5 sfaturi pentru a face TRAVEL fag - casa in care vrei sa vii

Am făcut-o! Am făcut primul reale de fag TRAVEL pe # 0160; călătoria lui la Londra. Eu, desigur, multe # 0160; cărți de resturi de călătorie # 0160; (chiar mai mult, cu toate acestea, albumul neterminat), dar sora mea spune TRAVEL fag este considerat a fi singurul care ai fost direct în excursie. După ce am fost o încercare de a transporta un album cu înregistrări și fotografii direct în timp ce în vacanță. De risc a eșuat lamentabil # 0160 ;! Notepad de hârtie frumos # 0160, în călătorie de fag niciodată transformat. M-am gândit că de data asta ma ajutat să-l văd prin intermediul. Iată câteva sfaturi mi-ar da cuiva sau ea în urmă cu trei ani, a apelat la TRAVEL fag # 0160 .;

1. CUMPARA piesei de prelucrat ADVANCE

2. INTOTDEAUNA # 0160; HAVE TRAVEL FAG LA MÂNA

În prima zi de mers pe jos în jurul valorii de Londra, am realizat - cu o geantă mică, în care se potrivesc doar un pașaport și portofel, am # 0160; fulgi de ovăz Gatiti # 0160; TRAVEL fag nu va face. Deci, unul din principalele cumpărături de pe Oxford Street a avut o geantă pe umăr (oh, acestea sunt cele mai bune pentru călătorie!), Care aparat de fotografiat și mini-mea SmashBook a urcat. Din acel moment, m-am purtat cu un notebook (cu un pix-adeziv multifuncțional), camera jos, foarfece, bandă, și în timpul zilei buchereala într-o pungă de pliante, cărți poștale și bilete.

3. ALBUM ȘTIRI în timpul călătoriei

Ultima dată când a fost cel mai important greseala mea - am fost frică să scrie pe o astfel de foi de frumoase (a face dintr-o dată o greșeală), așa că am ținut un jurnal într-un caiet separat, bine, atunci am rescrie totul pe copie curată. Colectate biletele și cărțile nu lipite - atunci toate împreună și de a face o compoziție frumoasă. Și așa este deja de trei ani într-o cutie: un notebook separat, un pachet separat cu amintiri de hârtie. Prin urmare, # 0160; asculta sora mea înțeleaptă. așa cum am făcut-o, în cele din urmă naplyuyte pe perfecționism și de a face tot ce este posibil în timpul călătoriei. Am luat notițe și a făcut din în pub-uri și restaurante din Londra, în timp ce în tren (cel mai dificil a fost inserat în albumul un bilet de tren - au trebuit să fie prezent la stația de sosire).

4. DO instantaneu

Oh, Instax meu preferat! O parte a galeriei, am tipărit și lipite, m-am întors acasă, dar instantanee care pot fi plasate imediat pe paginile - trebuie doar să adăugați inspirație. Se pare că, fără a le face dificil de imaginat aspectul final al albumului și descurajează. Și, în plus, Instax este întotdeauna distractiv! Chiar și atunci când, în loc de o lebădă în Hyde Park se obține doar un punct negru pe un fundal alb.

5. UTILIZAREA Washi TAPE (SCOTCH DECORATIVE)

În timpul prima mea încercare # 0160; banda Washi # 0160, nu am fost acolo, am scos două bucăți de bandă adezivă cu modele, dar pentru mine nu a ajutat. Acum am o skotchikov de hârtie multicoloră - întreaga bancă, astfel încât # 0160; am ascultat sora ei din nou # 0160, și a luat cu el pe cei care au venit în design pentru albumul meu. Am încercat cât mai mult posibil pentru a plasa toate # 0160, și pentru a lipi pe paginile direct în timpul călătoriei. Din temele lăsat doar pentru a imprima și lipi unele fotochki, se adaugă la ea și să facă inscripțiile acopere. Și acum, călătorie mea fag gata !!

Am citit și să fie inspirat. Pentru a fi sincer, cu albumele am aceeasi problema - nu sulurilor finalizate și câteva bucăți nu se poate aduna puterea de a le termina (și acum din cauza să se deplaseze, în general, toate în locuri diferite). chiar m-am uitat la toate materialele lor skrapovskie cu regret că nicăieri nu le folosesc. Și există o astfel de idee mare!
Când am fost în fagi de călătorie interenete, cred că oamenii de genul asta sunt călătoresc, colectarea firimiturile de bilete, hărți, luați notițe și apoi, la domiciliu, pentru a imprima toate fotografiile, face un album memorabil. Am făcut chiar și acest lucru cu o luna de miere în Spania - a petrecut mai mult de o săptămână (până la 2 pagini nu termina). Se pare că toate pe picior de plecare, principalul lucru nu este razmusolivat și nu să stea ore în șir pe proiectarea paginilor.
Multumesc pentru sfat. Acum vrem să mergem undeva să meargă cât mai repede posibil!

Multumesc pentru link-uri! Și unde le găsiți la fel de bloguri interesante / site-uri web? Și cum altfel s-ar găsi timp, stau la ei =)

Nu-i spune. Eu însumi am o mulțime de link-uri pot fi citite. Și pe internet Îmi place să înoate, nu hrănesc pat de copil atarna drumul (trebuie să aibă ceva de-a face cu dependenta). 😉

Gătitul, nu pot găsi, dar cred, este că a publicat: a existat undeva o selecție de aspecte de pagină - cum să se asambleze corect greutatea pe pagina pentru a arata ca un jurnal.

Anya, hi. Nu, nu am fost, chiar dacă sunteți atât de descris, pe care am dorit foarte mult să citească. Găsiți, cota. 🙂

Ah, asa ca a fost o carte pe care am cumparat ... o pereche de imagini acolo în fața ochilor noștri, dar în cazul în care totul sa întâmplat și când - viața mea nu-mi amintesc. cu mișcările mele de program din întreaga lume - nu pot să amintesc măcar în ce țară ... va trebui să se stabilească pinterestom. Am și așa de o lipsă de resurse broșurii culegătorie în Word ... ce să fac ...

clasa! sfaturi! Mi-ar fi atât de acționat)))

Wow. atât de frumos pentru a deschide o lume a Instax. Îmi place acest aparat foto doar pentru culesul strugurilor și un sentiment de aventura. O Smayr de carte în general, doresc să cumpere în vrac pentru toate ocaziile. Și aici am venit la magazin cumpărat înainte de vacanță, și nu era nimic acolo. Groaznic a fost rănit. ((

I - despre fericire. Eu cred că fericirea stă în lucrurile mici și că doar să fie fericit. Acest blog - spațiul meu unde scriu despre fericire și despre viața confortabilă. Numele meu este Barbara Lyalyagina
mai mult.

Scrisori cu povești

articole similare