9 Rota

• Atenție! o listă a erorilor din film pot conține spoilere. Fii atent.
  • transportoarelor blindate și vehicule de lupta a infanteriei au colorat moderne de camuflaj (deși ucraineană). În Afganistan, echipamentul a fost, de obicei, monocrom verde.
  • În scena doborât AN-12, după planul șuruburile de explozie opri imediat filare
  • avioane de transport au fost întotdeauna însoțite de o pereche de elicoptere în timpul decolării, trage de pe rachete de semnalizare.

Am un sentiment că o dată la cinci ani, există o altă rasă de oameni care vorbesc o altă limbă și au valori diferite. Prin urmare, puteți face în condiții de siguranță o copie. Puteți lua orice film, orice clasice: Shakespeare. Tolstoi. Thackeray - oricine. În ceea ce privește noua situație, o nouă comunitate de oameni noi acest lucru va fi un alt film. Acest lucru este normal.

Din cartea „3500 kinoretsenzy“

Recomanda filme ca „“
după gen, complot, creatori, etc.

* Atenție! sistemul nu permite să recomande sechelelor de film / prequel - nu încercați să le caute

Scenariul dezamageste. Cea mai slabă verigă din acest film. Nu există nici o claritate, un dialog lipsit de profunzime și substanță. Chiar și imaginile personajele principale nu sunt precizate. Ce putem spune despre rolurile de sprijin: un exemplu # 151; caracter Alexei Kravchenko. Dar, în filmul de război are un remediu de încredere pentru somn # 151; acesta este un război.

Prima jumătate a imaginii, construită în principal în dialogurile de caractere de conducere, se execută încet și încet, ocazional întrerupe scene recruți de formare și butting educațional Ensign Dygalo. Da, și în afara Lykov. Funny. Nu este suficient de mișcare.

Poate merită să vorbim despre luptători de viață „civile“, în mod direct, prin eliminarea episoade separate de acest lucru. Ar fi mai interesant sa ma uit decât să-l asculte în repovestirea actori. Bondarchuk, cred că, merită să rescrie scenariul. Nu am. Într-o grabă?

Odată cu sosirea în imaginea afgană se schimbă radical. Există mișcare, dinamica. Imediat. Războiul începe. Imediat despre efecte speciale. Ei bine făcut. A făcut la un nivel ridicat. Calitate foarte înaltă și demnitate. Aici, datorită Mihailu Efremovu. Ei bine făcut, talentul a strălucit într-un minut.

Continuând despre actorii. Din nou, din cauza script-ul deficiențe nu este tot a reușit să sculpteze ceva util și memorabil. Brighter și mai mult succes decât toate jucat Chadov. Foarte inteligent și pricepere. Joc bun amintit Konstantin Kyukov și Arthur Smoljaninov. Porechenkov joaca bine, dar inegale de la un episod la altul. Lykov # 151; caracterul fantastic. Dar nici o respingere cauze. Organically. Bondarchuk. Am încercat. Dar noroc am avut jocul încă nu se va numi. Nu este distrus. Și mulțumesc pentru asta.

Mai ales pe operator. Acrobație. tehnică bună (camera unică) luat în mâini calificate. Osadchy cu aparatul de fotografiat pentru a oferi un cadru bun și o imagine excelentă. Vederi excelente, peisaje, culoare, mișcare.

Aceasta este a doua parte a filmului, și Bondarciuk și Osadchy găsit pe cele mai necesare și nota principală a dramei care ridică filmul la un nivel neobișnuit de emoțional.

la debut # 151; Acesta poate fi numit un succes. Nu totul a fost așa cum ar trebui și cum ar trebui să fie. Au existat garnituri de tehnice. Dar, să plătească tribut pentru munca unui profesionist, de înaltă calitate și de calificare. Ia-de film onest despre război și despre noi.

Bondarchuk a dedicat filmul tatălui său. Cred că Tatăl # 151; regizorul nu ar fi rușine de director fiu.

Este ciudat faptul că acest film este lacrimi cineva. Am nu a cauzat absolut nici o emoție. De ce a fost atât de film untwist # 151; un remake al marilor filme americane.

Dacă doriți să urmăriți un film despre război, este mai bine pentru a vedea filmele sovietice despre al doilea război mondial, dacă doriți un film despre războiul din Cecenia, a se vedea „Punct de control“ și „Purgatoriul“, dar, în cazul în care un afgan, singurul „Detaliați afgan“.

Un progres în filmul militar românesc

Afganistan # 151; drum periculos
Afganistan # 151; Ea trebuie să aștepte mult timp
În Afganistan voluntar
Afganistan # 151; pământul de sub soarele fierbinte.
Afganistan # 151; de ce există?
Afganistan # 151; furtul de tineret altcuiva!
Afganistan # 151; părinții de așteptare pentru un fiu
Înainte de ochii o imagine teribil.

Baieti care au mers înapoi. Puternic

Această temă de război, este foarte dificil pentru România, știm că nu e din auzite. O mulțime de tipi a mers la Cecenia și nu a venit înapoi în viață. Dar ei au continuat să trăiască în inimile noastre.

