Apiary Pauline. Scoala №45, Novouralsk, regiunea Sverdlovsk, România
Scriitura este în limba engleză cu traducere. Nominalizare I în această lume.
În acest moment eu sunt un elev al unei școli cuprinzătoare # 45. Imi place scoala mea, dar cred că ar putea fi mai bine, așa că aș dori să vă spun despre școala mea ideală.
Școala mea ideală ar fi situat într-un loc liniștit, lângă un parc mare, astfel încât studenții să meargă acolo după ore să se relaxeze. Nu ar fi un bufet mare, în cazul în care elevii ar putea avea o ceașcă de ceai sau cafea cu un sandwich in timpul pauzelor. Școala mea ideală ar trebui, de asemenea, dulapuri pentru cărți și lucruri personale cum ar fi în școlile americane.
In zilele noastre avem de a studia o mulțime de subiecte la școală. Dar cred că cele mai importante subiecte sunt acelea, care ne va ajuta să treacă examenul unificat de stat și pentru a intra în universitate. În școala mea ideală majoritatea științelor ar fi dat la nivel de stabilire a faptelor și studenții unui liceu ar fi permis să aleagă subiecte, pe care le-ar dori să învețe la un nivel mai ridicat, în conformitate cu obiectivele și preferințele lor. Dar, desigur, rusă va fi un subiect obligatoriu pentru toată lumea în școala mea, pentru că trebuie să admitem că este necesar pentru scrierea alfabetizate. Tehnologia informației este un alt subiect important, deoarece computerele simplifica viața noastră și fiecare dintre elevii vor trebui să-l folosească în viitor.
Precum și subiecte de curriculum, ar exista mai multe cluburi după școală, cum ar fi șah, teatru, muzică, arte și sport.
În concluzie, cred că școala mea ar fi un loc, aș dori să merg la!
În prezent, sunt student de liceu №45. Imi place scoala mea, dar cred că ar putea fi mai bine, așa că aș dori să vă spun despre modul în care îmi imaginez școala ideală.
școală Ideal ar fi amplasat la mine într-o locație liniștită, lângă un parc mare, astfel încât studenții să meargă, relaxare după clasă. Școala ar fi un snack bar mare în cazul în care elevii ar putea bucura de o ceașcă de ceai sau cafea și sandwich-uri în timpul pauzei. În școala mea ideală ar trebui, de asemenea, dulapuri pentru cărți și obiecte personale în școlile americane.
Astăzi, avem de a studia o varietate de subiecte în școală, dar cred că cele mai importante sunt acele subiecte, studiul care ne va ajuta să treacă Unified examenul de Stat. În școala mea ideală, majoritatea de Științe vor fi studiate la nivelul de cunoștințe de bază a faptelor, precum și elevi de liceu li se va permite să aleagă obiectele pe care le-ar dori să studieze la un nivel superior, în conformitate cu obiectivele și preferințele lor. Dar, desigur, limba română este un subiect obligatoriu pentru toți în școala mea, pentru că trebuie să recunoaștem chtoon are nevoie pentru scris competente. Tehnologia informației este un alt subiect important, deoarece utilizarea unui calculator face viața și de calculator noastre competențe vor veni la îndemână, în viitor, fiecare student.
Precum și articole din planul obligatoriu, există o mulțime de cluburi extra-curriculare la școală, cum ar fi șah, teatru, muzică, artă și sport.
Pentru a rezuma, cred că școala mea ideală ar fi un loc în care mi-ar fi plăcut să meargă.