„Seara am discutat Brandon nunta iminentă la care am fost invitați, și sa gândit că ar da mireasa si mirele. Am început să ne amintim, care a dat la nunta noastră în urmă cu nouă ani și ne-a placut cel mai mult. Și apoi ne-am dat seama că era un dar care încă nu este despachetat. Sună foarte ciudat, dar este adevărat!
Acest dar a fost un plic alb, de la mătușa Alison cu inscripția „A nu se deschide înainte de primul argument.“
Desigur, ne-am luptat de-a lungul anilor, chiar gândit la divorț. Dar nu a deschis plicul. Fiecare dintre noi subconstient evita, în caz contrar ar însemna că am recunoscut înfrângerea. Și de fiecare dată când ne-am gândit că, probabil, nu a fost cazul cel mai extrem. Așa că am trăit, verificarea gradului de securitate a relației.
În subconștient, ne-am așezat acolo o cheie magică pentru salvarea căsătoriei, pentru că mătușa Alison locuia cu soțul ei aproape o jumătate de secol, până când a devenit o văduvă.
Dar, în această seară ne-am decis să deschidă darul ei. În interior au fost două plicuri cu numele noastre.
Când am deschis plicurile, am văzut bani și note pentru fiecare dintre noi:
„Kathy, cumpara pizza, creveți, sau ceva care vă bucura de ambele. Dragoste, mătușa Alison. Și pregătească o baie. "
„Brandon, cumpara flori și o sticlă de vin. Dragoste, mătușa Alison. "
Ne-am gândit că această casetă va salva căsnicia noastră, și într-un sens, așa cum sa întâmplat. Vă mulțumim mătușa Alison pentru cel mai frumos cadou din viața mea. El pune pe dulap nouă ani, au supraviețuit trei în mișcare, și el pune acolo pentru un motiv. Tot acest timp am învățat să aibă răbdare, înțelegere, a devenit o echipă, parteneri și prieteni. Am realizat că nu există instrumente care ar pastra iubirea. Cheia pentru căsătorie ideală nu este plicul, este în noi. "