Subiect creșterea traficului site-ul sau pe blog-ul poate fi considerat unul dintre cele mai importante pentru proprietarii de resurse pe Internet. La urma urmei, suntem crearea de site-uri web în mod specific, pentru ca acestea să fie văzute, citit, că au fost interesante și utile posibil pentru o gamă mai largă de utilizatori de Internet. Cu greu trafic sporit poate epuiza subiectul unui articol. În fiecare zi există noi modalități de a atrage vizitatori noi, și multe dintre ele necesită o analiză separată.
Conținutul 1. Calitatea
Nu obosesc de a vorbi despre conținut interesant și util a site-ului. Este aici începe munca ta, iar el este cheia pentru succesul produsului online. Pe cât de mult sunteți dispus să le experiența și inspirația să investească, se va stabili dacă blog-ul dvs. va fi în cerere.
Uita-te pentru subiecte actuale
Ei pot învăța de la forumuri tematice, cu alte bloguri și site-uri. În plus, de a crea subiecte noi. Păstrați o evidență a tuturor ideilor originale și să le pună în aplicare în întinderea resursei. În același timp, desigur, textul trebuie să fie unic și de dorit o dată optimizat pentru motoarele de căutare. La urma urmei, dacă sunteți serios gândesc cum să crească numărul de vizitatori la înălțimi apreciabile, fără a lucra cu motoarele de căutare pe care nu se poate face.
Regulat adăuga posturi noi
Articole alternative pe diferite secțiuni tematice
Puteți crea o serie de articole cu privire la orice un subiect, dar nu-l abuzeze. Dacă site-ul dvs. are un număr de domenii tematice, cel mai bine este să le alterneze. Acest lucru va satisface nevoile tuturor vizitatorilor care vin la tine pentru cutare sau cutare informații. Astfel, nu pierde.
Expand blog teme
Dacă este posibil, trebuie să se extindă treptat componenta tematică. Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a atrage noi cititori și să păstreze cele vechi. Principalul lucru pe care noua tema este incompatibilă cu directorul. Totul trebuie să fie natural și relaxat. Se umple site-ul adiacente cu informații utile, extinde și, astfel, gama lor de interese.
2. Plasarea de articole Anunțuri în alte servicii
Unul dintre serviciile pe care poate crește rapid de trafic pentru site-ul - serviciul de Brosurile Subscribe.ru. Aici vi se oferă opțiunea de a crea buletinul informativ, sau alăturați-vă unul dintre grupurile de pe subiect și post anunțuri acolo. Pur și simplu începe cu anunțurile în grupuri. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a alege lista pe care grupurile corespunzătoare. Pot exista mai multe. Pentru a avea tranziții anuntul, numele și descrierea acestuia ar trebui să atragă cititorul. Este important ca anunțurile au fost diferite pentru fiecare grup și a diferit de textul articolului de pe site-ul dvs., de exemplu, Ei au fost unice.
4. Crearea populare resurse
Această metodă va aduce o contribuție semnificativă la creșterea traficului site-ului, cu succesul acestui risc. Popular în acest caz, eu numesc servicii, cum ar fi Wikipedia, Răspunsuri Mail.ru și alți lideri ai motoarelor de căutare. Trebuie să găsim o nișă liberă în domeniul dumneavoastră, care nu a fost încă finalizată la aceste resurse, sau suficient de plin. Wikipedia resursă -trastovy, astfel încât textul ar trebui să fie adecvate. Dacă ați fost capabil de a crea conținut de calitate, puteți lăsa un link în partea de jos a paginii de pe site-ul sau pe blog-ul.
5. Ridicați traficul site-ul dvs. folosind YouTube
Toate metodele de mai sus vă va oferi o înțelegere a modului de a crește traficul către site-ul gratuit. Mulți dintre ei, în plus față de trafic, vă va da încredere și de a crește motoarele de căutare, în special cu dinamica pozitivă a factorilor de comportament ale utilizatorilor. În plus, multe comunități și blog-uri vă permit să posta link-uri fără «NOINDEX» tag-ul, și, astfel, acestea sunt vizibile pentru motoarele de căutare. Și, de asemenea, va ajuta la promovarea site-ul de referință.
Poate că unele dintre următoarele metode necesită o analiză mai detaliată. Dacă este nevoie, eu sunt fericit pentru a da acest timp. Și, desigur, nu am doar întoarce la întrebarea: cum de a crește traficul pe blog.
style = "display: block"
date ad-client = "ca-pub-9438111339940585"
date ad-Slot = "6025635352"
data-ad-format = "auto">
Vreau să adaug povestea mea. Noi folosim serviciul pozvonim.com timp de mai multe luni. În primul rând am cumpărat minute. Când generarea de plumb a început să crească exponențial, în timp ce deja au trecut la achiziționarea unui pachet. Recuperare a investiției este foarte bun. Am act de faptul că acest serviciu nu va aduce o grămadă de clienți cu saci de bani. Acesta este doar un instrument foarte bun cu care să lucreze, în scopul de a obține rezultate eficiente.