Ca și înainte de fiecare persoană în fața mea, de asemenea, sunt în mod constant se confruntă cu o alegere pentru a vedea această seară, care sunt cele mai bune filme ezoterice. în care aș găsi răspunsuri la întrebările lor. În primul rând, mă uit în secțiunea „Fiction“, apoi „fantezie“. Dar, din păcate, eu nu pot găsi întotdeauna ceea ce aveți nevoie, și de multe ori pur și simplu navigarea filmele preferate comedie. Deoarece călătorul astral și un om care este în căutarea de sine, este necesar să se extindă orizonturile și să învețe să audă răspunsurile și a vedea semnele jur, vă sugerez să văd prima mea selecție de filme interesante. Este recomandabil să le revizuiască de mai multe ori pentru a înțelege ce sensul mai adânc în ele stabilite. De regulă, toate răspunsurile se află întotdeauna la suprafață.
1. „Ce Dreams May Come“ - un film despre modul în care protagonistul a găsi nemurirea după moarte în lumea minunată. Dar el nu poate găsi în soția lui favorită. suflet prietenos - propriul său dirijor, ajută-l să se obișnuiască cu noul mediu și în lume la existența energiilor subtile. Personajul principal încă nu poate sta în continuare și găsește o portiță în lumea de joasă energie, în cazul în care sufletele rătăcesc ucigași de sinucidere. Ei se torturat după moarte și cred că merită pedeapsa. Chris (gl.geroy) este trimis într-o călătorie dureroasă pentru suflet pentru a trage soția lui într-o lume frumoasă, în cazul în care acestea ar fi în măsură să continue să trăiască împreună.
Sincer, este un film greu, dar este peste tot câteva răspunsuri.
2. „Peaceful Warrior“ este creat pentru cei care doresc să învețe cum să trăiască conștient într-o stare de „aici și acum“. El motivează și învață un aspect cu ochii larg deschiși la lumea din jurul nostru, altfel puteți sări peste tot ceea ce se întâmplă în jur. Împreună cu el vei fi pe calea cunoașterii și a puterii se va înțelege de ce multe dintre circumstanțele negative în viața de care avem nevoie pentru a dezvălui adevărata lor esență profundă. Ei ne schimba și de a ajuta dorintele sa devina realitate.
3. „Mr. Nobody“ - un film despre realități paralele ca fiecare mișcare creează multe lumi, în cazul în care vom continua să trăim, dar îndeplinesc roluri diferite. Existența lor este cunoscută doar pentru călătorii astrale, deoarece acestea pot intra în propria lor viață paralelă. Mulți nu-mi place această imagine, deoarece este foarte puternic și oamenii care au dezvăluit rău abilități creative și psihice, cel mai probabil nu se va vedea mai profund sensul inerent în ea. La finalul evenimentului este ceva care te va intelege - toate evenimentele au loc în același timp, dar acel moment pare a fi întins în spațiu - o iluzie, distorsiune care apar în capul nostru.
5. "Cod sursă" Crazy! Îmi dau seama că schimbarea trecut, schimba prezentul. Datorita acestui fapt, vei realiza că abilitățile umane sunt limitate doar de propriul său cadru, el stabilește, aderarea la un aviz bine-cunoscut - „acest lucru nu este posibil, deoarece nu poate fi toate.“
6. "K-PAX". Dacă începem să vorbim despre filme ezoterice, Ka-Pecs - aici ceea ce este necesar să se oprească. Tu spui că ești singur în univers? Prostia si constiinta umana inflamate! Altii vizita planeta de conștiință, și, uneori, vorbesc prin gura celor care au blocat într-un spital de boli mentale, departe de celălalt, astfel încât să nu vzboltnuli ferească Dumnezeu ca omul este capabil de orice. Universul este infinit, și tu crezi!
Nu va fi cei care înțeleg totul, de la început până la sfârșit sau nu prind sensul. Aici totul este clar din primul cuvânt. Peste planeta noastră este un spațiu - a cincea dimensiune. Anterior, oamenii trăiau în aceeași lume ca și propria noastră, dar treptat a început să ridice conștiința și este acum gata să împartă cu frații și surorile care trăiesc pe planeta Pământ, un nou mod de viață noastre - în cazul în care oamenii pot trăi în natură, se dezvolta superputeri, nu vârsta lor, comunica cu alte lumi din apropiere.
Crezi că despre animalele, care este considerat carnea pe farfurie, pe planeta, ca o conștiință mai mare, o parte care poate deveni, atitudinea altor persoane despre această iubire necondiționată, învățături religioase false și așa mai departe.
8. "The Secret" (1 parte) și "The Secret" (partea 2 "Rabbit Hole") - au schimbat viata!
El va schimba imaginea lumii tale.
9. „Spune întotdeauna Da“ - un film favorit cu un actor preferat - Dzhimom Kerri. El vă va învăța în orice mod posibil de a spune, „Da, și de ce nu,“ și vezi unde te conduc. Vei vedea că în viață ai nevoie în jurul valorii de a spune „da“, nu contează - ca tine noi surprize universul sau nu.
