17 Concluzii privind pregătirile pentru nunta

Dupa nunta despre stereotipuri, latura financiară a problemei, și chiar industria cyborgi nunta spune totul, este timpul să vorbim despre versurile și doar gândirea pe tema nuntii, care, în această ocazie au fost destul de mult.

De exemplu, faptul că comunicarea cu oamenii de pe site-uri matrimoniale, uneori, se termină până nu numai curiozitate, dar, de asemenea, o relatie serioasa. Exemplul nostru.

Sau că nunta - dracu 'pentru perfecționist. Mai ales atunci când toate părțile sunat nunta - „cea mai importanta zi din viata unei femei.“ Și apoi această „cea mai importantă zi“ ceva nu modifica? Trebuie să fie „totul este perfect“. Cu toate acestea, dacă dezactivați critica internă perfectionist, și permiteți-vă pentru a face o nunta normala, bun, este mai ușor de preparat. Este, de asemenea, foarte gândit că, cu o sobră probabilitate de 99%, ceva cu siguranta a mers prost. Ar trebui doar să ia.

Euforia trece. Da, euforia „Ura, eu sunt mireasa!“ Are loc în prima săptămână. Într-o natură deosebit de impresionabil - în al doilea. Apoi, începe formarea de zi cu zi dure.

idei învechite. Ceea ce am admirat acum aproximativ cinci ani de astăzi, nu mai este relevant. Tiffany Stil în nuanțe de bomboane de menta umplut toate pe margine. Un an mai târziu, același lucru se va întâmpla cu stilul de stilul de nunta sau boho în Marsala. De aceea, eu sunt convins încă o dată că clasic este întotdeauna la modă. Și tot ceea ce este legat cu o istorie personală de cupluri, doar două dintre ele simboluri ușor de înțeles. În cazul nostru, București: acoperișurile. curți, palate. Park, unde a fost primul sarut. registratură, unde a pictat o dată părinții. Neva River.

Pentru a determina preferințele. Dacă nu aveți contact cu dorințele lor interioare, stil, coafura, gen fotografie, schema de culori și stil de rochie de mireasa, puteți alege să albastru în față. Beneficiul o mare varietate de oferte de bunuri și servicii pe piața de nunta care promovează puternic.

Pentru a opri temporar. Cunoscând intrarile si iesirile de evenimente și cât de mult energie pe care o consumă, m-am uitat inițial pentru cel mai confortabil mod de pregătire pentru nunta. Pentru a primi bucuria și distracția procesului, nu numai concentrându-se asupra rezultatului. Toate saloane de mireasă - cât mai aproape de casa sau locul de muncă. În cazul în care două saloane următoare, o excursie planificată în aceeași zi. Marsh aruncă la celălalt capăt al orașului au fost reduse la minimum. Toate montaj - doar distractiv! Și imediat ce am observat că au început să cântărească, ea se opri și a trecut la alte întreprinderi care nu sunt legate de nunta. Uneori, timp de 1-2 săptămâni.

Bucurați-vă de proces. Unhurried vizită arată mireasă, degustare de șampanie, coafura studiu, ateliere interesante, o colecție de idei de nunta curioase, divertisment fotobudke ... Acestea și alte aspecte sunt foarte calde inima mea, chiar acum, că sărbătoarea în sine a trecut. Pentru ziua X durează cel mult 24 de ore, dar pregătirea durează câteva luni. Este important că a fost o plăcere.

Umanismul la mire. Am încercat să fiu uman în ceea ce privește viitorul soț și să-l târâm în cazul în care el nu-i place. Nu este de a transforma formarea în violență pe ei înșiși și pe el. fete mari se pot distra.

