5 luni, copilul trage de ureche, copil 5 luni

De ce este copilul zgarieturi urechile și dacă aveți nevoie pentru a vedea un medic

Mulți părinți cu anxietate și îngrijorare observați că copilul lor piept zgârierea urechile - și nu rastsarapyvaya atât de furie gheare de piele delicate, rupând capace, mersul pe perna.

Este un lucru în cazul în care întreaga problemă - doar o mică vilozităților a tampon de bumbac, care a căzut accidental în ureche și gadila copilul. Cu toate acestea, cea mai mare a acestui fenomen neplăcut înrădăcinate probleme mult mai grave.

Părinții Grudnichka vor fi de ajutor pentru a afla de ce copilul zgarieturi urechile la varsta de aproximativ un an. Acest lucru le va permite să aibă grijă în timp util pentru a elimina factorii care cauzează astfel de fenomen neplăcut. Deci, ei pot fi siguri că copilul nu se va chinui mâncărime care interferează cu somnul și se bucură de o copilărie lipsită de griji. Cel mai adesea, copiii mici zgarieturi urechile lor din următoarele motive:

• ciuperca meatul auditiv extern;
  • o reacție alergică la ceva: în acest caz, copilul este zgarieturi urechile, ochii, nasul, el poate începe fără nici un motiv, la nas toate curge;
  • otitei - scurgea puroi;
  • copil mic poate zgâria urechile pur și simplu pentru că el explorează noi părți ale corpului său;
  • uneori este din cauza dorinței elementar de a dormi sau să mănânce;
  • dermatită atopică, eczeme, psoriazis;
  • igienă precară: poluarea canalului urechii;
  • în cazul în care copilul este zgârierea urechile în 6-8 luni, cel mai probabil, el pur și simplu dentitie;
  • mușcături de insecte (țânțari, purici, păduchi).

În cazul în care copilul dumneavoastră este în mod constant zgarieturi urechile lui, părinții trebuie să-l monitorizeze îndeaproape pentru a afla cauza reala a acestui flagel. Eliminarea factor iritant sau terapia bolii identificate vor uita despre această problemă. În primul caz, totul poate fi rezolvată la domiciliu, în prezența unor patologii de sănătate singura soluție corectă este de a face apel la medic.

tratamentul la domiciliu

În cazul în care copilul piept scarpină o ureche din cauza regulilor greșite pentru copii de îngrijire a pielii și de igienă necorespunzătoare, o tânără mama și ea va fi în măsură să corecteze greșelile lor. Puritate, sterilitate și nutriție bună - garanția că nu mâncărime nu va mai deranja firimiturile. Prin urmare, noi trebuie să adere la următoarele sfaturi simple, dar utile:

1. O dată pe săptămână, aveți nevoie de un tampon de bumbac steril pentru a curăța urechea canale pentru copii în timp ce încerca să vilozităților nu sunt blocate în ele.
  2. Limita orice contact cu alergenul: animale, praf, plante cu flori. mama Alaptarea ar trebui să revizuiască dieta ta: probabil unele produse, intra in organism prin laptele copilului, provocând mâncărimi. Alergiile pot fi identificate prin simptome caracteristice: copilul zgârierea urechile și nasul lui, el poate începe curge nasul, ochii umezi sunt, veți observa o erupție pe corp. De obicei, aceste simptome pot fi confuz pentru copii de la o vârstă fragedă: în 2 și 4 luni.
  3. Stabilirea unui rutina de zi cu zi la un minim de probleme și să perturbe firimiturile: toate tipurile de neurodermatita și psoriazis de multe ori apar din cauza funcționării defectuoase a sistemului nervos al copilului.
  4. Mama care alăptează un copil, trebuie sa bei curs multivitaminele - aceasta va consolida sistemul imunitar al copilului.
  5. Nu poți poseda nimic insuflat in urechi grudnichka acest lucru poate duce la auzul ireversibilă și complicații în viitor.
  6. scalde regulat bai pentru copii, cu adaos de ierburi anti-inflamatorii (stejar scoarță de copac succesiune, mușețel). În cazul în care copilul dumneavoastră este zgârierea în spatele urechilor și gâtului, caz în impuritate elementară a pielii sale. Alege șamponul chiar în acest caz: este posibil să utilizați, nu este potrivit. Dacă credeți că, în acest sens, totul este în ordine, motivul pentru care un astfel de comportament de firimituri ar putea fi o infectie fungica a scalpului.

Dacă părinții sunt sigur că igiena și mese pentru copii bine, iar copilul zgârierea prost urechile și plângând (dacă durerea de ureche), este o ocazie de a face cât mai curând posibil, pentru a arăta lui medic pediatru.

medicament

Medicul va produce control necesar (de obicei, frotiu luate pentru cultură pentru a determina microflora), va încerca să identifice motivele pentru care copilul scratching urechile și grijile lor, diagnostica si prescrie un tratament adecvat. Aceasta va depinde de boala de bază. Acesta poate fi:

1. agenți antifungici;
  2. antibacterian de prelucrare a pielii, soluții dezinfectante de permanganat de potasiu, peroxid de hidrogen și t d..;
  3. antihistaminice pentru alergii: siropuri "Diazolin" "Claritin", "Suprastin", "Promethazine";
  4. cu otită numit picături anti-inflamatorii urechi (același alcool boric) furatsilinovoy-adrenalină picături de nas dimedrolom „Finestil“ - în gură.

Dacă observați că copilul dumneavoastră a devenit de multe ori zgâria urechile lor, și-l deranjează mult (a început să plângă, somn săraci și să mănânce, au existat escoriații și cruste uscate pe piele), este un semnal pentru ce să acorde o atenție la starea sănătății sale și a vedea un medic . În prezența unor boli și patologii sunt supuse în mod necesar un curs de tratament, astfel încât mai târziu nu alerga în complicații.