Legate de posturi:
-. Începe (bazat pe ideea de profesioniști vise lucide spionaj industrial, folosind metode speciale pentru a extrage informații strategice prin invadarea visele altor oameni, să învețe o nouă tehnică - „punere în aplicare“ (probabil o traducere mai exactă a titlului original al filmului, în personaje de film dubbing românesc Ei folosesc cuvântul „punere în aplicare“, în cazul în care originalul sună la început) idei în conștiința umană, prin visul lui. un rol important în film este o tehnologie care permite mai multor oameni să se scufunde într-una și apoi m este somn.)
- Cerneala (paralelă cu lumea reală există o lume a viselor în timpul unei persoane de veghe lume de vis poate influența gândurile sale Când oamenii adormi, mintea lor sunt scufundate în această lume cu totul Prin urmare, ceea ce va fi visele umane se luptă două forțe ale binelui și răului ... . John și Emma. - tată și fiică a intrat în această lume de vis, ei lupta pentru sufletele lor filmul este o narațiune filosofică pentru fiecare persoană în parte are propria sa lume individuală și locuitorii ei) locuiește în fiecare persoană ..
-. 13 etaj (echipa de oameni de stiinta a crea un supercomputer capabil de a simula pe deplin lumea reală pe o porțiune închisă a acestuia, inclusiv pe deplin simula conștiință și de gândire de oameni care trăiesc model de Hanon Fuller, părintele fondator al proiectului, reparații în interiorul orașului mașină copilăriei sale, Los Angeles 1937. După ce oaspetele părăsește virtualitatea, mintea ta de caractere revine la modelul, simularea ocupantului se trezește și continuă să trăiască, despre orice fără să știe. Caracterele de simulare pe deplin inteligent, ei se văd ca abdomenul Apreciez real, în timp ce restul de modele de calculator.)
- Powder (Filmul începe cu faptul că o femeie în ultimele etape ale sarcinii lovit de fulger Din motive necunoscute, ea moare numai în spital, iar copilul se naște viu el - .. Pulbere - protagonistul filmului, un albinos și are abilități paranormale în. primele minute ale tatălui de viață pulbere abandoneaza-l mai departe viața. - tortura continuă între oamenii nu sunt în măsură să accepte noi, cum ar fi frica și să-l urăști doar pentru că el nu este ca toți ceilalți).
- în afara (Introdus pe bază de Howard poveste Phillips Lavkrafta «de dincolo», 1920 (cunoscut sub numele de numit românul „Din adâncurile universului“) Fizician Edward Pretorius și asistentul său Crawford Tillinghast creat un aparat -. Rezonator magnetic stimularea glandei pineale și permițând astfel pătrunde în alte dimensiuni. cu toate acestea, testele dispozitivului, în timpul căreia ceva teribil dintr-o altă dimensiune intră în lumea noastră.)
- Revolver (Intriga se învârte în jurul o răzbunare escroc care caută, care arma - o „formulă universală“, care asigură victoria celui care-l folosește, atunci când vine vorba de jocuri sau de fraudă Acesta este al treilea film de lung metraj, Ritchie, din care parcela se bazează pe crima și criminali profesionale .. filmul prezinta subtil comentatorul interior de joc (VD) și-l joace în viața oamenilor.)
- Fragmentat Mirror (Londra, mersul pe jos pe una dintre străzile aglomerate Jin a văzut mașina lui și în spatele roții Șocat, ea urmează femeia misterioasă până la casa ei și din acel moment Gina pierde simțul realității ea intră într-o lume care înfricoșătoare ei .. coșmaruri. atmosfera apăsătoare, obositoare tăcere, anxietate constantă ținute în suspans până la sfârșit. performanţele impresionante idei interesante.)
- Vision -Aleks Gardner - un om cu o capacitate remarcabilă de a pătrunde în visele altor oameni. Probabil că nu ar trebui să explice cât de mult această descoperire poate da stiinta - asta e doar profesorul Paul Novotny, care studiază acest fenomen, este construirea unui foarte diferite planuri. El vrea să controleze visele președintelui american ...
Bună tuturor! Este ciudat că au uitat aceste filme minunate ca „The Sixth Sense“, „Four Rooms“, „A Beautiful Mind“ și serialul TV «Sala de 9" - cele mai puternice lucruri care cauzează mai presus de toate un nou mod de a privi propria lui viață și relația sa cu lumea.
Se pare că nimeni nu a menționat o carte de Jack London „cămașă de forță.“ Numai după ce a citit această carte, am devenit interesat de proiecție astrală.
Dragi prieteni. Numele meu este Alexandru. Sunt în curs de dezvoltare un blog non-profit care pot ajuta la toți bărbați și femei. Scopul meu este de a transmite tuturor cititorilor cum se poate schimba viața ta și să fie fericit. Eu scriu aici pentru că nu știu unde altundeva să se întoarcă. Am nevoie de cineva care poate ajuta în a face cu conținut. Recompensă este garantat. Trimite un mesaj pentru e-mail: [email protected] «