7 semne că iubitul tău - Sissy

Ai început să ne întâlnim de curând, dar ești deja nebună după el. E un inteligent, un fel, amuzant, și fundul lui ar putea lua cu ușurință primul loc în competiția „Mr. Olympia“. Cu toate acestea, ceva te deranjează. Mai ales atunci când vine vorba de mama lui. Judecând după poveștile sale, această femeie sfântă pământul nu a mai văzut din zilele Fecioarei Maria. Imaginea mamei sale, luminoase și imaculată, te bîntuie în orice, chiar și în situațiile cele mai intime. Dacă este așa, poate că ai de a face cu băiatul mamei lui. Priviți cu atenție la unul său ales, nu există semne în comportamentul său caracteristic, de specimene clasice de acest tip de patetic:

Nu uita despre mama, și de multe ori o sun - este, desigur, bine. Dar numai în cazul în care nu se transformă într-un ritual zilnic de sacru, care este întârziată cu mai mult de o jumătate de oră. În același timp, puteți auzi fraze de genul: „Da, am mâncat azi“ „Da, mamă, mi-am pus pe pantalonii mei cald“ sau Întrerupe acest ritual este la fel de greu pentru a opri ca Victoria Falls, deci chiar nu încercați.

2. În orice situație, cereți sfatul ei

El crede cu tărie că mama lui știe răspunsuri la întrebări. Prin urmare, în orice situație, indiferent dacă este achiziționarea unui televizor sau lenjerie de corp, el merge mai întâi la mama ei pentru sfaturi. După audierea recomandările detaliate el face tot ce a spus ea. Și Doamne ferește te podvergnesh pusă la îndoială afirmația ei că mersul pe jos este mult mai ușor decât în ​​boxeri din familie. Vei primi de lungă durată, nu tolerează obiecții monolog pentru a aduce argumente concrete în favoarea teoriei mamei.

A se vedea, de asemenea:

3. pune întotdeauna mama în exemplul

Cine este cel mai bun supă bucătari, spală petele, și zgârieturi spate? Desigur, mama lui! Puteți încerca să ajungă la idealul și chiar ia rețeta ei pentru burgeri ei semnătură, dar încă iubitul tău nu se va rostogoli ochii în extaz atunci când sunt absorbite. Pentru că mama lui chiftele mai suculent (piperat, dens, crocant și t. D.).

4. Nu mai puțin de zece ori pe zi, mă gândesc

Despre mama mea, el poate aminti cu orice ocazie: această mama pulover mi-a dat la ultima zi de naștere; Mama nu se taie varza aceste zdrențe; cum ai putea urî Lily, e floare mamei mele preferate, și așa mai departe. d.

5. realizările ei sunt întotdeauna mai importante decât dvs.

Ești pregătit pentru el lasagna marca sa, pentru o piesă în care toți prietenii tăi sunt dispuși să renunțe la mâna stângă și privi în așteptare pentru complimente lui entuziast. Golirea placa, preferată în loc convulsie extaz culinar, doar un ton sec te-a lăudat și cu recunoștință sărutat pe obraz. Acest lucru nu te-ai aștepta, dar m-am gândit ca favorit nu este făcută pentru deliciul dur, și ar prefera să fie lauda satisfăcută și astfel. Între timp, favorit este luat pentru desert - plăcinte cu varză care mama coapte pentru el. Biting prima piesă a acestei „delicatețe“, el dă ochii lui și începe să zăngănit de pe aceste complimente, care nu au auzit nici cele mai bine cunoscute bucătari. În același timp, el a fost cu adevărat nedumerit de ce ești jignit.

6. Nu se utilizează pentru a face ceva pe cont propriu.

Sarcina oricăror responsabilități „adulților“ a folosit pentru a partaja cu mama ei. excursie independentă în bancă proiect de bord sau o altă organizație publică pentru el, ca lumina soarelui teribil la fel de strălucitoare la un vampir. Dacă pentru un motiv oarecare mama nu poate fi cu el în timpul soluția de probleme serioase, deveniți adjunctul ei. În cazuri foarte avansate, douăzeci și Sissy singur nu se poate chiar vizita la dentist, pentru că nimeni nu se va ține de mâner, atunci când medicul va face „zhik-zhik“.

A se vedea, de asemenea:

7. Încercarea la funcțiile Mum

Mama pentru el femeia ideala. În mod firesc, el va căuta caracteristicile mamei mele în iubita lui. Dacă posedă caracterul ei puternic și ai ambii ochi frumosi caprui, aceasta este ceea ce dvs. iubit te va lăuda în timp. Dacă-l, dar mama lui îți place cu adevărat, te uiți la fel ca Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito, el va susține în continuare că aveți ceva în comun. Ei bine, cel puțin aceeași bluză de culoare.

În cazul în care unul sau mai multe elemente se potrivesc descrierii de prietenul tău, ar trebui să-l știi - un fătălău. Cu acest diagnostic, puteți trăi cu. Puteți chiar să-l vindeca, dar va dura mult timp și multe sacrificii ale celulelor nervoase. Dacă nu ești pregătit pentru asta, este mai bine să plece dintr-o dată. Dar, dacă vă place cu adevărat acea persoană, este necesar să concureze cu mama lui pentru sfere de influență. Este posibil că veți câștiga.

Mai ales pentru JulSa

A se vedea, de asemenea:

Site-ul pentru femei JULSA

Am creat revista noastră pentru femei, pentru a vă permite să se bucure de timpul, pentru a primi sfaturi utile, consultați articolul despre moda, make-up, psihologie, relatii, creativitate, sau pur și simplu ridica un film frumos sau o carte în week-end.

Dar cel mai important: site-ul de sex feminin JULSA - un loc care este liber de pierdere în greutate de propagandă. Nu dieta si numararea caloriilor - intr-o stare de spirit bună și articole interesante. Deci, dacă sunteți obosit de revistele glossy indică „imperfecțiunile“ tale, te vom iubi!

10 motive pentru creionul de ochi nu este perfect

Celibatară sau o femeie independentă?

Gravuri în haine: cum să le poarte?

Nu este timpul să fie leneș?

Oamenii toxice: Ce e în neregulă cu ei?!

8 moduri elegante de a purta o esarfa + idei

articole similare