Este interesant de știut ofertele uita-te la 10 de persoane care au oferit voluntari pentru a deveni o viață papusi Barbie.
1. Rodrigo Alves
Rodrigo Alves din Brazilia a visat întotdeauna de a deveni un adevărat Ken. El a atins idealul său care trece de 15 de operații estetice și zeci de proceduri cosmetice. Face Ken l-au costat aproape 125.000 $.
2. Lolita Richi
Young Lolita păpușă originar din România. Îi place să aibă extrasenzoriale. Potrivit fata, ea nu a recurge la ajutorul de chirurgi din plastic, dar se pare moștenit de la natură.
3. Kelso Santibañez
Tânărul apărut pentru prima dată la televiziune în 16 ani. Pentru fiecare lansare a Kelso a primit $ 15.000 de. El a petrecut pe chirurgie plastică în jurul valorii de 45 000 $. Mai mult decât atât, Santibañez a lansat păpuși, similare cu ei înșiși. Cu toate acestea, Kelso a murit la vârsta de 20 de leucemie.
4. Justin Jedlicka
Justin a inceput sa faca o interventie chirurgicala in 18 de ani, a petrecut $ 170.000 a făcut deja aproape 150 de operații. „Nici măcar nu știu cum e la jucărie Ken, dar dacă oamenii din jurul cred acest lucru, atunci așa să fie, e drăguț. Desigur, un copil am folosit pentru a juca cu o jucărie, Ken, și eu sunt foarte mulțumit că Ken este atât de asemănătoare cu mine „- spune Jedlicka.
5. Valeria Lukyanova
Valeria. probabil, una dintre cele mai renumite vii papusi Barbie. Modelul ucrainean pretinde a face doar un singur sân extindere chirurgie. Cu toate acestea, experții spun că aici nu a fost fără o rinoplastie, scoate o pereche de muchii și schimbarea formei de urechi.
6. Mauricio Galdi
Un alt brazilian Ken a venit după moartea lui Kelso Santibañez. Conform celor 27 de ani Mauricio, ia luat 8 chirurgie plastica pentru a deveni ca o păpușă.
7. Dakota Rose
La Dakota blog despre frumusețe și stil la YouTube, este foarte popular în Tokyo. În aparență nu este și 18 de ani, dar, de fapt, fata a fost de 26 de ani. Datorita popularitatii sale, modelul american nu a fost în măsură să facă o avere.
8. Anastasia Shpagin
În celebra „fata anime“ are 1,4 milioane de abonați în Instagram. Ea lucrează ca un coafor și stilist de o oră și jumătate pe zi petrecută pe crearea imaginii sale.
9. Angelica Kenova
Model de Moscova susține că ea nu a ales pentru el însuși imaginea păpușii, așa că părinții ei au decis. „Când aveam șase ani, mama mea a început să-mi cumpăr o Barbie de colectie si ma îmbrăcat cu entuziasm ca unul dintre ei“, - spune Angelika.
10. Blondie Bennett
Blondie au timp de mai mulți ani a trăit în imaginea de păpuși Barbie. Ea are parul lung alb, rochii luminoase de culoare roz, și cel mai important, că ea Blondie spune: „Vreau să fiu brainless!“
Îți place? Spune-i unui prieten: