10 Nebuni și cărucioare pentru copii luminoase, care a făcut Kazan mama și tata

Elefant și de familie „hinduși“

Astfel de ofrmlenie a inventat Jdanov Nikolay și soția lui. Ei au doi copii: Paulina, în vârstă de 4 ani, și Victoria, ea a fost de 1 an.

De ce cărucior în acest stil?

- India, am asociat cu culori luminoase, starea de spirit soare, și elefantul printre indieni ca un simbol al norocului. Visăm pentru a vizita India, așa că a făcut PRAM într-un astfel de stil. Am făcut-o împreună cu soția sa și sora ei timp de o săptămână. Costume trebuie să angajeze.

Vei folosi scaunul cu rotile în această formă, atunci?

- În timp ce elefant în picioare la domiciliu. Trăim la etajul 5, iar transportul inferior astfel încât să ne ridice inconfortabil. Să vedem, poate ceva.

Cum se ajunge la locul de parada?

- Casa noastră este situată în regiunea Volga, iar pentru transportul a avut Nanaya camion. În primul rând, ei au vrut să meargă pe autobuz, dar nu a putut obține în ea. Oamenii au plătit atât de multă atenție la un scaun cu rotile, atunci când l-am condus și colectate!

avion de război

Scaun cu rotile inventat și el însuși a făcut complet Nigmatullin Marat. Fiul său, Camille, 2 ani și 3 luni.

- Fiul meu iubește avioane. Elicoptere și avioane vede chiar și de la distanță și imediat începe să se bucure. Și acasă ne place să facă avioane de hârtie și să le executați. Caseta din cadrul aeronavei am luat cu prietenii într-un magazin și a făcut pauzele de avion la locul de muncă timp de aproximativ 4-5 zile. Șeful nu-l vezi, si colegii laudă. Am chiar și la un moment dat, a pierdut dorința de a termina planul, și el a început să fie enervant, dar m-am forțat să-l termin până la capăt. Am câștigat locul al treilea!

- Din păcate, copiii rupt aripa avionului imediat după concurs. El le-a plăcut, astfel încât acestea sunt jucate toată noaptea cu el.

- Eu trăiesc un pic mai departe Derbyshek și transporta construcție în mașină, chiar și un pic stoarse pe aripa de drum. Când asamblate și dezasamblate structura, toată lumea a vrut să fie fotografiat cu ataș.

Pălărierul nebun

Și Regina Roșie. Am venit cu un cărucior Laysan Kasimov. Ea are doi copii: Marat, în vârstă de 6 ani, iar Alice, care este de 3 ani.

- Recent a mers despre „Kazan Arena“ și a primit un pliant cu o invitație la parada trăsuri. Și, după cum poveste de familie adore „Alice în Țara Minunilor“, ne-am decis să participe la astfel de imagini. Fiul - biciclete patru roți bătut sub pălărie. El este foarte indignat, pentru că știe cum să o plimbare cu două roți deja. Dar imposibil să dețină un design cu două roți. În cele din urmă a fost de acord și nu regreta mai târziu. Fiica mea - cărucior dragon.

Tot ceea ce am făcut peste noapte. Detalii au fost luati foarte diferit, ceva a trebuit să cumpere. Dar, aici, ca un cadru pentru pălărie am folosit o cutie din frigider, care a fost situată la intrarea următoare.

Vei folosi cărucior și biciclete în această formă, atunci?

- Am mers în curte, toți vecinii au fost surprinși, și a acordat o atenție la noi. Cel mai probabil vom face!

- Cu mașina, avem o echipa de proiectare, soțul a fost de acord să călărească, din moment ce el de ieșire.

masina retro

Acest cărucior a făcut pentru Mirgalimov Ravil fiica, Yasmin, care este de numai 3 luni.

- Fiica noastră este demn de mașini clasice și de epocă. Soția mea se bucură studiază mașini, ne place pentru a discuta despre dvs. mostre vechi. Made model căruț ca brand-ului Ford 30-40-e. Cadru din carton si autocolante improvizate in forma de flori cumpărate în „Maxidom“. Numărul de transport - data nașterii unei fiice. De asemenea, am vrut să fac lumini stralucitoare si corn, dar nu a făcut-o, și așa a făcut scaunul cu rotile pe timp de noapte.

- Ea așteaptă pentru anul următor. Vreau să-l upgrade, face mai bine. Și pe cale să se plimbe pe străzile din Kazan, așa că - nu cred acest lucru, dar este o idee bună!

- Pe mașina, am fost în stare să-l ori astfel încât să nu zdrobesc!

Darth Vader Sturmabteilung

Această idee a apărut la soțul ei și fiul cel mai mare Klinkovoy Elviry. Elvira are doi copii, cel mai mare - Yaroslav, în vârstă de 10 de ani, cel mai tânăr - Victor, 8 luni.

- Soțul meu și fiul sunt foarte fanii saga „Star Wars.“ Când am văzut știrile despre parada, ceva soțul meu într-adevăr stabilit cu privire la încercarea de a bate ca pe un cărucior. El și fiul său a fost distractiv de ideea de a face cărucior în stilul Star Wars.

Fiul, care reprezintă 10 de ani de Darth Vader. Și mai tineri - avioane de atac. Scaun cu rotile - nava lor. Perlele reprezinta alte stormtroopers.

- Am examinat cărucior de faptul că este incomod să coboare pe scări și forța tare în autobuz. Și fără autobuzul nu putem face fără.

- Am mers de la stația de ocean, în cazul în care trăim. Toți oamenii întâlnite de-a lungul drum, a vrut să știe unde am luat o trăsură și fotografiată ei și noi.

avionul cu flori

Și acest cărucior a venit Soloveva Rimma și Renata Marino, 1 an și 10 luni.

- Eu și fetele ca avioane. Am făcut ceva ca un planor. Acolo, de asemenea, pot sta doar doi pasageri. Însăși structura cărucior a împins pentru o astfel de idee la copiii ei stau unul în spatele celuilalt. Am tencuite pânză plan înflorită, ea a găsit bunica ei. Am făcut în așa fel avion pentru fete. Și a făcut o elice filare.

- Din păcate, cărucior prăbușit în calea de întoarcere. A căzut de pe volan. Acum, fetele sunt de mers pe jos. Apropo, dorim să participe la concurs anul următor. Acum bicicletele.

- Am călătorit cu autobuzul de la Zhilploschadki. Aripile plane sunt deconectate, așa că nu a luat atât de mult spațiu în interior. Oamenii se uită la noi tot drumul, dar nu a spus nimic.

Alți părinți

În plus față de saga „Star Wars“ părinți pentru a crea un transport neobișnuit inspirat viitoarele alegeri. Este suficient idee originală - pentru a face căruciorul ca președinte al mesei.

Această versiune a Superman, care salvează orașul de vreme rea și dușmani.

Scaun cu rotile stil „Hippie“. Interesant, în cazul în care există un loc pentru copilul tau!

Balonul nu este, de asemenea, lăsat spectatori indiferenți.

Acum, nu fi surprins dacă te cunosc mama si tata, cu care copilul nu este ușor de plimbare, și într-un scaun cu rotile neobișnuit făcut manual.

articole similare