În favorite insidios am luat recent o idee puțin pentru psta. interesant Psta!
Aceasta este, desigur, că fangorling moduri pentru toate prezente și prezente. Dar, înainte de puterea lui era mult mai mare, pentru că nu am citit-NC17 fikov cu ei. și chiar ca un copil toate astea mai bine și mai frumos.
Deci, aici este meu de top 10 (nu, nu în partea de sus, doar un cuvânt rece) personajele bărbătești preferate din desene animate și filme!
Și apoi există jucării. Și apoi același lucru, dar pentru femei.
1. În primul rând, cineva a amintit - Gambit din filmul "X-Men", difuzat pe Fox-copil.
Da, da, eu sunt stereotipe, iar copiii fangorling a fost mult timp transformat într-un nedetskiy fangorling (bine, să spunem că în FAP). Dar atunci.
Me de la început, el, întâmplător, nu este plăcut foarte mult. Dar acum, după o serie de haine, ochii nekolko negri și-a deschis umorul său îmi place ochii Vlja și inima complet împușcat avansat. Și, de atunci, nu eliberează!
Trebuie să spun că la non-Canon slash Marvel sunt extrem de rău, astfel încât mâinile de pe Remi, infideli. El și Ana-Maria e bine.
2. Donatello. broasca testoasa cu un plasture violet și un băț în mână, desene animate „Testoasele Ninja.“
Aici este, un bug care cauzează cele mai puternice moduri de fangorling I la 5 ani.
La grădiniță I, veșnic aprilie, câștigând el însuși un 4 băieți în echipă și de a salva lumea de celelalte fete.
În general, Donatello, mi-a plăcut faptul că a fost întotdeauna destul de serios, inteligent, dar în același timp puternic și curajos.
Vreau să spun că a scris chiar. Da, asta e cine am iubit mereu, e Ginny. Pentru că el este doar rece.
De fapt, el a avut locul 2. Deoarece este pentru Legolas în viața mea a fost cea mai puternică fangorling. Am memorat pasaje Tolkien despre el, am încercat să construiască urechile mele, am studiat cântecele Elven și știa că nici nu este Orlando, iar cel mai mult că nici nu este Legolas. Și chiar cartea sa „druzhboroman“ Gimli nu ma deranjeaza. Și oricum, cum poți să nu-l iubești?
5. Eduardo. desene animate „privedelniyami noi vânători“
Aici nu știu de ce sunt atât de atras de acest Eduardo, care, de fapt, este practic inutil în desene animate. Probabil pentru că salbatic amuzant, și chiar oooo această barbă, ah-ah. Și totuși, există un het minunat.
6. Schroeder. din nou, de la „Testoasele Ninja“
Iron Man copilăriei mele. Când nu eram aprilie, am fost Schroeder - ca cele două părți ale aceleiași persoane. El este un mare, într-adevăr! Atât de dulce, atât de supărat, atât de prost. Mai ales Rocksteady și Bebop, LLC. În general, același caracter favorit, dar de data aceasta tszhe de benzi desenate.
Aici fangorlinga a fost mai puțin pentru că tocmai am iubit acest personaj.
Da, ca un copil am iubit Power Rangers. Și astfel nici în școală, nici în grădiniță în ele nu am jucat. Pentru că ea le-a iubit, se pare, doar eu.
De fapt, întotdeauna am plăcut aici sunt „corecta răufăcători“, pentru că este foarte, foarte cool.
9. Prince Valiant. de la "The Legend of Prince Valiant"
De fapt, mi-a plăcut rar - ei bine, el e prea prost și prea brutal, dar cui îi păsa atunci? Am privit desene animate cu el într-o singură înghițitură, admirat curajul și vapsche.
Absolut de desene animate girly, dar băiatul cu părul roșu mi-a atras atenția.
Î: Și cine a cauzat moduri fangorling tine?