10 sfaturi pentru începători în sufletele întunecate, sau cum să nu renunțe la un rahatul asta, publicații despre jocuri

Vești bune pentru fanii seriei - DS3 joc dur. Dar pentru incepatori, aceasta poate deveni o barieră. Sufletele intunecate 3 joc foarte dificil cu prag ridicat de intrare, provocând dorința de nepregătit jucător să deschidă capul piolet. Știu despre ce vorbesc, primele Sufletele întunecate am stăpânit a șasea încercare. Dar este necesar să se înțeleagă mecanica, se obisnuiasca cu managementul specific - iar jocul devine o aventură spectaculoasă pe care o puteți ține ocupat timp de mai multe ore. Acest ghid am scris despre primele ore ale jocului, pentru a evita spoilere majore.

10 sfaturi pentru începători în sufletele întunecate, sau cum să nu renunțe la un rahatul asta, publicații despre jocuri

1. Nu vă faceți griji
Zona inițială în joc de nicrom nu arata ca inițial, atunci există, de asemenea, șefii lor, și dușmani obișnuite pot fi bine jucătorului pentru a lovi cu piciorul în fund, și acest lucru explică de ce majoritatea jucătorilor aruncă jocul imediat.
Sufletele întunecate 3. Ca și în jocurile anterioare din serie este provocator joc. Vei muri, și vei muri de multe ori, până când înveți mecanica jocului pe de rost. Acest lucru este normal. Moartea - este o parte a gameplay-ului. Murind - nu e rău, trebuie să pună cu acest lucru.
Când mori, pierzi sufletele colectate, și aveți o șansă de a le primi înapoi dacă mă întorc la locul morții sale. Dacă nu, sufletul este pierdut pentru totdeauna. Și știi ce? Și pentru rahat, te dobudesh încă, dușmani destul de bune aici. Poate fi frenetică, dar este o parte din ritmul de joc: esti, brusc moare, disperare, plângând, a găsit din nou.

2. Învață din greșelile tale
Atunci când mor nu este de vina joc, este că este prea complicat. Jocul în sine te învață să-l, și moartea și circumstanțele acesteia joacă - acesta este modul în care implementează procesul de învățare.
Și da, vei învăța. Dark Souls III otsutsvuet aleatoare. Nu există nici un moment Evenimente rapide, cu care umple meserii, cum ar fi Far Cry 4. Fiecare parte a mecanicii de joc, stabilitatea și integritatea, și dacă vei muri, vei înțelege de ce. În cazul în care șeful este prea complex - ține de luptă până când vedeți punctul slab.

3. Există întotdeauna mai multe moduri de a eluda
Acesta este un sfat din două părți. Boss lupte poate fi dure în extreme, unele zone pot fi atât de complexe încât nu există nici de așteptat la prezența player-ului. De multe ori, cea mai buna alegere - e liniște, arbuști dokachivaet naviga în zone mai liniștite pentru a merge înapoi și lovi cu piciorul un cuplu fundurile (care poate fi pe un singur sef la un moment dat, da).
Pe de altă parte, nu ezita să atragă tot ajutorul posibil. Uneori, aproape de NPC-uri, care vrea să ajute. Uneori, pur si simplu se poate convoca alți jucători. În ambele cazuri, este bun pentru a umple seful.

4. Există un legământ, ceea ce face jocul mai ușor.
Legămintele - o fracțiune care afectează modul de joc, componenta sa online, și așa mai departe. Dacă într-adevăr nu doriți să sufere (ciudat, tastați), se adaugă la Côte d'Way.
Azure Way oferă protecție pentru începători de raidurile celorlalți jucători. Doar chat cu o femeie (cel puțin în joc), în biserică lângă al doilea sef (Vordt de la North Valley) și toate. Acest lucru va face durerea de raiduri zhopny mai puțin puternic.