Compromisurile din familia viitoare începe cu pregătirea pentru nunta. În opinia mea, 90% din nunta mireasa mai este necesară. În parte, acest lucru se explică faptul că, în materie de servicii de nunta, este femei - agenți de influență și de luare a deciziilor. Pentru mulți bărbați, celebrarea de nunta - este o necesitate forțată. De exemplu, soțul meu a fost pentru un simplu, în cazul în care nu pictura secret greu de definit în biroul de registru de district, I - pentru un simplu, dar încă o nunta de neuitat. A fost necesar să se găsească un compromis, spunând: „Da,“ Biroul Central Registry, imaginea rafinată a miresei, un fotograf bun. Nu - Toastmasters, porumbei, lebede și un festin masiv pentru 150 de persoane.

Cine sunt mai necesare, el face. După ce am citit această regulă simplă a vieții de familie în cartea Nikolaya Kozlova și-a luat, deoarece ca bază. Cine are nevoie de mai multe gâște la nuntă, el merge și murături. Același lucru este valabil pentru cei care dintre noi astăzi scoate gunoiul, de gând să cumpere pâine sau ceai de preparare a cafelei.

Nu trebuie luate prea în serios. După două zile, am facut in Corel simulările tragerea la sorți de magnet cadou pentru oaspeți, iar apoi ora două sulked pe mire, deoarece el nu a apreciat tot geniul munca mea, am dat seama că am început să se împotmolească în detaliile portului paralel la ambele starea de spirit. Dar, mai recent, sane om ...

În mod similar, cu o gamă de culori și chinurile pe acest subiect în câteva săptămâni lungi. Risipeasca meu între roz și violet, și a pus mirele Marsala, arătând spre cravată cu primar și suplimentare roșu purpuriu și gri. Astfel sa încheiat trei săptămâni de aruncări mele estetice și dialoguri interne.

Energia - noastră tot. Nu cred că triumful fastul direct proporțională cu gradul de fericire în căsătorie. Dar eu cred în ritualuri și puterea de cuvinte frumoase și sincere urări și oameni creativi. De fapt, este foarte important ce fel de impuls de energie în acea zi va fi înconjurat de un cuplu.

Toate imagine nunta mea a fost țesută din energie. De acest fel de energie și fete prietenoase în salonul „fericire“, care a lăsat o impresie foarte bună. În ciuda faptului că în fiecare zi, în showroom-ul lor vine o mulțime de mirese, și ei au fost cu adevărat preocupați de sufletul fiecăruia. Profesionalismul make-up artist. Binecuvântări și urări de fericire de la femei si fete care au ajutat alege cercei, pentru a alege o lenjerie de dantelă, am tăiat cu o zi înainte. urări de bine la șoferul de taxi care ma condus inainte de nunta la părinții ei de acasă.

energie a fost fotograful nostru extraordinar Ksenia Bennett, într-un flux creativ pe care tocmai l-am îngropat. Mașina noastră de nunta - un cadou de la un prieten pentru o nunta, care este însărcinată în opt luni a mers la compania de transport maritim să se stabilească cu mine toate formalitățile. Restaurantul „21 mile“ - ideea de mire, la frumos, sincer și satisfăcătoare. Nu are propria atmosferă de manageri ospitalitate și putere specială și chelneri care cunosc meseria.

Ascultă vibrații. În general, eu sunt foarte sensibil la impulsurile care emană de la oameni. Pot arăta imagini frumoase, cuvinte inteligente pentru a vorbi și de a discuta cu mine toate aranjamentele, dar dacă o persoană împinge, voi continua să lucreze, nu va fi cu el. Daca ochii sunt goale, cel mai bine, iar în cel mai rău - sunt umplute cu altceva, nu este bun, este important pentru mine. Ce vibrații emană de la un om? Decât este umplut? Acesta emite? Din acest motiv, nu am cumparat nimic de la vânzătorii obosit, furios, nemulțumiți.