Spune-mi, în cazul în care copilul atinge urechea, aceasta se datorează faptului că a fost în neregulă cu el?

Copilul meu a apărut atât de la 6 luni. Când l-am pus în pat, el a început să tragă la ureche. Soacra mea spune că soțul meu este un copil prea astfel, dar nu sunt liniștitor. Un prieten mi-a spus copilul ei scotoci, de asemenea, la ureche, au crezut că a fost în neregulă cu el, sa dovedit, copilul a avut otita medie, ei încă trata boli. Spune-mi, atunci când un copil atinge urechi, ea poate fi? De ce este el la fel sau chiar nu trebuie să vă faceți griji aici? Nu știu, poate să-l ducă la doctor? Un prieten spune un lucru, altul in-lege, nu știu ce să fac. Prin urmare, recomanda-mi ce să fac în continuare.

Atunci când au existat cinci luni de copilul meu, într-o seară, am observat că a avut câteva ore la un moment dat atinge urechea dreaptă. În aparență el a fost calm și nici un semn al bolii nu este depusă. Am decis să sun pe sora mea și întreb de ce copilul atinge urechile, care funcționează ca un medic pediatru și ea a spus că, dacă problema este o boală, apoi câteva ore în creșterile sale de temperatură și el începe să plângă, dar cel mai probabil problema este că erupția dinților. Așa cum sa dovedit, copilul a început erupția dinților, și ecou în urechi.

Răspunsul exact la întrebarea de ce un copil trage ureche, din păcate, nu poate fi, mai ales în cazul în care nu vorbește. Poate că e din cauza vârstei, când a fost interesat de tot, iar el studiază corpul său, și, eventual, a face ceva pentru el părăsește disconfortul. Încercați un pic împinge la ureche pentru a se asigura că nu este durere sau nu. Dar este mai bine pentru a arăta LORu pentru că se întâmplă că nu există nici o durere, și există probleme, cum ar fi otita medie, datorită faptului că apa a intrat în ureche în timp ce pentru scăldat sugari este adesea cazul.

Eu cred că, dacă un copil atinge ureche, așa că îl deranjează. Ai nevoie pentru a afla de ce copilul nu. Apăsați cu degetul pe proeminente ureche fila și a vedea cum răspunde copilul. În cazul în care urechea este bolnav, copilul va ști. Pentru a pune vatochku Koln în ochi de noapte, se încălzește interiorul urechii. În cazul în care un copil atinge lobul urechii dupa aceasta, oricum, probabil că trebuie să încercăm să facem o compresa. Dacă acest lucru nu ajută, du-te la medic. Dar, de obicei, comprese foarte bine de ajutor.

Atunci când copilul atinge urechi, mai ales nu vă faceți griji în valoare de ea, nimic fatal în acest lucru, dar pentru a intarca, ar trebui să fie făcut. În cazul în care copilul dumneavoastră a avut otita medie, el nu va atinge urechea, dacă ați suferit vreodată de această boală, trebuie să știți că această durere de nesuportat, ceea ce înseamnă că copilul s-ar fi plâns în același timp. Desigur, este posibil ca el a zgâriat-o ureche, așa că-l atinge, se întâmplă atunci când există o ciuperca în ureche, dar verifica poti face singur, sulf trebuie să se usuce în ureche. Deci, eu cred că el este în stare bună de sănătate, dar dacă ești atât de îngrijorat, puteți să-l ducă la doctor, ceea ce ar avea încredere în sănătatea lui

Bună ziua tuturor Aici este problema mea: !!! Inainte de a erupt primii doi copii dinte a început să tragă urechile și lamureste pe timp de noapte se trezește țipând de mai multe ori și în mod activ zgârierea Este aceleasi dinti, suna doctorul de taxare a spus că urechile ordinea se presupune că pe alergii noastre proiskhodit.vot de fond și nu știu ce să cred, sfaturi pliz ajutor. Izmuchal toate, pediatrii poveste de păr tăiate și scalde într-o serie. serios ca asta.

Ei bine, te scrie

Aida131 scris (a) înainte de primele două dinte erupt

Ei gum mâncărime aparent, astfel încât vreau să zgâriați totul.

Aida131 a scris (a): că este în alergie noastră de fundal

-
O manifestări alergicheskie pe piele acolo?

Sunt mici, dar pe corp la cap a apărut matreata, am observat că, atunci când cărțile decât nefericit sau îngrijorat de ceva poate fi aceeași zuby.Segodnya pieptănate sprancene si piele frunte este crema uscată pătate, rezolvă problema dezumidificarea aerului în apartament.
Un neurolog sigur că nu va merge, noi nu dau într-adevăr un copil de chimie chiar nu hochu.Vot auzit de cerumen cum să le diagnostica?

Aida131 a scris (a): Aici a auzit de cerumen cum să le diagnostica?

Ar trebui să vezi un ORL. Dacă există o concentrație mare de sulf - Clean (nu se urca!). Am avut nici un blocaj în trafic, dar acumularea de sulf - după baie rezultă direct din ochi și a înghețat la exterior. Numai din exterior și șters. Cu toate acestea, la acel moment (în urmă cu șase luni), el urechi nu mancarime. Aceasta este, acumularea de sulf nu-l deranja.
Dar zgârierea acum urechile, lacrimi drept în sus - cea mai mare parte a nopții, și trezirea la ea. Am lega cu dinții. Se întâmplă că sângele piepteni - trebuie să poarte Zgâriat. Și este în șase-luni)))

articole similare