15 Citate din Alice in Tara Minunilor

Facebook Vkontakte Odnoklassniki

15 Citate din Alice in Tara Minunilor
Foto: Marek Caran

Mâine nu este niciodată astăzi. Este posibil să se trezească dimineața și spune, „Ei bine, acum, în cele din urmă, mâine“?

- Spune-mi, te rog, ce fel mă duc de aici?
- Unde vrei să mergi? - a spus Cat.
- Nu-mi pasă ... - a spus Alice.
- Atunci nu-mi pasă unde și du-te, - a spus Cat.
- ... doar pentru a ajunge undeva - a explicat Alice.
- În cazul în care vreodată sunteți sigur de a face, - a spus Cat. - Ar trebui să fie suficient de lung pentru a merge.

- Este imposibil să credem în imposibil!
- Doar ai puțină experiență, - a spus Regina. - La vârsta ta am plătit acest timp de o jumătate de oră în fiecare zi! Câteva zile am avut timp să creadă în imposibilități duzină înainte de micul dejun!

Cheshire Cat: O atitudine serioasă pentru orice altceva în această lume este o greșeală fatală.
Alice: O viață - acest lucru este grav?
Cheshire Cat: Oh, da, viata - acest lucru este grav! Dar nu foarte ...

Dacă totul este lipsită de sens în lume, - a spus Alice - care previne inventa nici un sens?

- Uitați-vă la drum! Pe cine vezi acolo?
- Nimeni, - a spus Alice.
- Am o viziune! - a spus Regele cu invidie. - A se vedea pe cineva! Da, și la o astfel de distanță!

- Unde pot găsi o persoană normală?
- Nicăieri - a spus pisica, - nu există nici o normală. După toate atât de diferite și diverse. Și aceasta, în opinia mea, bine.

Zapada trebuie să fie foarte mândru de copaci și câmpuri, odată ce le-a avut sărutări atât de tandru.

- Cum înțelegi?
- Înțelege-mă în mod necesar. Asigurați-vă că pentru a iubi și a hranei pentru animale de timp.

Vezi tu ... vezi, d-le, eu doar ... nu știu cine sunt acum atât. Nu, sunt, desigur, despre știu cine am fost azi-dimineață, când m-am trezit, dar de atunci am tot timpul este de așa natură încât syakaya - pe scurt, unele nu atât.

Sunt fericit să-ți spun ce sa întâmplat cu mine în această dimineață - a spus șovăind Alice. - Și ieri și nu voi spune, pentru că atunci am fost destul de diferit.

Și ce fel de sunete acolo? - Alice întrebă, dând din cap la o vegetație desiș destul de retras.
-Și se întreabă - a explicat calm Cheshire Cat
- Și ce fac ei acolo? fată -pointeresovalas.
- Așa cum ar trebui să fie, - Cat căscat. - cazuri.

- Ce vrei?
- Vreau sa-l omoare timp.
- Timpul nu-i place când a fost ucis.

A se vedea, de asemenea,

articole similare