Aici Bondarchuk ne-a arătat întregul război din interior, astfel încât sunt de acord un film de acest gen filmat în orice moment și în orice moment a atins inimile noastre spre adâncuri.

Scenele mi-a plăcut naturalețea ei, frumusețea ei. Tinerii actori, mi se părea ca și cum ei înșiși mergeau în luptă, ei nu au jucat în acest film, au trăit în această poveste. Toate plauzibil sclipea din fiecare minut al filmului într-unul nou. Scenele de lupta au fost de a experimenta pe prin. Așa cum am spus nu este jucat și sunt trăite. Baieti au fost rău să băieții ne-am luptat, folosind puștile ucis.

Acest film despre război, și așa mai grele. Acest film este despre viață, și, prin urmare, nativ.

Uita-te și amintiți-vă pentru a salva copiii noștri.

Uita-te la acest film.

Filmul este pur și simplu uimitor! Gipsul este excelent! Bondarchuk a reușit să facă audiența râd cu poftă (în prima jumătate a filmului) și plânge cu mândrie pentru băieții noștri!

„9 Compania“ # 151; un film al copilăriei mele. Pentru toate că a fost un film militar standard de. Am aceeași „Compania 9“ a provocat doar un sentiment de urâciune.

Primul lucru pe care nu mi-a plăcut și că a prins ochiul meu, e titluri. Creditele de deschidere în limba engleză, care este deja arată Bondarciuk, pentru care a făcut un film pentru Occident, în primul rând și asta e enervant, nu-mi place când kinodela noastre fac filme pe modelul occidental și tyrya povești cu picturi occidentale. Și Bondarchuk în această afacere pentru o lungă perioadă de timp mână umplute.

Ei bine, asta e ceea ce am urât # 151; de caractere. Nu înțeleg cum poți empatiza cu personajele principale, în cazul în care acestea sunt în acest film # 151; preocupare materyatsya bovine. În realitate, toate vorbesc în film din gura personajele principale sunt reduse la: cu care doresc sa se imperecheze ca ei doresc să se împerecheze cu care se vor împerechea atunci când întoarcerea din armată. t. e. Și toate intercalate cu insulte nesfârșite și jargonul anxietate. Pentru punctul culminant al bestialitatea și bydlyachestvo în acest film a fost scena în care personajele sunt pe jumătate goi în picioarele goale cad Albă ca Zăpada, o nimfomană sovietic la fel de prost ca de prost un prim-plan care arată soldații cu fundurile lor goale, la doar câteva minute înainte de scena. Și cine poate spune: „Aceasta este armata, băieții merg la moarte, desigur, ei vorbesc despre fete.“ Nu am fost în armată, așa că nu știu ce spun ei, dar să spunem că în armată spune despre fete și copulație, așa cum am putea place și cum pot empatiza cu aceste preocupări.

Dar poate că eroii aș fi empatizat, dacă este amintit, unul dintre ei este cine. Dar problema este că toate personajele aici, pe chel bordurate și din cauza că eu nu fac care dintre ele este cine. Sincer, am urmarit filmul de trei ori și de trei ori nu am fost chiar aproape de a înțelege cine Iron care Sparrow care Fierce și. t. e. Acestea sunt toate pentru mine au fost în masă chel, impersonală. Poate regizorul ar fi trebuit să le-a lăsat unele decalcomanii.

Și într-adevăr a avut impresia puternică că parcela Bondarciuk „nouă Compania“ fura „Full Metal Jacket“ Stenli Kubrika. Și aici și acolo: războiul într-o țară străină (avem Afganistan, ei au Vietnam), un grup de recruți „verzi“, comandant strict și crud, de formare greu, moralul oroarea războiului. Cunoașterea Bondarchuk, mă îndoiesc că aceste similitudini doar o coincidență. Doar aici „Compania 9“ copiat foarte slabă. În cazul în care „shell“ a fost colonelul Hartman, care a fost doar strict, „9 Rota“, Ensign Dygalo este isteric psihopat, dezechilibrat care mai mult și emite semnale sonore când țipetele, într-adevăr am whinnying care este urina atunci când Dygalo striga la personajele, atunci când acestea nu au luat cu asalt pe munte, și a trecut pe la scartaie. Și dacă în „shell“, personajele principale au fost soldați obișnuiți, cu sentimente și gânduri care le fac lor și a fost interesant să vedem că, în „9 Rota“ I-am spus tuturor soldaților este tocilari în cauză care toți vorbesc doar despre sex.

