- Isolde
în urmă cu 21 săptămâni
- Oleg
în urmă cu 23 săptămâni
Realitatea este oarecum diferită - undeva în al treilea an, în cazul în care nu mai devreme: 1. „De ce m-am căsătorit, ar fi mai bine asculta la mama mea!“ 2. „ai ceva ce poate face?“ 3. „Ce fel de sex - am fost obosit la locul de muncă, pentru a primi până mâine devreme, etc „4.“ face ceea ce vrei, lasă-mă în pace „5.“ ce m-as face fara tine (la fel de bine)? „-“ te din nou cu prietenii lui din fotbal ( într-un bar, pescuit, etc) îndeplinite. „6.“ Iartă-mă, te rog. " - în cazul în care este pe o nakosyachil majoră (schimbat, de exemplu) - și așa mai departe - „Ești de vină (a) în asta și asta și asta. „7.“ Spune-mi totul în detaliu. „-“ Lasă-mă în pace cu discursul .. „8.“ Ești atât de frumoasă! „-“ trebuie sa iroseasca mai putin „9.“ Am fost greșit !. Ai dreptate „(frază mellifluous regală?) - în realitate, suna exact opusul, și cu aceasta, iar cu cealaltă mână. 10. „Vă place atât“ - grasă? bitchiness? iritabil? asexuată? 11. „Ei bine, las-o baltă. „- a intrat în isterici nu numai. Deci, - într-o relație este importantă nu fraze, și atitudinea! dacă este pozitiv și oamenii să înțeleagă (doresc să înțeleagă) reciproc, nu trebuie să învețe sau ce fraze. Dar dacă este, așa cum am descris, fără fraze „pozitive“ nu va ajuta, pentru că sunetul ei nu vor iubi și respect, și ipocrizia banal de obicei. înșelăciune, se află. Mult noroc!