5 moduri de a afla adevărul despre sentimentele omului

Se crede că primăvara - timp de iubire. Cu toate acestea, femeia în dragoste este uneori dificil de ghicit dacă sentimentul ei este reciprocă. Pentru informații cu privire la modul de a rezolva enigma unui om, puteți citi în articolul nostru.

„Soțul meu nu mă iubește!“ - într-un fel luat prin surprindere prietena mea. Ea a împins cu fermitate departe vaza cu flori buchete, cadouri ... ca și în cazul în care joacă încă în prețul de mireasa. Și aș umbla doar în jurul cu el în parc, du-te la filme împreună, în sfârșit! Dar este el, desigur, timpul nu este în mintea lui un loc de muncă ".

Cauza de conflict în familie nu a avut dispariția sentiment, și diferite limbi ale iubirii, care au folosit soția lui.

Faptul este că noi toți avem înțelegeri diferite de dragoste în moduri diferite de a exprima sentimentele lor. Faptul că unul dintre noi este o dovadă incontestabilă a iubirii - la altul poate nu înseamnă nimic.

Conceptul de diferite limbi ale iubirii dezvoltat psiholog Gari Chepmen. Potrivit lui, pentru manifestarea sentimentelor folosim cinci moduri diferite: aprobarea cuvintelor, timp de calitate, cadouri, cazuri de servicii și atingere fizică.

Cel mai adesea, această limbă este tipic pentru bărbați. Ele sunt extrem de importante pentru a auzi de recunoaștere a cuvintelor femeii, complimente, lauda, ​​pentru a aproba faptele lor și a apreciat eforturile. Dar critica de iubit face automat văzut în ochii soțului ei.

timp 2. Calitatea

Pentru persoanele care vorbesc limba de dragoste, cel mai important lucru - petrece timpul împreună: mână Plimbare în mână, inima pentru a vorbi inima, să doarmă sub o pătură, etc. Aceasta este limba necesară prietena mea, i-am dat un exemplu mai devreme în acest articol. Așa că i-am spus, în primul rând, vorbim despre asta la soțul ei, și în al doilea rând, cele mai multe, de planificare o vacanță în comun.

Oamenii care sunt aproape de limba de cadouri, a se vedea manifestarea iubirii în diferite semne de atenție. De regulă, această caracteristică se aplică mai mult pentru femei. Împreună cu un cadou de bun venit, un buchet de flori sau o scrisoare de dragoste, ei sunt convinși că omul lor apreciază și iubește.

Un om care pretinde că a iubi este dovedită nu prin cuvinte, ci prin fapte, spune ca limba. Pentru un astfel de om cea mai înaltă expresie a sentimentelor va ajuta la un iubit.

5. Atingeți fizică

Cum să învețe limba de dragoste spune el?

Pentru a afla, răspundeți la următoarele întrebări:

- Cum a arăta dragostea lui?

De obicei, persoana tinde să-și exprime sentimentul său prin folosirea limbii materne. Uita-te la un favorit în momentele de tandrețe, și multe lucruri vor deveni clare.

- Ce face el de obicei, vă cere să?

În mod logic, omul întreabă ce îi lipsește, ceea ce are nevoie.

- Care este cauza cearta ta?

Este o lipsă de atenție frustrant din partea ta, nu cina sau critici? Fii sensibil la plângerile sale, ele sunt pline de o mulțime de indicii despre limbajul iubirii tale om.

Apropo, aceste întrebări vor fi utile pentru tine și pentru a răspunde cel mai mult pentru a determina limba, și apoi spune iubit despre rezultatele.

Acum, că știi limba vorbești și iubesc omul tău, va fi mai ușor pentru a arăta sentimentele tale, să se înțeleagă și să fie înțelese de către partener. Acest lucru va menține armonia în relația ta pentru anii ce vor urma.

articole similare