publicul se gândește, „Uau, mă întreb cum este atunci când aveți capul de un astfel de animal?« Iar cealaltă jumătate de gândire»Heck da! Du-te și locul de muncă! "
Dacă ați fost în cameră, unii dintre voi ar fi luat acest lucru ca un flux de lucru, dar, în orice caz, să fie umplut cu energia mesajului, bun venit luând blestemul, „acest tip ofigitelen!“; în timp ce unii dintre voi ar fi luat personal, tipul ăsta - un ticălos, el nu are dreptul să vorbească cu mine. Sau - o manevră standard, atunci când narcisismul se confruntă cu o forță mai mare - ar fi ofensați în liniște, fantezi modul de a găsi informații care ar pune șeful într-o lumină negativă.
Diferența dintre cele două poziții - o insultă la adresa motivația - este în mare măsură determinată, vei reuși în această lume sau nu. Mulți oameni doresc să fie conforme cu cuvintele lui Tyler Durden de la „Fight Club“: „Ești - nu e treaba ta.“
Dar, în general, desigur, esti in mod sigur - treaba ta. Da, „munca“ și ce înțelegeți prin noțiunea de muncă, pot fi lucruri diferite, dar în ambele cazuri, sunteți suma abilitățile utile, nu mai mult. De exemplu, pentru a fi o mama - este un loc de muncă care necesită anumite abilități. Acest lucru este ceva care o persoană poate face pentru a beneficia de restul societății. A face nici o greșeală: dvs. „munca“ -polza pe care le aduce altora - asta e tot ce sunt.
Nu trebuie neapărat să-l placă. Eu acum nu-mi place când ziua mea se apropie de ploaie, dar încă merge mai departe. Cloud format, a existat o ploaie. Oamenii au nevoi, și prin intermediul lor, ei valoare oamenii care le-a gasit. Acest mecanism simplu al universului, și ei nu se potrivesc dorințelor noastre.
Dacă protestează, spunând că nu ești capitalist mic și materialistă, care nu sunt de acord cu faptul că banii - asta e tot ce cer doar un singur lucru: Cine a spus un cuvânt despre bani? Pierzi ceva mai important.
Numărul 4. Ce faci nu este obligat să facă bani, aceasta ar trebui să beneficieze de oameni
Permiteți-mi să vă dau un exemplu, nu despre bani, pe care nu le pot argumenta. Am citit zeci de povesti de un an de tipi singuri disperate. Acesti tipi displace faptul că femeile nu sunt chiar să fie cu ei, în ciuda faptului că acestea sunt cele mai frumoase din lume. Pot explica ce e în neregulă cu acest set de facilități mentale, dar Alek Bolduin din nou, va face mult mai bine decât mine.
În acest caz, Baldwin joacă rolul femeilor atractive. Ei cu siguranță nu a spus atât în mod direct și brusc - societatea ne învață să fim sinceri cu oamenii - dar esența este aceeași. „Nice guy? Cui îi pasă? Dacă doriți să lucrați aici, pentru a pune în aplicare planul. "
„Ce? Tu spui că nu voi fi o fată bună pentru atâta timp cât nu am un salariu bun și o mulțime de bani? "
Nu, creierul sare la concluzia că ați avut o scuză să nu ia în considerare orice persoană care nu este de acord cu tine, pentru că el este doar superficial și egoist. Eu întreb, ce sugerezi? Ești deștept? Funny? Interesant? Talentat? Ambițios? Creative? Ok, deci ce faci pentru a demonstra aceste calități ale lumii? Nu-mi spune că ești un băiat bun - asta nu e suficient. Face fete frumoase au baieti, care sunt frumos să-i 36 de ori pe zi. Pacientul sângerează pe stradă. Știi cum să-l opereze, sau nu? „Ei bine, eu nu sunt sexiste, rasiste nu, nu lacomi, nu crud! Nu este la fel ca restul nemernicilor! "
Îmi pare rău, știu că acest lucru este greu de auzit, dar dacă tot ce se poate face este o listă a deficiențelor, care nu au, atunci stai înapoi în iad de pacient. Asta o krasavchik ingenioasă cu carieră promițătoare este gata să funcționeze.
Ea a rupt inima ta? Bine, acum ce? Ai de gând să întrista despre ea, sau du-te pentru a studia în chirurg? Depinde de tine, dar nu se plâng de faptul că fetele chiuveta până la fund; se scufunda la fund, pentru că ticăloșii ăia au ceva să le ofere. „Dar eu știu cum să asculte!“ Huh? Pentru că doriți să păstrați liniște, mai degrabă decât pentru a obține o șansă de a fi în vecinătate cu o fată drăguță (și petrece fiecare secundă în vise despre modul în care moale pielea ei)? Acum, imaginați-vă că viața acestei fete este un alt tip care știe cum să asculte, și totuși el cântă la chitară. Pentru a spune că ești un băiat bun - este ca să fie un restaurant care nu vinde feluri de mâncare diferite, ci pur și simplu „mâncarea pe care nu va otravă.“ Ești ca un nou film intitulat „Filme în engleză“ și sloganul „Actorii pot fi văzute în mod clar.“
Cred că pentru acest motiv, poate fi un „băiat bun“ și încă mai simt groaznic, gândesc ei înșiși. Și anume ...
