Mitul 1. Stilistii plătite de cei care nu au propriul lor gust.
Rareori cei cu nici un gust, gata să-l recunoască și să se consulte stilist. De regulă, clienții mei au un gust, ei știu ce au nevoie pentru a schimba in tine, dar nu există nici o anumită cunoaștere a culorilor și stilului, caracteristicile faciale, tsvetotip - cum să facă acest lucru. Destul de câteva întâlniri, care au luat garderoba lor ideal.
Mitul 2: Nu văd nici un motiv pentru serviciile stilist - m-am știu că îmi place
Dacă sunteți mulțumit, poate adevărul, pentru tine personal, și nu este nevoie de stilistul servicii.
Ca regulă generală, serviciile de stiliști (cu excepția profesioniști. Actori, politicieni, vedete de televiziune și altele) au recurs oameni care doresc să se schimbe ceva în sine. Posovetovshis un profesionist, acesta va fi mai ușor de înțeles exact ceea ce doriți să modificați și cum să facă mai bine.
Mitul 3. Stilistii angajat bogat
4. Mit Stilistii recomanda lucruri scumpe - cumpara o rochie de 10 000 $ din cele mai recente colecții ale DG.
Tu alegi imaginea în sine, care se simt confortabil, si stilistii recomanda modul de utilizare stiluri și culori de îmbrăcăminte este cea mai avantajoasă pentru a sublinia avantajele imaginii. Dar, ce să cumpere - alegeți pentru tine. Dar eu recomand să aibă în garderoba ei câteva lucruri scumpe - atunci când aveți nevoie pentru a face o anumită impresie. Pentru barbati, aceasta poate fi cel puțin un costum și câteva cămăși și cravate, și, desigur, pantofi. Pentru femei - o fusta, pantaloni, sacou și mai multe bluze diferite, precum și o rochie de cocktail. Acesta trebuie să aibă * o persoană care lucrează ocazional pe datoria trebuie să comunice cu oamenii din cercurile superioare.
Mit 5. stilisti clienti - persoane ocupat.
De multe ori - da. Ei știu, de obicei, destul de clar că ei doresc să obțină în cele din urmă modul în care, cu ajutorul unui stilist pentru a atinge obiectivele dorite - a face o impresie bună asupra potențialilor parteneri (de exemplu, arata ca un partener demn de corporații multinaționale), angajați și subordonați. În mod similar, ei taxeaza curatenie - menajera si bona baby- ca momente libere să se bucure de rare, ceea ce vrei.
Cu toate acestea, acest lucru nu este o dogmă. Mulți oameni doresc să învețe cum să arate mai bine „pentru sine“, nu fiind foarte ocupat și nu urmărește nici un anumit scop.
Mitul 6. Stilistii trebuie să plătească tot timpul - nu sunt Rockefeller
De regulă, primele întâlniri, vă spun cum te vezi, ceea ce doriți să modificați, și stilist determină tipul, culorile și stiluri, și ajută la identificarea acelor lucruri care se potrivesc nevoilor tale cel mai mult. Apoi te cumperi lucruri, luând în considerare cunoștințele dobândite - de regulă, acestea sunt suficiente pentru mai multe auto-selecție de haine.
Mitul 7. Stilist angajat pentru a ridica prestigiul lor - se laude prietenilor ei și comunitatea.
Dacă nimic altceva care să se laude, este probabil posibil. Dar, ca regulă, nu toți prietenii observați: „Oh, ai pierdut în greutate? Am odihnit? El are un nou fan „dacă să le spună despre lucrul cu un stilist - alegerea ta. Secretul - în haine selectate în mod corespunzător (forme și culori), păr și machiaj.
Mitul 8. Cum se poate purta ceva de genul asta la o altă persoană?
Stilista care recomandă toate într-un rând aceeași (de exemplu, îi place să spună, portocaliu mini-fusta), ca un medic, care va toate, fără excepție, pune aceeași diagnoz.Begite de la acest medic și de la un astfel de stilist.
Acest stilist nu lucrează niciodată singur, personal a determina ceea ce purta - numai după o întâlnire personală și de a vorbi cu tine pentru a afla modul în care doriți să arate ca asta să se schimbe, și că - să plece, în ce mod sunt confortabile, el spune stiluri care sunt mai bune decât altele subliniați beneficiile tale, ascunde defectele și schema de culori care vi se potrivește în funcție de dorințele dumneavoastră, tsvetotipa, trasaturile faciale și forme, și nu ceea ce-i place pentru el însuși.
Mitul 9. Cine sunt cumpărători și este aceasta - o profesie? Și cum acestea diferă de cumpărători?
Cumpărătorii - persoanele a căror profesie este de a cumpăra haine. Ca o regulă, ei știu unde, ce și cât de mult să cumpere, posedă cunoștințe de stilul și culorile. Cumpărători, achiziționa, de asemenea, ca regulă, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru magazine și buticuri - acestea vin în străinătate (în cazul în care, să zicem, un butic franceză - Franța), vizionarea o nouă colecție pentru sezonul următor, pentru a alege hainele din această colecție, care vor fi relevante și populare și a cumpărat-o.
Mitul 10. Este greu de a alege o rochie de mireasa si de ce ai nevoie de servicii de un stilist de nunta?
Încercăm pentru tine 24 de ore pe zi, și vă mulțumesc pentru fiecare Repostare!