Exista 3 tipuri de mame:
1 Casa mea - închisoarea mea? „Dupa ce a dat naștere unui copil, am fost complet dizolvat în griji, necazuri, și dragoste, și să uitați despre noi toți, cu un copil mic nu este în cauză. Apoi, toată lumea a închis pentru mine în pereții casei mele. Dar copilul a crescut, a crescut și a crescut la grădiniță. Și eu? Până atunci am crescut? Se pare că dintr-o dată de-a lungul anilor m-am pierdut, devin o aplicație gratuită pentru propriul copil. Wild, în spatele ori, am uitat tot ce am știut. Anterior, înainte de nașterea fiului său, am fost foarte activ și persoană sociabilă. Și acum sunt active și sociabile doar la domiciliu și în compania acelorași mame. Mi-e rușine să spun, dar într-un fel sa întâmplat să fie în week-end la Khreshchatyk, m-am simțit inconfortabil, ca și în cazul în care a lovit într-o țară străină. Am vrut să mă întorc la curtea lui acasă, la groapa cu nisip său natal. A fost un sentiment oribil. Dar, chiar mai rău a fost faptul că trebuie să merg la muncă. Un nou loc de muncă, pe care am fost, o casnică cu trei ani, încă mai trebuie să găsească. Mă tem că“.Chasto este că revenirea la viața mare după concediul de maternitate este de provocare mult mai gravă decât, de exemplu, examenele școlare, diplomă institut de protecție sau mai întâi într-un timp de viață ... Există mai multe motive. Iar una dintre ele este faptul că se transformă ascuțite ale sorții care au loc după terminarea școlii sau de institut, se confruntă cu toate de aceeași vârstă, iar atmosfera este străbătută de vântul schimbării.
2. mama acasă Unele femei se întâmplă cu ei să se schimbe liniștit, suflet predarea pentru a studia o nouă profesie - să fie mamă și deținător al vetrei. Acesta este scopul lor. Și nu este nimic în neregulă cu asta, și chiar mai mult atât de rău, nu. În cazul în care o femeie simte că casa este complet auto-realizare - bine. mama sanatoasa, vesel și încrezător, cu care copilul este interesant de a comunica nu numai acum, când se joacă cu mașini sau păpuși, dar, de asemenea, în cinci, zece, cincisprezece ani - ceea ce ar putea fi mai bine?
De altfel, aceste convingeri gospodinele rareori devin mârâit în „ceva“ într-un halat de baie vechi, ondulatoare și adidași uzate. Dimpotrivă, ele sunt vesel, mulțumit și arata foarte bine. Mult mai des aspectul neîngrijit și un păcat stare proasta a celor care la inimă este rupt în afară, și blesteme treburile casnice.
Se pare, de asemenea, ca medie ceva! Pe parcursul celor trei ani de maternitate ai dobândit o experiență de neprețuit, care nu este în cunoașterea celor cinci metode de sticle sau capacitatea de a pune din blocuri de zgârie-nori la fierbere. Ați dobândit o experiență cu seful cele mai exigente și fără compromisuri, dăunătoare, plangacios, incompetent, capricios, care poate fi numai în lume.
13 reguli de ieșire pentru activitatea de „Decretul“
1. Asigurați-vă prieteni cu alte mumii, soții lor, vecinii lor și lor - cine știe, poate că vor ajuta să găsească primul loc de muncă după trei ani de pauză.
2. În cazul în care postul vacant pentru care doriți să invitați numai de profesioniști cu experiență, și aveți protecția diplomei a mers fără probleme în concediu de maternitate, să încerce să lucreze pentru același câțiva ani, specializat în funcții publice, în cazul în care există întotdeauna un loc gol. Desigur, salariul se lasă mult de dorit, dar foarte experiența pe care este necesară în mai multe „pâine“ loc, vei primi nimic.
3. În cazul în care, având grijă de un copil, esti prea „adanc“ toate uitate, cumpărare de referință al solicitantului, localizați cursurile corespunzătoare (acum există o mare varietate pentru toate gusturile) și reîmprospăta memoria lui. Verificat - foarte mare ajutor!
4. Când decideți să căutați direcție, credeți citirea acestui articol, în puterea ta, este timpul pentru a umple CV-ul (desigur, cel mai bine este să-l facă în format electronic). De fapt, acesta este un cuvânt străin nu este teribil - nu este nevoie să-i înfățișeze artistic autobiografia. Adresați-vă toți angajații să vă aducă forma CV familiar, pentru a alege cea mai frumoasa si - merge mai departe. Apropo, chiar dacă trimiteți aceste documente prin e-mail pentru tine - gramatica chineză, nu intrați în panică. În orice Internet-club va fi bucuros să vă ajute.
