A existat o - acea vreme nebună când tot ce ai nevoie pentru a ține pasul, pentru a fi mereu la timp, să păstreze în minte toate cazurile. Totul este important. valoroase și urgentă.
Sunt aici despre butoanele. Dintre aceste butoane, pe care nimeni nu acordă o atenție și nu acordă o importanță. Și dacă vă întrebați despre jacheta care atârnă în dulapul dumneavoastră, ce fel de butoane, cel mai probabil, nu va mai aminti.
1. Butoanele pot corecta figura
Butoanele de pe haine, în cazul în care acestea sunt vizibile, mari, de culoare, de formă neobișnuită, ei atrag atenția asupra părții a corpului în cazul în care acestea sunt. De exemplu, dacă aveți o diferență de dimensiune (jacheta pe care o alegeți dimensiunea de 36, si o fusta 38-40), caz în care toate jachete, jachete, bluze mai bine pentru a alege cu butoanele, deoarece ei fac „treaba“ și va adăuga vizual volum în cazul în care este necesar, și astfel echilibrul figura.
2. Butoanele pot decora
Voi împărtăși cu tine povestea mea. Unul dintre clientul meu a fost foarte fascinat de formarea de garderoba sa. Suntem cu ei pas cu pas a crea un haine feminine si elegante. Elegance nu este doar dat, nu se poate trezi din elegant care știi cum să o facă.
Eleganța acestei lucrări de zi cu zi, este o planificare migăloasă, care dă un rezultat graduale lent. Stilul elegant nu țipă, dar se gândește prin toate detaliile, toate detaliile. Aici, totul este interconectat.
Deci, dar în cazul în care este butonul? Am decis că a trebuit să coase un strat într-un stil elegant. Am venit cu un stil, găsiți tesatura, căptușeală și butoane, dar cu întreaga poveste. De altfel, dr meu client, femeie foarte ocupat. Ea învață și lucrează, soțul ea are un copil, și, de asemenea, un pachet complet de afaceri moderne.
Ea face apel la mine ca - în dimineața și spune,
Inna, eu nu dorm timp de o săptămână, în mod normal, s-au pierdut picioarele nu pot găsi butoanele potrivite pentru a acoperi turnee deja totul și peste tot, dar nu au îndeplinit această nevoie.
M-am oferit să ajute, ea a refuzat și a spus că ea trebuie să-i găsească și să se simtă.
Ea a găsit aceste butoane bun venit. Cel mai interesant este faptul că o avem, există câțiva prieteni comuni și unul dintre ei îmi place - se spune:
Acest lucru este foarte mult doresc sa arate ca Elena. Deci, totul pare în regulă, așa că totul arată elegant. Și o haină și butoane și căptușeală. Deci, pare simplu, eu, de asemenea, așa că am putea învăța secretul.
3. Butoane de diferite forme
V-ați gândit vreodată despre ce formă butoanele pentru tine? Sunt rotunde, patrate, ovale, au toate butoanele în formă de public - elemente decorative.
Încercați să alegeți butoanele care formează care urmează forma imaginii ca un întreg. Acum, voi explica cum este. Luați în considerare ceea ce forma sac (rotund, pătrat, oval). Care este forma de dvs. de bijuterii, inele, cercei, pantofi. Ridicarea toate detaliile din ansamblul costum într-o singură formă, creați un mod armonios.
4. Butoanele pot extinde
Știi că jacheta două rânduri extinde vizual figura. Nu mă crezi, a se vedea pentru tine. strat Pomeroy cu un singur rând de butoane și două. Pentru cei care au nevoie pentru a obține un punct de vedere vizual, umeri largi o recepție mare.
5. Butoanele reduceți starea
Expresie neașteptate, sunt de acord.
Aici este un exemplu. Ia două cămăși pentru bărbați: unul cu butoanele din culoarea tricoului, și nu sunt vizibile, iar al doilea cu butoane care sunt ușor diferite de culoarea tricoului. Prima va fi mai strictă și conservatoare, în timp ce al doilea va face look-ul mai jucaus si elegant, dar mai puțin formale.
Un alt exemplu. Ia două rochii. Un buton de închidere pe întreaga lungime. Butoanele se potrivesc perfect culoarea rochiei. Al doilea - cu butoanele, care sunt diferite de culoare. Primul birou de bord, al doilea creativ, intrigant. O altă problemă este, în cazul în care va exista un alt butoane de culoare, atunci acesta este locul de a fi accentual.
6. Butoane indiciu bun pentru a selecta bijuterii
Atunci când alegeți bijuterii pentru imaginea ta, să acorde o atenție la butoane, culoarea, dimensiunea, forma. Dacă butoanele și ornamentele în același stil, întotdeauna arată foarte elegant și fermecător.
7. Selectați dimensiunea corectă a butoanelor
Toți suntem diferiți, cu diferite forme, creșterea volumelor. noi de multe ori nu ne gândim la dimensiunea butoanelor de pe haine. Dar mai vizibil, butoane de volum pe cifra mare chiar mai mult va crește. Prea puțin bluza cu sani mari, va sublinia faptul că krupnovat de sân, în comparație cu aceste multi-butoane. Prin urmare, pentru a alege un buton mijlocii pe baza unor parametri, proporții, propria lor cifră. Acestea ar trebui să fie moderat mare și în mică măsură.
8. butoane Dragi face sa plătit
Se întâmplă ca poate împinge butoanele pentru a lua o decizie cu privire la tine. Să presupunem că sunt prima întâlnire importantă. Persoana cu care sunt datând nu te cunoaște, dar există o dorință de a coopera cu tine. Deci, elementele, cum ar fi prin butoane pot da subconstient o imagine completă a tine. Când perla butonul sau ivorie (din aceste materiale), vă poate da întotdeauna emoția costului ridicat. Uneori, aceste chips-uri pot fi de mare ajutor în luarea deciziei potrivit pentru tine.
9. Butoane diferite de îmbrăcăminte de culoare
Cand suntem cu clientii analiza garderoba, de multe ori merge la o grămadă de haine în care doriți să înlocuiți butoanele de culori diferite.
De ce face asta?
În - În primul rând, în cazul în care hainele de aceeași culoare, și celelalte butoane, puteți oricând alege cu ușurință alte elemente, cum ar fi o esarfa, bijuterii, pantofi și culoarea întotdeauna pare mai interesant decât culori solide. În al doilea rând, dacă vă place stilul creativ și tot ce inima si sufletul, nu numai în Designer, selectați butonul de o culoare diferită, acest lucru este cel mai simplu mod de a sublinia stilul creativ. B - În al treilea rând, înlocuind butoanele din hainele la o altă culoare, da acest lucru o altă viață.
10. Butoane pierdute
consultant de imagine, Ina Sadellari (Poddubnaya)
Cuvinte cheie: butoane, haine, stil, accesorii, imagine