Să fim sinceri: suntem cu toții în grade diferite, folosind o tehnică de manipulare pentru propriile lor scopuri. Copil Whimpers sfidător pentru a obține o jucărie, un coleg de la locul de muncă pretinde a fi un sistem complet „prostie“ să-l ajute cu munca ... Cei mai mulți oameni sunt atât de inconștient. Dar, uneori, de manipulare - este un stil de viață, și pentru a satisface o astfel de persoană este foarte periculos!
Faceți cunoștință cu un manipulator profesionist la locul de muncă - puțină bucurie. Dar mult mai rău decât să lase un om-manipulator în inima ta! Un manipulator profesionist nu este setat numai întotdeauna propriile lor obiective mai presus de toate, dar, de asemenea, consideră destul de natural de a folosi totul și toată lumea pentru punerea în aplicare a acestora, cu alte cuvinte, un om-manipulator niciodată nu tratează femeile ca parteneri egali într-o relație, este pentru el - manipularea obiectelor, prin care el atinge scopul.
„Uzat“ femeie, puterea heartsick și a pierdut pentru manipulatorului este de nici o valoare - și el aruncă cu indiferență.
Ca un comportament manipulator profesionist născut? De obicei, este vorba din copilărie: copilul înțelege că să ia unele măsuri, el a realizat dorit. Apoi, el începe să repete trucurile lor, le dezvolta si devine mai adept.
De unde știi că ești manipulat?
Principalul semn pe care sunt manipulate - începe să se simtă inconfortabil și ciudat în performanța necesară, deoarece solicitarea este contrară dorințelor tale.
Care sunt diferitele tipuri de bărbați-manipulatoare?
Problema „distrugator“ - să vă imaginați complet domină. obtinerea servitoare moale, care nebunește frică de „concediere“. În acest scop, ai insuflat ideea că - nimic, și nimeni nu are nevoie de nimic nu se potrivesc. Apoi, desigur, va simți obligat să-l, și chiar nu cred că despre cum să plece. Care este cel preferat, fie a făcut ...
Expresie favorit „Destroyer“: „Ce-ai face fără mine faci!“
Sarcina „victima“ - da-te confortul de acasă, mese regulate, iar cea mai mare grijă din partea femeii pe care o iubea. Prin urmare, în cursul sunt tot felul de trucuri, te face să te simți că fără femeia pe care a iubit-o, el pur și simplu nu poate trăi.
Expresie favorit „victimă“: „Dacă mă părăsi, am să mă sinucid!“
Ca „victima“ pentru a atinge dorit? Cu ajutorul atent cultivate în tine sentimente de vinovăție. Acești oameni se joacă pe dorința ta de a fi un om decent și o chestiune de conștiință. Mai ales funcționează bine în cazul în care „victima“ a luat o pereche de tentativă pseudo-suicid (sau ați spus despre prietenii lui).
Astfel de oameni sunt foarte mândru de victima într-o poziție dificilă, cauza un sentiment de vinovăție. Ei joacă pe dorința ta de a fi drept și de a acționa în funcție de conștiință. folosesc adesea fraza: „Dacă m-ai iubit ... iubitor de oameni nu s-ar fi făcut ...“ și altele asemenea. Înțelegeți că vinovat, și de a acționa în conformitate cu planul său.
Problema „geniu nerecunoscut“ - da-te confortul de acasa, mese regulate, adorarea mai grijuliu și entuziast al femeii pe care o iubea. Acest tip de „victimă“, ci o opțiune suplimentară este cerința de laudă neîncetată pentru tot ceea ce el binevoiește să facă sau să spună.
Expresie favorit „geniu“: „Eu pot face numai atunci când ești în preajmă. In apropiere, am spus! "
Ca „geniu nerecunoscut“ pentru a atinge dorit? Sentimentul de vinovăție este susținută de cunoștințele pe care le sunt implicate în crearea unei capodopere. El va fi glorificat (și, împreună cu ea, desigur)! Într-o zi. Poate.
„Geniu nerecunoscută“, în orice mod încercarea de a vă stabili în semnificația lor. Iar faptul că, în afară de tine, nimeni nu recunoaște, joacă în mâinile sale: te simti unic, special, unul care este capabil să înțeleagă acest om remarcabil. Fiind muza - este atât de tentant! Vigilența dvs. de a dormi, și te simți importanța și indispensabilitatea lor, făcând ceea ce este necesar „geniu“.
Problema „amelioratori“ - pentru a ridica stima de sine, pe cheltuiala ta (si altcineva?). El este generos cu gesturi de aprobare, lauda, prezentarea și surprize, dar ... Ei sunt întotdeauna un truc!
Expresie preferate „ameliorator“, „Dragă, arăți minunat! Acum, dacă mai aveți piept a fost chuuutochku mai mult. Ei bine, doar 2-3 razmerchik“.
Și, ca un cadou - un set minunat de haine în care sânii se pierde într-o parașută ... Auzind aceasta, te simți groaznic, nu-i așa? Dar el te iubește atât de nobil, astfel creatură urâtă ... Omul vrea să reducă stima de sine a femeilor și, prin urmare, crește acesteia. Poate că are orice complexe sau traume psihologice, poate cineva a provocat dureri severe, iar acum el încearcă să „obține chiar și“ pentru femeia lui. Acesta poate fi, de asemenea, că este în fosta relație a fost vulnerabilă și nu poate controla situația, iar acum el a vrut să fie „responsabil“, și funcționează în toate căile și metodele posibile.
Cum de a rezista manipulatorului?
Asculta-ti intuitia. Dacă vă simțiți disconfort mintal după ce a vorbit cu acea persoană, atunci ești obligat să faci ceva ce nu vrei. Acest lucru înseamnă că manipularea este disponibilă - și este necesar pentru a opri relația.
Află slăbiciunile sale. Ei au fiecare dintre noi. Problema este că, de obicei, se ocupă de a le calcula rapid și bate-l pe ele. În cazul în care, de exemplu, pentru subiect dureros de greutate, apoi să acorde o atenție la toate frazele asociate cu acest subiect. Că punctele slabe de sex feminin și joacă-om manipulatoare.
Învață să spui „NU“. Și, în orice caz, nu-mi cer scuze pentru eșecul - aveți dreptul de a refuza. Sunt lucruri pe care nu doriți să faceți. Și, în orice caz, nu se simt vinovat în același timp!
Otzerkalivat. Dacă auzi fraza, „Tu nu mă iubești, așa că a venit“, încearcă să răspundă, „Crezi că nu te iubesc?“ Si vezi reactia. Încearcă să aducă un lanț logic până la capăt. Apoi, puteți reda manipulatorului și el renunță.
Fa-ti timp. Cel mai adesea, manipularea este proiectat pentru o acțiune aici și acum. Dacă vă cere timp să se gândească, manipulatorul este probabil să se îndepărteze: el va înțelege că pe reflecție vezi prin tacticile sale.
Vrei sa afli mai multe despre relația? a se vedea:
Sisteme pentru femei: cum să se ocupe cu ei?
Ceea ce lipsește în sex? test