1 Regional de Oncologie Clinica Center, România, regiunea Volgograd, Volgograd, compatriotul

Recent, evacuate din Oncologie Centrul Regional, Departamentul de mammologii.Operiroval KMN Oleg Petrenko Leonidovich.Vot, într-adevăr, doctorul de la Dumnezeu! Pentru el merge, nu numai din regiunea noastră, ci și din alte orașe. Toată lumea acceptă toate foarte bune. și atent professionalen.Blagodarna Domnul Dumnezeu, că a venit la nemu.Vrach cap de a patra generație de departament, un profesionist în domeniul lor și doar o persoană minunată! Multumeste-i pentru a doua ziua lui!

Curat, repararea, confort

Doctor Mishi Yuriy Borisovici chelovek.Vrach complet analfabet experimentator experimente pe pacienții săi, să nu știe cum să se aplice chimiei, chimiei său de a deveni mai rău și el se uita prin ochii pacienților față fără rușine spune că nu se aștepta la o astfel de îmbunătățire de la o chimie și certificate la declarație spune destul de drugoe.Ezdili consulta alt centru de oncologie în cazul în care un medic spune himioterapeft persoană complet diferită că substanțele chimice nu pot fi utilizate, dimpotrivă, a fost ucis doar organizm..Etomu doctor nu se poate trata oamenii acest lucru medicul experimentator din nou medicul cuvânt povtoryayu.Odnim ubiytsa.Vidimo au un fel de beneficii pentru el.

Cel mai recent, tatăl meu a apelat la instituția. În primul rând pe recepție nu a ajuns acolo, doare nu doare, nu interesează pe nimeni, iar pe de altă parte pentru drum liber practic nimic a face totul pe record pentru luna inainte, dar dozhivosh sau nu vazhno.A nu sunt aici pentru bani va face totul în aceeași zi. Deși coada cu cuvintele tatălui meu nu a trecut svobodno.Vot asa ca a inceput tratamentul nostru. care trece FGS și raze X, medicii trimis la operatsiyu.O ca tata cancer de stomac, am învățat operațiunile cu zi. Am fost în stare de șoc. Doctore. care a operat pe tatăl meu, Vorobov Vladimir Vasilevich, șuncă, care nu a văzut lumina. Într-o voce ridicată „a explicat“, pentru a-mi esența operațiunii. L-am lăsat cu lacrimi nu glazah.Chto va continua același Dumnezeu izvestno.Anesteziolog a anunțat prețul de emisiune înainte de operație, deși operațiunea este liberă. Acestea sunt oameni „buni“ lucrează acolo. Cel mai rău lucru este că ei fac pentru bolile umane. Și nu contează cum și în ce mod de a obține bani pentru o intervenție chirurgicală gratuit.

articole similare