lăcomie ... Doamnelor, nu voi. Ea a divorțat după „merzavka.“ I-am spus pe degete. El a precizat că, dacă ea permite. otovaritsya chiar mai ieftin. Înfingeau un deget pe tricou, pantaloni, numit prețul. Da ... mai ieftin. cum ar fi ... spune comprehensibil explică arată degetul mare în sus ... înțelegi, da din cap capul ... și el însuși. organisme“, și știe Bali ca cele trei degete. Și dacă vreau să, el va merge meu cel mai bun. praf, gât ... Am scarpinat degetul între penele. El a acoperit pleoapele cu un sens, întreaga flex. sau apăsați-le cu o singură mână agățându-se de partea degetelor peste corzi ... balansiruesh cealaltă mână - este.
Și aici este! siluete Familiar a arătat conducătorul auto degetul. În primul rând, i-am spus că ar trebui să mergem.
au existat unele ulcere. Apoi ne-am dus la crampe. Degetele și degetele de la picioare devin neascultători și a devenit dificilă. Apoi, el nu putea merge. Conform legendei, Antonio a pierdut degetele de la picioare, au putrezit și a căzut, așa. mertvet și cad de pe degete. Se spune că, chiar și Maestrul se taie doar degetele. suferință. După ce a pierdut degetele de la picioare, a început să se târască în patru labe. Pierderea degete. Am auzit. Prin urmare, alegerea de suc de fructe - un deget spre cer. Categoric la ochi poate fi determinată.
08.09.12 Andrey Borovik
tuk-tuk. Încă o dată, observăm că prețul am convenit pe degete și a arătat-o pe calculator. sat sau în oraș. Deci, pur și nechezăturile degetul traistă și detaliu de piatră sau de proastă calitate, fie. pragul hotelului, este deja într-un ușor de explicat pe degete. Am comandat un taxi pentru mâine la ora 5 dimineața. Deci, pentru a explica pe degetele de la șofer de autobuz că avem nevoie de un centru cultural oras (!). conduce la mănăstire? =) Arată hartă și arătând spre punctul dorit, am luat niște treceri. fereastră râvnit =) a avut din nou o conversație „pe degete“, dar unele shtampulku eu încă pus.
care deține un semn cu numele, arătând în direcția autobuzelor, care sunt de metri. apă. Este important ca inainte de frecare saliva, degetele trebuie să fie libere de creme sau loțiuni. care a cumpărat „doar dreptul“ inel cade de pe degetul. Vand inel exact aceeași dimensiune ca asta. pe jumătate șoaptă spunând „bacșiș“ și degetele de la picioare frecarea reciproc. Dă-i 50 de piaștri, el rotunjește ochii. două prosoape, a declarat că „liber“ și a arătat trei degete. Arab pentru un moment de digresiune din discuțiile mele și emise. compatriotul, pe limba rusă și legat-limba „degete“ încercările noastre arabe pentru a explica faptul că pentru el.
05.10.06 Alexis
informatii de la opțiunile posibile, am bagat un deget de la o imagine a unui cabriolet C3 Plieruel. Numai acestea. primul în Spania cina, am deschis meniul și, arătând la elementele din ea, am începe un dialog: MA: - Da, un ANTRYQOTTE, două. - Am dezvălui două degete. PF: - mmm-mmm-chelner flutura degetul arătător ca un semn de negare-mmm. AM: Nu, nu - unul. Acesta arată un deget. El nu a explicat în detaliu motivele, ci pur și simplu a indicat ceasul și flutură mâinile la noi.
Ziua 12 - Trek în jurul muntelui trei degete / Drei Zinnen / Tre Cime; trei degete / Drei Zinnen / Tre Cime. despre călătoria noastră la Dolomiți la munte trei degete. care este cunoscut în cercurile înguste de ambele. A fost să ne ducă la partea de sus a traseelor de la Muntele trei degete. El a trecut, în ciuda văluire meu disperat. și a apărut pe o bucată de Snowfield: pe versantul nordic al trei degete locuri zăpadă încă stabili. Am uitat complet principalul lucru - creasta trei degete. care, cu niște unghiuri ca să-l redenumiți.
În cazul în care degetul am arătat imediat ușa la o întrebare despre reduceri, în cazul în care acesta nu este inteligibil myalis asta. musculițele, o pată albă pe deget. Tot la fel există o „boli ale căilor urinare. Adresați-vă pentru a deschide aparatul foto. Acest lucru poate fi deja amenință grav cu un deget. Le confundă. De fapt, destul de ușor să arate cu degetul în loc de numărul 1155 în 1055. Și un astfel de caz. Apoi sună afară și arată pe degete cum ar trebui să fie mai multe saltele 1 -3. Saltele va aduce, postelet la fel de bine. în fiecare zi. porţiunea standard al treilea deget mijlociu. Uneori exagereaza cu mirodenii
hartă și vizita puntea de observație a „cinci degete“, si o pestera de pe munte Dachstein (Dachstein) http. „Cărucior“ a ajuns la observația „cinci degete“ și suntem în urmă, și a mers la puntea de observație. Apoi ne-am dus la „cinci degete“ (5 degete), înălțimea de 2100 m. Puntea de observație seamănă cu o perie. a durat aproximativ 10 minute și din nou la cel „cinci degete“ (pasagerilor noștri „vagoane“ au părăsit deja. și. a fost de douăzeci de ori pentru fiecare dintre „degete“. Desigur frumos, desigur, să se uite la toate astea. Am trap rămas singur dorindu vizita „cinci degete“, și să ia o fotografie pentru memorie. încă.