Ei bine, despre războiul în sine este greu de spus ceva bun. Pur și simplu nu înțeleg de ce a fost necesar atât a acestui eveniment cita greșit nouă companie. La urma urmei, reale 9 luptă purtată cu rota ajutor și artilerie și aeronavelor, iar oamenii de acolo au supraviețuit mult mai mult, iar pierderile nu au fost de natură în film. Filmul arata la fel ca 9 companie de toate turnate, ea a condus lupta de pe picioare ultimele sale, și aproape tot ceea ce nu este pierdut. Am înțeles că, atunci când creatorii filmelor de război, care variază în detaliile luptei, astfel de arme și valul de luptă, dar echilibrul luptei, ceea ce ar trebui să fie schimbat. De ce nu face un film despre prezenta 9 companie, de asemenea, ar fi frumos, dar ce ar drama pentru a prinde din urmă, așa că într-adevăr a fost imposibil să facă un film despre ceva această înfrângere a trupelor sovietice. Este la fel ca face un film despre bătălia de la Kursk, și arată că lupta a condus o mână de soldați noastre, taie din mintea lui, uneori depășind germani, și au câștigat bătălia, de pe picioare ultimele sale, pierde tot. Și pentru a apela acest film # 151; "Kursk".

Concluzie: „Compania 9“ este plictisitor neinteresantă de film,, neplauzibil despre aceleași personaje neinteresante.

„9 Compania“ # 151; este numele de mâncărime peste tot. La televizor, la radio, pe mesele piraților „nouă companie nr.“ Uneori se pare că cinematografia națională a intrat epoca de aur.

Afganistan. Cei ale căror capete amintesc clar apusul URSS, desigur, mai aproape de a înțelege „9 o companie.“ Iar cei care au fost acolo, se agită detaliile. Acele lucruri mici, care sunt prezentate în film. Nprimer, podolozhennaya sub cadavrul „spiritul“ Garnet.

Generația mai tânără este, la rândul său, sparge cinema pentru a vedea ce e unchiul chel atât de intrigat.

Băieții care au primit în echipa afgană, sunt izbitoare în promiscuitate lor. Cine sunt copiii acasă, și care sunt creativi, oameni duhovnorazvity. Asta-i războiul va face? Pentru început, este apelul lor. Sau, mai degrabă, se va întâmpla chiar mai devreme. Nu în război, și în timpul formării. În prpara Dygalo.

Porechenkov. În rolul unei persoane cu care războiul a costat foarte crud. Ca să nu mai spun că actorul nu a reușit misiunea. Aș spune că acest personaj meritat și alți artiști.

Personal, îmi place foarte mult filmele în care spectatorul este invitat de caractere pe gustul vskyaky. Deci, aici mi-am amintit mai mult decât oricare alt erou Aleksandra Bashirova. Cea mai scurta parte, dar ce. Persoana care caută beneficii în jurul valorii de moarte.

Tineret a condus Smolyaninov (de altfel, copil progreseaza fenomenal) se comportă nestingherită. Aproape niciodată nu devin amețit și nu îndoiți.

Aceasta leagă acțiunea din spatele camerei și în fața # 151; Bondarchuk. Noi știm cum să refuze Fedor actorii de top în rolul propus Khokhlov. Ca urmare, el a patch-uri gaura. Patched. Ferm.

Privită în filmul de debut regizoral lumina, setarea este superba. Toate supraviețui în formă bună. Nu se poate spune despre relația dintre evenimentele de film. Uneori, unele povorty mi se pare ilogic.

Acum am un sentiment că ar trebui să ne place să le mulțumesc tuturor celor de la actorii la make-up artisti. Dar cred că în curând vor lăuda ceremonie.

Avem un film care nu este rușine să arate alte țări. Dar, din nou, cel mai important lucru din „9 Rota“ # 151; Este psihologia și patriotismul. Asta nu diviza străini.

Ei bine, că, pe măsură ce timpul a trecut pasiunea și entuziasmul nebun potolit, au fost speriati de pirați din nou în continuare materia lor întunecată, și în cele din urmă poți vorbi despre „Compania 9“ filmul în liniște.

Ei bine, în primul rând, felicitări pentru colegi (doar în cazul, am Rumyniyanin), am învățat de fapt cum să facă un film pe care le puteți urmări fără dezgust. Sânge în film nu mai ieftine cum ar fi ketchup, focurile de armă este # 151; pe artificii explozii, prea ieftine, în timp ce lupta oamenii cad la pământ în momentul impactului, și nu două secunde înainte sau după acesta (cu un pumn, un miracol. atinge într-adevăr corpul, și nu se congela într-un cuplu de milimetri de la ea). Iar actorii uite în viață. Și producătorii noștri au găsit chiar și bani, aproximativ egal cu bugetul Mongoliei # 133;

Dar, practic, acest lucru este toate capetele bune știri. Bondarchuk nu este nimic nou, nu ne-a arătat. Afganistan, precum și Cecenia, a fost mult timp „mina de aur“ pentru scriitori, iar aceste scenarii sunt puse în aplicare într-un ritm alarmant.

Mai mult decât atât, ca oameni care au văzut „Saving Private Ryan“ și „Black Hawk Down“, se poate admira „Compania nouă“, ca drama militară? Iar script-ul, și tragere la un nivel nu mai mare decât media.

Actorii nu au plângeri, doar caracterele pe care le dureros banal: nebun Prapor, fier și căpitanul unflappable, soldați de diferite grade de lașitate # 133;

Rezultatul: un boevichek militar mediocru.

P.S. Iartă-mă dacă cineva a rupt iluzia.

articole similare