Când ne-am duce un animal de companie, l-am da dragostea mea, de îngrijire, să ia cu atenție și grijă de ei și, uneori, chiar strica. La urma urmei, animalele de companie este, uneori, astfel încât doresc să facă ceva frumos. Și, practic, animalul primește o surpriză sub formă de produse alimentare, dar nu de zi cu zi, și delicatețe și rare pentru el. Dar este întotdeauna ceva gustos, care este emis pentru o ocazie speciala sau ca o recompensă.
cal ochi Tratați
Pentru calul un tratament - este un plus frumos la produsele alimentare de bază. Ei nu pot mânca pe săturate. Dar, cu ajutorul acestor bunătăți este posibil să se diversifice în mod semnificativ dieta de zi cu zi și de a ridica starea de spirit pentru animale de companie.
Deci, dacă doriți bunatatile pentru cal?
Răspunsul la această întrebare nu poate fi unic. În cazul în care dezbaterea în jurul problemei în mod constant cal dieta, atunci utilitatea și necesitatea tratează pentru cal, de asemenea, se poate argumenta pentru o lungă perioadă de timp. Condiția principală în selectarea bunătăți pentru animale - este o absență completă de produse nocive, pe care le face uneori păcatul: chips-uri, bomboane, biscuiti, etc. În lume există multe tratează naturale care va multumi nu numai calul, dar, de asemenea, să fie în condiții de siguranță pentru sănătatea ei.
De asemenea, de multe ori lakomstvodayut în timpul și după locul de muncă.
tipuri de delicatese
Astăzi în vânzare există multe produse de om, care sunt considerate un supliment la dieta de bază al calului. Ei au o varietate de arome (menta, mere, morcov). Astfel tratează îmbogățite cu minerale, vitamine și oligoelemente. Dar dacă vrei să-i hrănească doar mâncare gătită de casă și nu își pot permite să achiziționeze astfel de tratează, din cauza lipsei de finanțare, veți găsi întotdeauna ceva pentru a trata animalele de companie.
Nici un cal nu va renunța la bunatatile. Dar fiecare animal obiceiurile lor alimentare. După ce a citit toate dulciurile, puteți face cu ușurință o listă de dvs. preferate și de bunătăți cel preferat.