6. Deci ai programat un interviu, un test de rezistență. Revista lucioasă plin de articole pe acest subiect, cât timp fusta si ciorapi cu unele curea trebuie să fie purtat pe prima întâlnire cu angajatorul. Dacă-l suport, citiți. Dar lucrul cel mai important - să se îmbrace astfel încât să vă simțiți confortabil. reținere și timiditatea este acum complet inutil. La urma urmei, ai de gând să te vinde (într-un mod bun)!
7. Uraaa, Uraaa, Hooray - ai luat. Să în perioada de probă, dar apoi a luat la fel! Prin urmare, nu este complex, nu insinuare, nu va cramponati de cariera „de mare viteză“. Doar locul de muncă.
8. Prima zi de lucru - este înfricoșător. Aici șeful ați prezentat personalului, a arătat la locul de muncă și sa retras în biroul lui. Fii pregătit pentru faptul că noi colegi nu te aplauda si sari de bucurie. Acestea pot fi doar ocupat. Ia-ocupat și tu. Și dacă aveți întrebări, nu ezitați, nu așteptați până când cineva este deosebit de plin de compasiune observa neplăcută dumneavoastră. Simțiți-vă liber să strige după ajutor.
11. După pauză, nu ar trebui să continue să stea pe creasta (monolog despre cel mai bun copil din lume). Acum trebuie să facem din nou de afaceri față prietenoasă și să se alăture în lucrare.
12. Nu sari la concluzii cu privire la Serpentarium sau într-o echipă de warm-minded te-a lovit. Se întâmplă că, la prima vedere, este dificil să se determine pentru anumite. Încă o multime de timp.
mamicile Intrebare cu 2, 3 sau mai mulți copii, care combină cu succes locul de muncă și acasă: așa cum ați ieșit din decret, în locul său, în căutarea pentru unul nou?
Deci, a pus toate cursurile să fie frică să ia din cauza pauză lungă. Nu va dispărea, ajunge pe deoarece era problema cu soțul ei, toate încercarea de a obține un divorț. El crede că este mai puțin ca el să trăiască sau să lucreze. Soțul este om foarte bogat
Nastya am decret 1,5 ani și apoi uita-te pieziș în același loc, locul de muncă până la nașterea, în decretul I moonlighted în domeniul lor și sunt acum de planificare pe obtinerea unui grad de MBA, se pare totul este bine, dar nu, este văzut de angajator pare că decret ucis profesional în mine)
Am fost acolo până când sarcina a lucrat timp de 2 ani, iar sarcina mea nu sa schimbat, directorul chemat la 7 pm pe probleme de afaceri, și a întrebat, de ce ești încă aici?
în primul rând de sănătate educație I. Studiul a fost ușor, a terminat școala cu onoruri. Munca a găsit în sine. Aproape imediat după okonchaniya.Zhili, împreună cu mama sa, tatăl a murit, el a trebuit să lucreze.
Dar nu am putut lucra pentru o lungă perioadă de timp într-un singur loc. De îndată ce am aflat dedesubturile, a pierdut locul de muncă pentru mine ineters. Da, și nu a crescut mult, asistenta a fost întotdeauna mai mic decât medicul.
Apoi sa casatorit, a ieși și a rămas însărcinată. Gravida a mers la universitate. A ajutat diploma mea, deoarece Am venit pentru un interviu de locuri de muncă în luna a 8-a sarcinii. Și ea a plecat în Acadia. De îndată ce copilul a fost un an și o lună m-am dus pentru a studia. Modul de studiu a fost seara, asa ca am avut de 3-4 ori pe săptămână pentru a merge la studiu.
Mult efort a investit în educație. În plus față de universitate a studiat la antrenamente.
După ce am absolvit Institutul pentru o lungă perioadă de timp în căutarea unui loc de muncă. La interviu invitat, dar angajatorii nu-mi place faptul că am avut nici o experiență. Cravate nu am, așa că a trebuit să greu. Dar lucrarea am găsit în cele din urmă. Am trecut 2 etape de interviuri și un interviu cu echipa. Am fost luat.
Adevărul a trebuit să se 2,5 ore în fiecare direcție.
El a lucrat în vigoare. Au existat perspective excelente, dar criza a rupt și a rupt planurile mele. Compania a închis și toate tras la voință.
Sunt un an, nu a putut găsi un loc de muncă. A trebuit să ajung la grădiniță, în plus față de grădină, am lucrat în dezvoltarea centrului, recomandat părinților și a lucrat cu copii cu o întârziere. formare Proglio la Centrul pentru Educație curativă. Am de gând să stau în dektrete de până la 3 ani, iar in toamna pentru a merge să lucreze în dezvoltarea centrului de trei ori pe săptămână.
Dar, sarcina mea neașteptată din nou totul sa rupt.
Acum, eu nu pot spune dacă este adevărat într-un loc de muncă oficial. Dar nu cred că măcar despre o carieră, deoarece Eu locuiesc în suburbii, în cazul în care salariile mici, și o treime din copii nu își pot permite să lucreze la Moscova, familia va fi aruncat.