5. Clasa nu înseamnă Cron. aproape
Când începe jocul, trebuie să selectați clasa. Nu poți începe, la fel ca la școală. Singurul lucru să afecteze clasa - aceasta statistici inițiale și snaryagu. După ce începe jocul, va fi capabil să se dezvolte în orice napravleniiyu.
Clasele mai degrabă un impact asupra jocului limitat. Dacă doriți să arunce o minge de foc (și care nu? Nu) La începutul jocului, atunci ar trebui să ia un Sorcerer sau asasin sau Pyromancer. Dacă vrei să-mi vindece fundul, alegerea cade pe Clerici sau heraldului.
Vrei armuri grele, să ia Knight. Dar, încă o dată, toate caracteristicile jocului sunt disponibile pentru orice construiește.

6. Începeți cu un build echilibrat.
Acest sfat vine după un anterior: dacă sunteți nou în serie, atunci vei fi un pic șocat când a văzut tot acest sistem levelinga specific. Acesta funcționează în felul următor: măriți una dintr-o grămadă de parametri care afectează ceilalți parametri. Asta este, dacă într-un mod simplu.
Forța de aderență sau Dexteritatea de pompare vă afectează cât de mult daune arma, și modul în care aceste arme vor interacționa cu alte caracteristici (inclusiv Intelectul și Credință), și puteți încă mai poate lupta oricare dintre Fierar. Pe scurt, toate acestea slozhnenko ca perepiha schema in Camera 2. Asa ca am recommened pentru a crea un caracter care va depinde în egală măsură de echipamentul și caracteristicile, nu fac doar rezervorul, sau DD ușor. Purtați armura buna, dar ai grija pentru pompare. Îmbunătățirea vitalitatea și rezistența, pentru a crește sănătatea și condiția fizică a scalei. stabili imediat dacă doriți să rupe în bucăți toate mâl sabie imens tăiat într-un tykalkoy tăcut mic, iar în funcție de pompa peste această forță sau Dexteritatea

7. Incercati toate armele pe care le găsiți, ci doar se agită favorit.
Bleed jocul bune arme devine mai ușor, și întotdeauna bun pentru a avea in inventar un cuplu de arme pompate. Dar nu se bazează numai pe ele, încercați tot ce găsiți. Joaca-te cu sulițe, care bate atât de confortabil, din cauza scutului. Încercați axe abrupte lente, dar astfel. Dar există încă posibilitatea de a lua arma în ambele mâini, și este atât de cool. Încearcă totul. Pentru a măsura fiecare bucată de armură și o cască, trebuie doar să-i mulțumesc designeri care au creat toată această diversitate magnifică.

8. Nu te teme Wiki
Eu cred că toți jucătorii trebuie să joace orbește, dar dacă nu poți înțelege - să wiki. Uneori, chiar și gameplay-ul este îmbogățit în detrimentul cunoștințelor obținute de la cei mai deștepți decât tine (și, desigur, mai frumos, indiferent de ce mama ta nu a spus).
Nu este necesar pentru a arunca un joc bun, pur și simplu pentru că ești prost. În primul rând, cere sfaturi de la Google.

9. Găsiți stilul tau
Nu există nici un „mod de dreptul de a juca întunecate suflete. Pentru cineva este ceremonii ideal într-un blindaj maxim-grele și cu tambur în jurul valorii în timp ce orice inamic. Cineva gol cu ​​un pumnal poate framanta șefii lor. Îmi place sabie și scut, și cineva crede că poate fi Naturals atunci când se utilizează arcuri. Toate vor găsi stilul lor de joc. Principalul lucru de reținut - întotdeauna să se concentreze asupra inamicului, si ai grija de rezistenta. Stamina este de peste - ești mort. El a ridicat scutul său - rezistența este lent de recuperare. Am învățat cum să facă un contra-atac, uau, bine făcut. Practică, și nu-ți fie frică de eșecuri. Deci, ce, tu ești jos.

10. Nu vă grăbiți
Nu face sex masturbare bună rău, nu vă grăbiți. Citește întreaga descriere. Vrei să poarte armura, citiți despre asta. Nu alerga prin niveluri, stop, si uita-te la măreția sumbră. Acest joc nu este pentru un cuplu de nopți, ea trebuie să joace la bătrânețe.

Cu excepția cazului, desigur, nu va fi atât de lag iremediabil.

articole similare