Numărul 3. Nu te urăsc te pentru că nu faci nimic
„Deci, ce? Tu spui că ar trebui să citesc o carte despre cum să găsească o prietena? "
Da, dar numai în cazul în care primul pas în această carte „deveni persoana de lângă care fetele vor să fie.“
Acest pas este întotdeauna omisă. Întotdeauna „Cum pot găsi un loc de muncă?“ Mai degrabă decât „Cum pot fi cel visat de către angajatori?“ Întotdeauna, „Cum să vă asigurați că am ponravilsyakrasivym fetele?“ Mai degrabă decât „Cum pot fi cel care plac fetele frumoase? “. A se vedea, totul pentru că a doua întrebare, probabil, aveți nevoie să se angajeze cu multe dintre hobby-urile tale preferate, să acorde mai multă atenție la aspectul lor, și Dumnezeu știe ce altceva. Este posibil să fi chiar să schimbe personalitatea.
„Dar de ce nu pot găsi pe cineva care mă va iubi în acest fel sunt?“, Te întrebi. Raspuns: Pentru ca oamenii au nevoie de mai mult. Victima a fost sângerare, și tot ce poți face este să vizionați și suferă, nu există nici în lumea rănilor provocate de gloanțe, care sunt tratate prin ele însele.
Ce te oprește de la a fi capabil de a fixa truselya pelerina, a sărit pe scenă și ondularea penisul în public? Tipul ăsta știe secretul pentru a câștiga în viața omului: de a face ceva ... e mai bine decât să nu o fac.
„Dar eu nu sunt deloc bine!“. Ei bine, am vești bune - suficient timp pentru o repetare, și vei fi nu-i rău deloc. Am fost scriitorul rahat când era un adolescent. Am un pic mai bine la 25. Și în timp ce am eșuat cu disperare în cariera mea, am scris in timpul meu liber timp de opt ani consecutivi, in conformitate cu un articol în săptămâna înainte de a începe obtinerea plătit pentru asta. Mi-a luat 13 ani pentru a deveni bun scriitor suficient și pentru a obține lista de best-seller New York Times. A fost nevoie de 20.000 de ore de practica pe care macina versurile mele nasoale.
Nu-mi place perspectiva de a petrece tot timpul pe obtinerea aptitudini? Ei bine, am vești bune și vești proaste. Bine - o astfel de practică altruist va ajuta să ieși din carapace - am supraviețuit anilor o munca de birou plictisitor, pentru că am știut că am fost obtinerea de abilități unice pe partea. Oamenii arunca la jumătatea distanței de afaceri, pentru că rezultatele nu sunt vizibile imediat, deoarece ei nu pot imagina că procesul - acesta este rezultatul.
Vești proaste - nu ai de ales. Dacă doriți să lucrați aici, urmați planul.
Neekspertnomu în opinia mea, nu te urăsc din cauza nivelului stima de sine scazuta, nu pentru că oamenii sunt cruzi cu tine. Tu urăști, pentru că nu faci nimic. Chiar nu se poate „te iubesc pentru cine esti“ - care este motivul pentru care ești nefericit, și mi trimite mesaje private cere ceea ce ar trebui să faci cu viața ta.
Și dacă nu-ți place să-l aud, dacă te întâlnești fraza „Ceea ce este important este ceea ce este în tine“, care se aude ca un copil, atunci pot să vă spun un singur lucru ...
Numărul 2. Ce este in interiorul vostru, este important doar în cazul în care te face să faci ceva
Dar, de fapt, nu contează? Scrisă - tot ceea ce este important pentru a determina cine este un scriitor și care nu este?
De dragul iubirii Domnului, da.
Această metodă generală de protecție împotriva tuturor, așa cum am menționat mai sus, și pentru o lungă perioadă de timp, și de la orice voce critică a vieții tale. Acesta este lucrul care ne spune ego-ul nostru pentru a ne proteja de munca grea peste ei înșiși: „Eu știu că în interiorul eu sunt o persoană bună“ Acesta poate fi, de asemenea, a declarat ca „Eu știu cine sunt“ și „Trebuie doar să fii tu însuți.“
Nu mă înțelegeți greșit; tu ești înăuntru - totul. Tipul care a construit o casă pentru familia sa de la sol și din materialele la îndemână, a făcut-o pentru că el este în interior. Orice lucru rău pe care ai făcut-o, a început cu un impuls rău, unele crezut ricosat in interiorul craniului, atâta timp cât nu sunt obligați să o facă. Și orice faptă bună făcută în același mod. „Cine ești în interiorul“ - un gunoi de grajd metaforică pe care să crească fructele.
Și asta e ceea ce ar trebui să știe toată lumea. Iar faptul că mulți dintre voi nu poate accepta:
„Tu - un fruct și nimic altceva.“
Nimeni nu îi pasă de gunoi de grajd dumneavoastră. „Cine ești în interior“ nu are nici o semnificație în afară de faptul că produc pentru alte persoane.
Câți dintre voi sunt de mers pe jos în cercuri și se repetă, „Ea / el mi-ar fi plăcut dacă ar ști / știu ce sunt o persoană interesantă!“ Serios? Și toate aceste gânduri și idei interesante tale ar putea trece-te la lume? Sau ar trebui să conducă la o acțiune? Dacă o fată sau băiat de tine visele tale au filmat cu o cameră ascunsă timp de o lună, ei ar fi fost impresionat de ceea ce a văzut atunci? Rețineți că aceștia nu citesc mintea, ei pot vedea numai. ei ar dori să facă parte din viața ta?
Știri relevante
Inscrie-te pentru e-mail-buletinul informativ al celor mai bune materiale ale ziarului Internet „Continent“:
Alăturați-ne pe Facebook în fiecare zi și pentru a obține cele mai recente informații!