Duș în renovarea camerei cer. Ar fi frumos pentru a pune dușuri în loc de perdele de colț. Pauni trezit la cinci dimineața! Dar nu a dormit pe mare))
„Am odihnit de inimă. "
Nu este prima dată când o odihnă în acest complex. Locul pe care doriți să se întoarcă din nou și din nou! Datorită pensia personalului pentru teritoriu curat și bine îngrijit. Putere 4-ex-o singură dată, există un tabel dietetice. Plaja este curat și bine întreținute, confortabil pentru a se arunca cu capul de la dane, care a făcut progrese ca în piscină. Pe plajă se poate ajunge cu liftul. Seara are o discotecă la fântână, în special pentru a merge oriunde nu este nevoie să se distreze. Camerele sunt curățate în fiecare zi. O mulțime de familii cu copii mici, internat este prevăzută pentru familii. Pentru copii sunt animatorii lucrează în mod constant - de dimineața până seara, și pe plajă, iar pe partea de sus a distrați-le toată ziua)) În general, harul. vacanță liniștită, în condiții de siguranță și confortabil.
„Pentru a îmbunătăți room service, activitatea personalului în sala de mese“
Îmbunătățirea room service, activitatea personalului în sala de mese
„Cei care au venit să se odihnească într-o stare de spirit buna, greu sa de mizerie. "
Echipamentul a placut zona de plajă și posibilitatea de bani în plus pentru a rămâne pe plajă într-un mediu mai confortabil. Deși sezonul cred că aceste locuri ar fi sporit de confort este prea mic și va fi o mulțime de dezamăgit. loc bun pentru vacanță de familie cu copii. Locație bună și loc frumos, bine întreținute și destul de o zonă mare.
1. Am trăit într-un confort de 2 camere și, în principiu, fotografia de pe site-ul corespund realității, dar un pic mai vechi în renovarea camere (miroase, nu atât de frumos, aroma de aer chiar și adus (doar în cazul în care a adus cu ei) nu a salva situația. Numai liniștitor, a sosit 3 zile 2. nu există seifuri în cameră 3. nu Wi-Fi în camere -! .. clădire hotel din secolul trecut nu este atât de mult pentru a instala echipamente care va permite tuturor să folosească internetul în mod liber 4. solicită camera cu vedere la mare -. Primind , etajul 2, iar marea nu este chiar n roglyadyvaetsya copac))) Îmi doresc spus odată adevărul.
„Servicii și confort Discret.“
Vedere spre mare de la balcon este pur și simplu uimitor! pe de altă parte - pe acoperișul magazinului el a fugit marmota și am vorbit cu el.
Prometeu nu se oprește în fața unui autobuz. În afară Nebug sau Agoyan trebuie să meargă 30-45 min.My -Oamenii nu tânăr și a fost o povară.
Dragă Yuri! Vă mulțumim pentru feedback. Foarte bucuros că te-a impresionat cu punctul de vedere de la fereastra camerei. Unul dintre pr principal ... Mai mult # X25BE;
Prometey
„Vacanta mare, plaja și mâncare!“
Mi-a plăcut totul, în general. Restul, produse alimentare, plajă. Aproape în fiecare an, au o perioadă de odihnă în casa internat. Unul dintre puținele complecșilor de pe coasta noastră a Mării Negre, care are propria plajă și chiar pe prima linie. Preț și regulate promoții și reduceri, prea fericit.
Există defecte minore: 1. WC. Duș mount a fost defect, nu este o poziție fixă, creșteri în care apa va curge în baie, și nu pe perete și pe podea. A trebuit să se spele cu o singură mână, țineți stropitoarea. accesorii Rack ar fi mai convenabil pentru o oglindă, și nu pe rezervorul de toaletă. 2. A venit personal pentru a curăța filtrele din sistemul divizat, care nu putea să nu vă rugăm. Barefoot pe noptiera (nu ar fi prevenite cu un covor), filtrele au fost spălate în chiuvetă pentru spălarea chiar și după clătire, lăsând stratul întunecat murdar de praf si placi. Nu este greu, apoi se spală chiuveta in sine. Dar dacă nu am avea în cameră, atunci ar trebui să vină să viseze la ceea ce sa întâmplat în absența noastră)). 3. Timpul pentru a schimba saltele. Puteți înapoi coaste și mental conta numărul de arcuri. Întinsă pe saltea pad nu ajută. 4. Nu știu, este interzis sau nu fuma pe balcoane, dar atunci când vecinii de fum, mirosul este în cameră. Ar fi bine să interzică fumatul chiar și pe balcoane, deoarece în acest scop pe teritoriul la câțiva pași există un loc special. În cazul în care este interzis, și să identifice fumătorilor și să le facă comentarii.
„Locul de amplasare, foarte confortabil cu copilul.“
Locație, toate foarte confortabil cu copilul. O mulțime de verdeață, program de divertisment pentru seara este întotdeauna acolo. Mâncare bună. Mulțumiri speciale pentru personalul de camere, lenjerie de schimbare și prosoape de curățare la timp, curățate de gunoi în fiecare zi.
