Mașini din filme și jocuri de cult nu permit fanilor să doarmă, visand pentru a obține vehicule renumite pentru uz personal. Unii meșteșugari sunt atât de nerăbdător încât recrea masina celebru în garajul lor. Ieri am scris despre faptul că în vârstă de 29 de ani, Zach M. din Australia a creat prima replica exacta a masinii lui Batman. Și amintit astăzi câteva mașini din cultura pop, create de meșteri.
K.I.T.T. din serialul TV „Knight Rider“
Chris Palmer de la Detroit Pontiac Firebird transformat lui Trans Am într-o copie a masinii vorbind din serialul TV „Knight Rider“, David Hasselhoff ajuta eroul pentru a distruge răul.
mașină inteligentă a celebrului show TV produs Palmer ca o impresie de neșters pe care a decis să-l cu orice preț. Pentru a crea o replica de la meșteșugari a durat aproximativ trei ani. Necesar piese de o lungă perioadă de timp el a fost în căutarea pe eBay, dar acum tabloul de bord al mașinii nu poate fi distins de original. „A meritat, îmi place această mașină“ - a răspuns în mod repetat reporteri Chris Palmer.
Mach 5 din "Speed Racer"
masina entuziast american restaurator masina Mark Toui a fost capabil de a construi o replica a legendarei masini sport Mach 5 pentru Len Mosco.
Mosko, din copilarie a fost un fan al „Speed Racer“, și a visat că într-o zi el va sta în spatele roții din cele mai renumite masina de curse din lume. Len Mosco lungă perioadă de timp pentru a aduna informațiile necesare, și apoi a aflat că singura persoană talentat din lume, capabil să colecteze Mach 5 reale, este Mark Toui. Anterior, Mark a creat promokar oficial pentru Speed Racer Enterprises. Mosco a decis să-l întâlnească în persoană, și au început să colaboreze. Toui ar putea face munca grea pe Tuning Chevrolet Corvette C4, care a petrecut aproximativ un an. vehicul personalizat a fost echipat cu toate gadget-uri speciale, inclusiv un periscop de lucru și de funcționare a ferăstrăului.
Ecto-1 de la "Ghostbusters"
Loren Bolduin, fiind un copil american obișnuit este atât de mare fan al „Ghostbusters“, film care, după ce a ajuns la scadență, a decis să transforme „Cadillac“, în 1959, utilizat anterior ca ambulanțe, la legendarul Ecto-1 mașină.
Fanii nu suna doar masina Baldwin unul dintre copii mai exacte ale masinii din film. „Am vrut întotdeauna să o facă, dar aproape abandonat ideea după nouă ani de căutare zadarnice unui organism adecvat“ - spune emoții Baldwin, care are o colecție de 18 mașini și crede că pasiunea sa pentru „boala“, care este transmis la el de la tatăl său.
Crearea Ecto-1 de la Baldwin a luat doi ani. Pentru a recupera bine fiecare detaliu, el a trebuit să-și petreacă o zi întreagă lângă mașină original în magazin de studio din California, unde a oprit și a luat o imagine a tuturor detaliilor. Potrivit lui, aceasta a fost una dintre cele mai fericite zile din viața lui.
Minivan „Testoasele Ninja“
„Am crescut cu verii săi care au jucat în Testoasele Ninja, și unchiul meu Harry ne urmărea, imita exact vocea lui Shredder. El ne rostogoli pe același vagon și de fiecare dată când o văd, este rulat pe amintirile mele și cred că a „Țestoaselor“, „- a spus ea.
Cu toate acestea, personajele din seria originală a mers la „Volkswagen“, dar șurubul folosit „Dodge“, ca mai ușor de găsit piese pentru ea.
DeLorean din "Back to the Future"
Hochteyl Lenny, care este un mare fan al trilogiei Roberta Zemekisa, recreat aparatul de timp, o copie detaliată a seriei "Back to the Future". Clasic DeLorean DMC a fost stabilit „flyuksuator energie“ ușile de deschidere pe verticală.
Hochteyl nu este singura persoană care a personalizat DeLorean sub celebrul kinolegendu. Periodic pe internet puteți găsi informații despre astfel de remarci. Cu toate acestea Hotcheyl celebru mai mult decât altele, devenind eroul unui film documentar de scurt metraj.
de la jocuri „Vartog“ Halo
„Am luat un vechi Land Rover Defender 110, care trebuia să meargă la fier vechi, eliminat totul, dar șasiul și motorul, instalate roți noi, confecționate dintr-un cadru de oțel și un corp asamblat cu placaj si fibra de sticla, pentru a da masina o formă familiară de“ Vartoga „de halo ». Masina este pe deplin operațională, și poate fi muta complet legal în jurul orașului. creația lui Cooper puse în vânzare pentru 28 de mii de dolari, dar a recunoscut că este gata să dea doar mâinile fan adevărat Halo așa cum este el însuși.
Svetotsikl din filmul "Tron: Legacy"
Filmul a determinat multi-motorii fani să încerce să refacă poveștile lor în similaritate svetotsiklah. Cel mai bun dintre toate, a reușit frații Marc și Shannon Parker, care a proiectat motocicleta electrică, repetă conturul vehiculelor futuriste din film.
svetotsikl lor pot călători 100 de mile pe o singură încărcare cu o viteză maximă de 100 de mile pe oră și pentru a reîncărca bateria va merge 35 de minute. În cazul în care acești indicatori nu rezultat pozitiv, lumini de turcoaz doar impresionante și gigant jante de 24 de inch.