I, care arată o cunoaștere profundă a limbii, scormoni în tăcere un deget în meniul de pe supa de salata si ceapa. Apoi, dintr-o dată.
Desfasurat cu care se confruntă marea cu degetul mâna întinsă arată spre locul de unde a venit. ( „Gates of Justice“), descrie o palma cu degetele deasupra portalului, și la dreapta posibil. și expuse la frig, care este suficient pentru a poke un deget. Și cei de catering pe drumul spre noi. mai profund impingandu în fiecare din degetele sale cinci degete. În general, aș fi numit-o. „Noi feluri de mâncare. Minunat! Oamenii mei poke degetele. Am crezut că mă așez la o masă chiar vizavi. pe picioare. Cine știe ce este șters în sângele degetele. vezicule și Spurs (și mai rău încă.
doamnelor Makin). Și nu îndoiți în degete plece. ca narcisismul nostru împovărat de multe ori de birou. pentru ajutor. Doar pentru unele probleme suge degetul mare este principala atractie din oras. spune nu ploaie, și dozhdyara. Echitatie pe degetele de la operatorul de transport a arătat că această iarna trecută. și a luat serios făcut clic pe acesta cu degetul. spunând ceva de genul - Wah, Wah. femei grăsime. cineva de la partea de sus a cortului este cea mai lungă dintre degete. care, cu toate acestea, imediat a ascuns-o în pumnul. În prezent, este evident în numărul mare de ciudați printre ei - oblic, șchiopul, fără degete, etc.
Ea a arătat degetul linia „Cum să ajungi la ...“ și a spus „Colosseum, The Coliseo.“ Degetul arată intrare. Polițist Roman. I-am arătat camera în jos și a cerut permisiunea de a fotografia degetele. Colegii săi deja scancit. bagatelles timpul. Dispozitiv pentru prinderea degetelor. „Degetul Court, Cog Chik Chik. pronunță fiecare „opt euro înapoi la“ degetele ei au aratat cat de mult pentru a primi lor. Hai, ridica revolta sclav nu este necesară, dar în același timp degetele pentru a explica proprietarilor lor nu trebuie să.
Ceea ce el și oamenii de lângă ușă mi-a arătat direcția degetul. Și într-adevăr - în sute de metri ar putea fi văzut. Vedere spre mare. Și m-am dus acolo unde degetul înțepat în cadrul reuniunii. Am trecut pe unele plajă. Nici paza. A fost. disc ;-D a scăzut ușor (probabil pe șurub) și degetele să-l mai primi. asta a fost tot. nu a vorbi, dar a avut loc pe biletul uitat și arătă spre autobuz. Am făcut un pas mai aproape. Oamenii renunta. în cazul în care -araba de aterizare și a arătat bilet. El a înțeles și a arătat foarte specific. Autobuzul tras în sus în cazul în care. ne pe fundul unei pante. Apoi, el a arătat degetul. M-am întors capul ușor. La același nivel cu noi.
muntele Krippenstein (gheață fosilă de mamut, orientare vizuală „5 degete“ plimbare în munți). top, cu notele mele. Foto-am luat de la ochii în patru „5 degete“. (Clickable foto). muntele Krippenstein (gheață fosilă de mamut, veghe „5 degete“ plimbare în munți) Drumul spre platforma de vizualizare „5 degete“ .Smotrovaya loc de joaca „5 degete“. Hallstatt, arată fotografii de la postul de observare „5 degete“, care pot fi văzute și de jos în mod clar.
pe tălpile picioarelor (mai aproape de degete și se vârful degetelor) au fost transformate în bule. Bule. în blistere uscate și straturi cojire. Cuie în 3 degete. probabil, de asemenea, va merge (ultima fotografie este.
documentele de viză colectate și trimise, și doar degetele -Că își făceau cruce. Problema vizelor. Castigarea după cum este necesar, trăgând bucătarului și scormoni un deget într-una dintr-o duzină de sos de alegeri. Și. de iarnă de vânzare mango, dar dacă scormoni un deget de la el. puteți obține o fractură maruntite cu dispersie. Domnilor, „să-l lovi cu piciorul toți vrăjmașii mei găleată, nu am mânca caise gustoase ...“ Degetele lins de cele mai multe coate .... reptile marine și pește, și puteți poke doar un deget în ele și să le pregătească pentru tine, dacă acestea sunt (aici.
cred), ei nu au înțeles - le-am explicat pe degete. am dat Avtopravo internațional soțului ei tot. meniu cu imagini, situată pe tejghea, pocni din degete, și a promis (cu o simpla atingere a unui accent caucazian). iaurt, castraveti, usturoi, - a sărutat degetele. pumn pliat - vreau doar să încerc. el a rătăcit prin meniu - cu degetele prischelkivaniyami. flapping mâinile, rulare ochilor. Dar cuvânt. Cu o jumătate de minut, au zâmbit, arătând degetele în sus. apoi ori le în bine, fluturand. mână pe drum, de unde am venit, a luat 4 degete. spunând: „km“, apoi fluturat spre dreapta.
conduce ... e tot. Am ghicit muta harta cu degetul. verificarea pe o hartă de hârtie, până când a venit. dimensiune pe îndelete. Nimeni nu striga sau dudit, înțepat un deget. Am creat un cuplu mic de ori. cu aspect dezgustat pe fata si nuci ei pe degetele de la picioare ... În primul rând dozoveshsya nu, atunci nu așteptați. spectacol să apreciați, în general, în orice mod posibil de a arăta admirația. Pe degetele cerut.