1) Tolia Tolia - Sidekick Kohli,
Toli Toli Sidekick - Kolya.
Kolya Kolya - Sidekick Tolley,
și Toll - Sidekick Koli.
2) Joi, a patra de patru și un regulator de Liguriei ore trimestru reglementate în Liguria, dar 33 de nave însăilat, însăilat, dar niciodată vylavirovali, și apoi raportează protocolul autentificat ca intervievat intervievator. regulator Ligurică fluent. dar nu au fost raportate pentru a curăța, atât de mult razmokropogodivshuyusya atât de zaraportovalsya despre vreme, astfel că incidentul nu a devenit un pretendent la precedentul judiciar.
3) Gurbanguly Berdimuhamedov furat corali Tanirbergen Berdongarova.
4) doctor pitic Carl la furtul pitic Clara furat corali.
Un pitic Kralya Klara în vindecator pitic Charles a furat un clarinet.
Dacă vindecator pitic de la Carl Clara pitic-furatul nu este furt corali,
piticul Kralya Klara în doctorul pitic Karl nu ar fura un clarinet.
5) La shishkosushilshik fabrica shishkosushilnuyu necesare pentru a lucra la un aparat shishkosushilnom. Shishkosushilshik trebuie să aibă experiență în aparatul shishkosusheniya shishkosushilnom folosind tehnologia shishkosushilnoy de calitate shishkosusheniya. Aceasta trebuie să se facă distincția, de asemenea, dispozitivul de la aparat shishkosusheniya neshishkosusheniya, aparate shishkosushilny de reparații pentru a distinge lovituri adecvate pentru shishkosusheniya de la improprii pentru shishkosusheniya, disting de lovituri nedoshishkosushennye pereshishkosushennyh. Pentru fiecare nedoshishkosushennuyu sau nodul pereshishkosushennuyu shishkosushilshik obține cap shishkosushilkoy.
6) Cum se lămurirea mei?
Treziți-vă mei este simplu.
Despre mei porumb Bunting aflat.
Fără a cere toate mei au mâncat.
7) Navele însăilat, însăilat ca nu cumva vylovirovali, nu cred în probabilitatea vylavirovat. Asta e de puțină credință: fi crezut - ar vylavirovali.
8) cusute cap, dar nu în Kolpakovsky;
Bell a fost turnat, dar nu și în kolokolovski.
Este necesar să se plafona perekolpakovat, perevykolpakovat;
Ar trebui să fie un clopot perekolokolovat, perevykolokolovat
9) Nu regret mama de săpun.
Mama Mila săpun săpun.
Mila nu-i place săpun,
Mila a scăzut săpun.
10) Skorogovorschik patters skorogovornye skorogovarival,
Și noi skorogovorschik skorogovoril că toate patters pereskorogovorit pot,
Dar în timpul dicție skorogovoreniya, skorogovorschik zaskorogovorilsya,
Și noi proskorogovoril skorogovorschik Ultima răpăit:
"Toate patters vyskorogovarivaesh ca nu cumva vyskorogovorish!"
Bonus. „Arhievolokotocheripopinakovsky a făcut salt pripodvypodvertom prin nevykorchumakuvatishu noastre de salcie“