Multe dintre detaliile sunt lipsite de importanță. Sunt aceia, despre care eu sunt acum cu greu amintesc. Auto nu am fost alb, și negru, și, sincer, nu văd diferența. Modelul Mercedes nu a putut aminti deloc. Precum și muzică în biroul de registru, care a jucat în momentul ieșirii marelui nostru. Pentru că am fost îngrijorat înainte de a semna, și, în plus, de asemenea, ezitat înainte de a merge afară, ceea ce face selfie. Și ce a spus înainte de a părăsi fotograf, am uitat fericit, și m-am trezit deja atunci când joacă imnul național al orașului. Asta este ceea ce îmi amintesc.

Multe dintre detaliile, pe de altă parte, sunt importante. fericită cu ochii părinților sunt importante în oficiul registrului. Despre lacrimi să păstreze tăcerea delicat. Este important ca cele două tipuri sunt combinate într-o singură, și este punctul de plecare al unei noi familii. Prin urmare, este relație foarte importantă și amintiri comune care unesc. Ceea ce este important este cald, plin de dragoste și tandrețe miresei aspect că o mulțime de glume și chiar „uitat inele și pașaport.“ Ceea ce este important este faptul că pentru mine, ca femeie, această Gestalt în cele din urmă închisă. Și numele unul pentru două și un nou pașaport și o rochie albă, pe care le pot spune nepoților noștri. Și nu se poate ajuta, dar întreb, ce fac în pat cu omul sau în bucătărie în farfuria lui? Și nu joacă definiția corectă politic atingere cu degetul: unul, om, iubit, iubit, partener ... Asta e soțul meu, dar soția. Aici este o familie. Totul este clar și transparent. Ne dorim același lucru. Puteți merge mai departe împreună.

Este important ca frumos, nu prin ușa din spate. intră într-o relație:

În primul rând, modul în care ar trebui să fie. Și, ca și până în Rusia. Aici m-am îndrăgostit de oameni tineri, băieți și fete, să introducă reciproc pentru părinții lor. Acest pas - o expresie de seriozitate și de confirmare a avut loc responsabil.

Apoi - costum, cu ajutorul rudelor, cei mai apropiați prieteni. Aceasta este inclusiv o confirmare seriozitate și asume responsabilitatea.

Numirea nunta, pregătirile pentru ea, care implică toți membrii familiei, și toți prietenii de pe ambele părți. Adrenalină și o vanitate frumos pentru toți, în special a celor care - pentru autorii evenimentelor viitoare - nunti. Ambele familii, ITS și ITS, petrece o mulțime de bani pentru celebrarea - prima cauză adunare comună a format o nouă familie mare (pentru căsătoria se căsătorească cu întreaga familie).

În cele din urmă, înregistrarea, nunta si receptie de nunta. Reuniți toate: bunici, dacă voi în viață - stră-bunici, părinți, unchi, mătuși, veri, cumnat, sora-in, socrii, frați, prieteni, apropiați și de la distanță, etc. Și înainte de toată această adunare înainte de toate naștere, dacă va fi, tânăr angajat această sărbătoare publică ca și în cazul în care toți cei prezenți promit - vom crea o familie adevărată, iar noi intrăm în această mare familie aici și acum prezente, și triumfător, și re-creat.

Felicitări, cadouri, pâine prăjită, strigăte de „Kiss!“ - toate acestea o dată pentru totdeauna. Exemplul bunicile - bunici, tatici mame, toasturile la părinții copiilor nenăscuți.

specii care formează Sacrament. Emergente de viață generică în mod public, șapte I, baza a tot ceea ce este pur și frumos în națiune. primăvara pură a milioane de arcuri care dau viata oamenilor si patria - prosperitate. Și toate acestea - Dragostea îi unește pe toți. plăcută lui Dumnezeu. (Gregory Chekmenev Fr)

Este important ca această zi va rămâne în memoria familiei pentru o lungă perioadă de timp. Ea, memoria partajată, se vor uni, pentru a da putere în momentele dificile ale vieții. Întoarceți-vă la resursa, o sursă de putere pentru ambele.

articole similare