Relațiile în rețea. dragoste virtuală. Acolo este, nu-i așa? Cum să-l trateze? Cum de a trata prietenii care apar în rețea?
Acest lucru a fost scris de mult diferit. Mai jos este ceea ce mă gândesc la asta.
Dar, mai întâi, o eroare 404 🙂
Și tu, apropo, cunoaște istoricul apariției sale?
Deci, vot..v trecutul îndepărtat-îndepărtat, atunci când internetul a existat cea mai mare parte încă în formă embrionară, un grup de oameni de știință tineri ambițioși de la CERN (Elveția) a început să lucreze la un proiect media grandios, care trebuia să fie o revoluție 90. Și acolo a fost la fel!)
Știu povești online - matrimoniale. La mulți și nu foarte mult.
A se vedea, de asemenea: Plantele care ne împiedică obtinerea, împreună cu bani
Am 🙂 meu Cât despre mine, relația în rețea?
Și apoi capcana on-line - comunicare. În multe feluri imaginea celeilalte persoane și să completeze fanteziile tale. Convergența rețelei este mai rapid decât în viața reală. Să nu fie distras de astfel de „fleacuri“ ca aspectul sau miros, sau modul de mișcare.
Dar nu avem tendința de a idealiza imaginea omului care se încadrează în dragoste și în viață?
Cât de des apar certuri în rețea? E ceva - lipsește (care nu se va vedea mesajul) expresia, de exemplu, tonul vocii și postura - umple din nou propriile proiecții. Și este, de asemenea, o capcană de comunicare pe internet.
Cât de des ne întrebăm din nou, „Sunteți sigur că am înțeles / înțeleg?“ În viața reală. Partenerului reia ca și în cazul în care posedă abilități telepatice.
Sunt fericit întâlnire datorită internetului? Da, există.
Există dezamăgire după întâlnire on-line? Da, există.
Există întâlnire fericită în realitate? Desigur.
Există dezamăgire după întâlnirile reale, și chiar viața împreună? Se întâmplă acest lucru.
A se vedea, de asemenea: Conflict la locul de muncă: cinci strategii de supraviețuire
Și apoi, nu prea mult, cred că, pentru a reaminti că suntem diferiți. Și oamenii vin pentru diferite rețele. Da, mai ales pentru ceea ce nu aveți suficient în viața reală. Dar cine este în căutarea pentru un cuplu de căsătorie sau relație stabilă, unele emoție sau pur și simplu pentru a comunica cu aceleași interese. Și obiectivele pot fi diferite. Doar amintiți-vă acest lucru.
Și dacă se întâmplă să iubești, dacă este într-adevăr sentimentul care se acumuleaza pe care te inspiră și umple cu energie și forță. Sentimentul că îți dă aripi 🙂 ce diferență în cazul în care sa întâmplat.
P.S. Am dat on-line datând un popor minunat. Cu mulți mai târziu, am văzut în viața reală și nu au regrete că aceste întâlniri au avut loc. Eu continuă să fie prieteni și să comunice cu ei. Și cu ajutorul Internetului, de asemenea, 🙂