Efectuarea farfurie de supa parted - nu este un miracol, e un truc
Îmi place filmele cu unele implicații filozofice interesante sau răci gândul că te face să crezi peste si peste din nou. Și aceste imagini puteți viziona serile lungi de iarnă, și medita asupra lor. Uneori, un citat este greu de observat. Abia mai târziu, când revizuirea filmul a doua oară, ea izbucnește în memorie strâns.
Cât de multe filme pot revizui pentru viata ta? Poate zece sau douăzeci de mii. Îmi place să caute tot felul de declarații bune, a căror utilizare poate fi găsit în viața noastră reală.
Vă oferim un citat care mi-a atras atentia.
1. „Râzi și toată lumea va râde cu tine. Cry și să plângi singur. "
Este în acest termen scurt, și a concluzionat întregul înțeles al gândirii pozitive. Lumea este crudă, și de fapt, nu-i pasa de necazurile noastre, îndoielile și temerile. Dar dacă sunteți în bucurie și fericit, totul în jurul tău pare atât de luminos, vesel și un fel. Dacă răul în inima ta clocotește și fierbe, lumea din jurul tău - întruchiparea iadului.
2. „Tu ești mort, Carl. Tu spui „Nu“ viață. De asta nu locuiesc. Inventezi scuze pentru cei din jur și pentru el însuși. Ai mulți ani aceeași muncă fără sfârșit. Ai o prietena, nimeni nu aproape de tine om. Și ai pierdut dragostea vieții ei, pentru că ea nu a putut fi cu cineva care nu trăiește din plin ".
Întotdeauna spun „DA“
Acest lucru este luat, desigur, de „Întotdeauna spun“ da „, cu actorul meu preferat Dzhimom Kerri. Se spune șeful unei secte excentric face ceva, dacă un anumit centru de formare :-)
Destul de lung citat, nu-i așa? Dar arată ce a devenit un om, atunci când el abandonează vise beneficiile de viață renunță în numele unui martiriu mentale fictiv. Și trece la vârsta de locuri de muncă neiubit cu soția neiubit, nu de divertisment. Astfel de oameni sunt la nesfârșit plictisitoare și monotonă și pe jumătate mort.
3. „Biserica - cazul mâinilor omenești. La cuvântul „biserică“ Eu văd o mulțime de fanatici, cu nerăbdare străduindu-se să facă voia lui Dumnezeu. Sfințenia - este în afacerea dumneavoastră, în apărarea celor care nu pot sta în picioare pentru ele însele și în harul care dezvăluie Domnul. Sfințenia aici și aici (arată spre inimă și cap), și prin deciziile tale depind, sfânt ești sau nu. "
Hmm, destul de periculos pentru un citat din zi, există oameni care înțeleg cuvintele literal. Această frază erou Liam Neeson în filmul epic "Kingdom of Heaven".
Oamenilor le place să se ascundă în spatele religiei pentru a justifica lenea, ignoranta sau frica. Dar, indiferent de ce religie o persoană care nu a aderat la, este aproape de idealul uman, atunci când faci bine, ai ajuta pe alții în mod altruist și nu va fi rău.
4. „Efectuarea farfurie de supa parted - nu este un miracol, e un truc. Un miracol - este o femeie, o mama singura care lucrează la trei locuri de muncă, și încă mai găsește timp pentru a reduce fiul său la fotbal de formare. Acest lucru este atunci când un tip spune „nu“ la droguri și „da“ la învățare ".
Cuvintele Divine din filmul „Bruce Almighty“.
Speram ca pentru un miracol toate viețile noastre. Dar, dacă te gândești la asta, se întâmplă tot timpul. Femeia unică, care a reușit să-și educe copiii, eforturile școlii copilului, realizările dumneavoastră la locul de muncă și în familie. Toate împreună. Așa cum a devenit un loc comun și de zi cu zi, pe care le-am pierdut darul de a observa și aprecia.
5. „Un om care nu-și petrece timpul cu familia sa, nu va deveni niciodată un bărbat adevărat.“
Din marele filmul „Nașul“.
Mafia italiană au apreciat întotdeauna familia lui. Chiar și în demontarea lor în Sicilia era obiceiul ca femeile și copiii nu ar trebui să fie atras în vrajba lor.
Care nu petrec timp cu cei dragi, dar numai o lucrare adevărată sau vicii ale unei retribuția de așteptare teribil ani mai târziu: o viață irosită, ura și singurătate.
6. „Nu știu ce în cer nicăieri fără ea? Înțelege, în ceruri spune doar că despre mare. Așa cum este infinit de frumos ... Despre apus de soare, pe care au văzut ... Oh, cum soarele, cufundarea în valuri a devenit Crimson ca de sânge. Și a simțit că marea a absorbit energia luminii în sine, iar soarele a fost domesticit, iar focul a fost deja arde în adâncuri. Și tu? ... Ce ai spune? La urma urmei, n-ai fost la mare. Acolo ai botezat lohom ....“.
capodoperă germană "Knockin„on Heaven."
Parabola ceea ce putem face cu viața noastră înainte de a intra într-o altă lume. Să nu-l trăiască fără țintă, ar trebui să avem un vis mare, sau o dorință mistuitoare, și dintr-o dată într-adevăr top ne bate joc de ceea ce am trăit fără țintă?
7. „Inima ta este liberă. Au curajul să-l asculte. "
Citat din „Braveheart“.
Ascultă-ți inima? Este ușor? Sau extrem de dificil? Ori cu ușurință, de ce mulți sunt nefericiți, săraci și nu te găsesc?
Deci, noi nu vrem să-l asculte, ci doar ignora-l. Noi trebuie să-l asculte, pentru a se asigura că ceea ce ne dorim să devină, pentru a deveni fericit, încrezător.
Si cel mai important - inima le va ști.