7 idei pentru a te trezești devreme și să scrie un post bun în week-end

Nu știu despre tine, dar am o productivitate de dimineață, uneori, sub formă de rulouri literalmente peste. Deci, a fost ieri, dar Sedna „pentru că“ din păcate, nu a fost. Și așa m-am gândit, de fapt - motivul acestei alternanță de activitate și inactivitate. Și este de mirare nici un gând - a venit imediat cu un cuplu sau două idei despre cum să te trezești devreme în a doua zi off și petrece-l la o bună utilizare. Ridică-te devreme = ore la 8 dimineata.

Deci, 7 idei pentru a te trezești devreme și să scrie un post bun în week-end:

3. Utilizați caracteristicile ale corpului. Este destul de simplu - spune același lucru din nou, de exemplu. Pentru mine, oricum - să dormi trei ore sau șase - nu știu de ce, dar eu la fel nu primesc suficient de somn - verificat prin experiment. Dar dacă dorm șapte ore sau, cel mai surprinzător, o jumătate sau două, rezultatul este aproximativ același, și este mai bine decât am dormit de trei sau șase ore, respectiv. Uneori, pentru mine este mai bine să nu dormi, care este, în cazul în care timpul este de 6, și până la 7 - este mai bine să nu pentru a merge la culcare. Și ar fi mai bine să încerce să-și petreacă toată ziua în picioare - garantat de a avea o mare oportunitate de a dormi mai aproape de 23.30, dacă nu chiar mai devreme. Hope a explicat disponibile.

4.Vstat pat și să nu se întoarcă timp de 5 min. Prin aceasta înțeleg consecințele negative ale unui simplu excursie la toaletă sau la frigider - trezi câteva ore, pentru a primi înapoi. Toaletă și frigider - 🙂 frumos, dar mi-ar mai adăuga câteva lucruri: a) nu doar du-te la frigider și este normal ca de obicei micul dejun. b) se spală. Nu se clătește doar fața și în mod normal, să se pună pe deplin în ordine. Permiteți-mi să explic - de mai mulți ani, înainte de a merge la colegiu / școală / locul de muncă, ne-am spălat pentru a improspata. Astfel, organismul se utilizează (reflex dobândit, sau orice ar fi) și pre-configurat să funcționeze. c) In vara - poti sa te uiti pe fereastră sau balcon - neperadavaemo senzație pozitivă, chiar și atunci când este rece (15 grade). Ciripitul păsărilor, loviturile briza, cineva deja mers pe jos pe stradă - pozitive, în general. g). A se vedea titlul articolului 3 cu referire la contextul prezentului alineat. d) Calculatorul - de asemenea, un instrument bun pentru trezire, dar nu exagera cu articole de știri de lectură, etc.

7. Acum puteți face lucruri minore, încurajează-te pentru „dis-de ieșire“ și de a face ceva util pentru acasă / familie / ea - alteori va fi mai ușor și mai obișnuiți să crească.

P.S. Utilizarea de sănătate, probabil, atunci activitatea de cititori / bloggeri nu va fi atât de scădere bruscă a producției. Mai ales în timpul verii, da.

Asta este tot. Toate succes, duminică bun, și cel puțin un bun luni! 🙂