Aproximativ 10% dintre persoanele care au experimentat moartea clinică, spune povești extraordinare. Oamenii de stiinta atribuie acest lucru faptul că o anumită parte a creierului după moarte, responsabil pentru imaginația să lucreze timp de aproximativ 30 de secunde, dând naștere în acest timp lumi în capul nostru. Pacientii, de asemenea, susțin că nu este nimic ca o dovadă a vieții după moarte.
În orice caz, doar curios să compare viziunea oamenilor diferiți decât ne-am AdMe.ru și a decis să facă. Trage propriile concluzii.
- A fost o încăierare beat. Și dintr-o dată a simțit o durere foarte puternică. Și apoi am căzut într-o gură de vizitare. Am început să ies, agățându-se de pereții urduroși - imposibil de urât mirositoare! Cu abia se târî afară, și există mașini: ambulanță, poliție. Oamenii au adunat. Controlați-vă - normale, curate. Printr-un crawl murdărie, dar într-un fel pur. Am fost peste pentru a vedea ce este, ce sa întâmplat?
Oamenii întreabă, ei au atenție la zero, nemernicilor! Văd un tip întins pe o targă, acoperit de sânge. Sa târât în ambulanță, și a devenit o mașină pentru a muta off, atunci când mă simt: acest corp am ceva în comun.
El a strigat: „Hei! Unde ești fără mine? În cazul în care fratele meu a fost luat?! "
Și apoi a adus aminte: nu am frate. La început luat prin surprindere, dar apoi mi-am dat seama: mi-e!
Norbekov MS
- Medicii au avertizat că nu pot conta doar pe 5% din operațiunile de succes. Îndrăznim să facem. La un moment dat mi sa oprit inima operații. Mi amintesc să fi văzut bunica mea a decedat recent, care mîngîie templele mele. Totul era alb-negru. Nu m-am mișcat, așa că a început să devin nervos, și apoi a mers să se agită strigătul meu, ea a țipat și a țipat numele meu, până când am găsit în cele din urmă puterea de a deschide gura să-i răspundă. Am înghițit o porțiune de aer și de sufocare a trecut. Bunica a zâmbit. M-am simțit cu tărie masa de operație la rece.
Quora
- Au existat multe alte persoane care merg la partea de sus a muntelui, invitând toate luminile strălucitoare. Arătau destul de obișnuit. Dar am știut că ei erau toți morți, la fel ca mine. Am fost sfâșiată de furie: cât de mulți oameni sunt de economisire în ambulanță cu mine de ce este atât de făcut?!
Dintr-o dată, mulțimea a sărit vărul meu târziu și mi-a spus, „Dean, du-te înapoi.“
N-am sunat pe Dean din copilărie, și ea a fost unul dintre puținii oameni care cunosc numele acestei variații. Apoi m-am întors pentru a vedea ce ea înțelege prin cuvântul „înapoi“, și am fost lovit literalmente patul în spital, în cazul în care în jurul meu într-o panică rulează în jurul valorii de medici.
DailyMail
Îmi amintesc doar 2 usi, similare cu cele care au fost în Evul Mediu. One - o bucată de lemn, cealaltă - fierul de călcat. M-am uitat la ele pentru o lungă perioadă de timp.
Reddit
Am văzut că am fost culcat pe masa de operație și uita-te la mine din exterior. In jurul vanitatea: medici, asistente medicale dau naștere la inima mea. Le văd, le-am auzit, dar ei nu au. Și apoi o asistentă ia un sfat flacon și nadlamyvaya, rănit degetul - sub sângele ei mănușă acumulat. Apoi, există întuneric complet. A se vedea următoarea imagine: bucătăria mea, masa stătea mama si tata, mama plângând, tatăl rastoarna pahar după pahar de coniac - Nu văd. Din nou întuneric.
Am deschis ochii, tot în jurul monitoare, tuburi, eu nu simt corpul, nu mă pot mișca. Și aici văd asistenta, cel care a rănit-o fiolă cu degetul. Mă uit la mâna lui și a văzut bandajat degetul. Ea îmi spune că am fost lovit de o mașină, eu sunt în spital, părinții vor veni în curând. Eu întreb, așa cum degetul a trecut deja? L-ai rănit când a fost deschis fiola. Ea a deschis gura pentru o clipă, fără grai. Sa dovedit că a fost de 5 zile.
Pikabu
- Mașina mea a fost spart, iar un minut mai târziu sa prăbușit într-un vagon imens. Am dat seama că voi muri în seara asta.
Apoi, era ceva foarte ciudat, care până acum nu am nici o explicație logică. Am fost culcat în sânge, stors bucățile de fier în mașină, așteptând moartea. Și apoi brusc mi-a invaluit un sentiment ciudat de calm. Și nu doar un sentiment - mi se părea că prin geamul mașinii să mă vadă prosternat brațele să mă îmbrățișeze, să ia sau scoate. Nu am putut vedea fața unui bărbat, o femeie sau o ființă. Doar devine foarte ușor și cald.
Quora
M-am dus la spital, era gol - doar unul. La început, m-am așezat singur pe targa rece in camera de urgenta si asistenta, apoi a apărut dintr-o dată mi-a luat de mână și l-au dus într-o excursie - pentru a arăta unitatea de terapie intensiva.
Rikabu
Am fugit în jurul valorii de camera mea, merge în grabă. Chemat prieteni - nimeni. Dar, în același timp, am auzit - zgomot din cauza ușa mea. M-am dus pentru a verifica ce se întâmplă.
În spatele ușii era o mulțime de oameni: care a fost cel care a fost așezat cu capul plecat, cineva a strigat, și am fost culcat pe podea. Și am fost mort.
Dar pe mine reală aici! Am strigat pentru toată lumea: „Uite aici, nu sunt mort!“ Dar nimeni nu a fost până la mine la cazul. După încercări zadarnice de a atrage atenția, m-am întors în camera mea și a început frenetic să cred că am fost într-adevăr mort.
Quora
- A se vedea corpul tau din exterior: un sentiment de lejeritate este, nu-mi pasă de toate plecat. Am decis să merg pentru o pensiune pentru o plimbare. Mă duc în camera alăturată, iar vecinii nu bea vodca cu paste.
După ce am fost pompat, ne-am decis pentru a verifica - vecinii mânca într-adevăr paste și să bea pe ascuns, chiar marca vodca a coincis. După aceea, am sunat Nostradamus.
Rikabu
În toamna inimii mele sa oprit. Îmi amintesc. Senzații stranii, usurinta unele a fost, nu au existat tuneluri. Mama a fugit pe terenul de joacă și în panică țipând după ajutor. Am alergat după ea.
Vk.com
- Din amintirile medicului: au adus inima unui om sa oprit, moartea clinică 51 de secunde. Acesta a reușit să evacueze. Când a venit la și a deschis ochii, apoi i-am spus, și a strigat cu bucurie,, Omul a răspuns în confuzie „Hristos a înviat!“: „J. Chiar doar Nick. "
Vk.com