Numărul aș dori pentru bani mai moderne înlocuiască mobilier învechit, și asigurați-vă că pentru a face o toaletă umană. În sala de mese pe de o parte de faptul că mulți oameni sunt împrăștiate (mai ales în cazul în care ceaiul este turnat) și plajă ubirayutsya.Na în zona de plătit nu au voie nici să meargă la dig cu copilul. dig nu este inclus în serviciul plătit, vă rugăm să se ocupe de ea. La recepție a fost accesat în camera de ars 2 labele din trei a spus în timpul zilei eliminat, dar, desigur, nimeni nu a venit, și a trăit în umbra săptămânii.
„Plajă frumoasă, marea limpede, bun de divertisment. "
Plajă frumoasă, marea limpede, bun de divertisment, produse alimentare mare
Camerele sunt mici pentru piscina de trei persoane tesnovato.net.
„Peisajului, lift convenabil curat la mare.“
Curățenie, peisagistică, lift convenabil pentru a moryu.Ochen parcare satisfăcătoare și raznoobraznon pitanie.Plyazh udovletvoritelnyy.Nalichie pentru vehiculele otdyhayuschih.Neplohaya munca animatorilor.
Lipsa de normale datorită sarcinii libere internetom.vayfay lucrări, ar trebui să fie incluse în prețul, de preferință liber.
„Teritoriul hotelului, mic dejun variat, plaja"
zonă de hotel, un mic dejun variat, plaja
Baie - incitat duș
„Teritoriul serviciilor gratuite în luna mai, plaja.“
Teritoriul serviciilor gratuite în luna mai, plaja.
„Am venit în 10.“
Am ajuns la 10:30, dar în curând am stabilit
scump fi wi (30 ruble pe oră); menaj dezgustător, care a fost limitat la a lua gunoiul din coșul de gunoi; la cererea mea de a ieși din cameră, și am stat într-un apartament, menajera a răspuns că ea nu a avut timp; alimente are puține asemănări bufet (nu au avut iaurt, sucuri naturale, produse de patiserie și altele.); departe de centrul orasului - 2 km, dar va trebui să meargă pe drum; Suite nu este declarată (ecranul TV nu plat)
"În general - OK."
Per total - OK. Cine ar trebui să găsească vina - se va găsi o scuză.
Unitate de Vanny - fără reparații nu au ajuns în mâinile proprietarilor.
„Personalul prietenos, cameră frumoasă (ia o 35m2 mare). "
Personalul prietenos, cameră frumoasă (ia o 35m2 mare), loc frumos, plaja frumos, loc de joaca.
Internet pentru o taxă suplimentară, dar cardul de înregistrare ieftin la sosire, umple-te, și apoi cu aceste carduri angajații transferate la un calculator, adică să-i, o relicvă a scoop scurt umple. Nu este cea mai bună valoare pentru # 47; calitate, un pic mai scump.
„Curat, confortabil, trei mese pe zi“ bufet „“
„Personalul este foarte atent la cererile noastre, nr. "
Personalul este foarte atent la cererile noastre, nu se pune problema a fost lăsat fără soluții. Mulțumesc.
„Am trăit într-un loc curat, renovat, cameră de familie, cu vedere la. "
Am trăit într-un loc curat, renovat, cameră de familie cu vedere la mare. Am fost placut surprins de atitudinea personalului receptiv la cererile noastre. Nici unul din dorința noastră este lăsată fără răspuns.
„Mare curată, plaja bine îngrijit, destul de mari, bine întreținute. "
mare curată, plaja bine îngrijit, zonă mare suficient de bine îngrijit, lift de la munte este deschis până la ora 01:00. un tunel pe sub drum.
a permis pentru o taxă pe plaja stațiunii străine, care este atât de strâns și să aibă o perioadă de odihnă!
„Atitudinea personalului, mâncarea, prezența de securitate, de mari dimensiuni. "
Atitudinea personalului, produsele alimentare, prezența de securitate, o mare varietate de animație pentru copii și de divertisment, natura, o gamă largă de tratamente spa și băuturi terapeutice, retractabil bun (curat) plajă.
parcare situat departe, prețul nu se potrivește cu calitatea de camere - de rugină în baie de duș tava F20-25 mm, zgomotul în circulația apei calde de prosop este plasat în baie într-o cameră se aude bine, lipsa totală de izolare fonica
„Mi-a plăcut mâncarea, o varietate de mic dejun, prânz și cină.“
Mi-a plăcut mâncarea, o varietate de mic dejun, prânz, cină. Copiii sub 6 ani sunt ceaiul de după-amiază. O mulțime de părinți cu copii de toate vârstele. Marea printr-o tranziție specială și un lift direct la plajă, peste tot se poate ajunge printr-un scaun cu rotile (grădiniță). umbrele de plajă, șezlonguri. În seara asta Parțial program de animație, redarea de muzică, există o cafenea magazin la fața locului. Plus facilitati medicale cu bai, camera de sare, cocktail-uri de oxigen și o varietate de dușuri. splina non-normale, cu balcoane. Teritoriul verde, bine îngrijit, o mulțime de diferite plante, și parcare gratuită pentru autoturisme.
Comentarii clienți exprima opiniile personale ale clienților Booking.com, a răspuns la un chestionar după șederea lor la hotel. Aceste hotărâri pot să nu coincidă cu punctele de vedere ale Booking.com.