6 petale

Am astăzi au 5 petale. Am pierdut 4,5 kg, cu nici un efort. Am fost 60, azi 55.5 kg. Foarte multumit. Nu este foame, diversă. Am folosit un pic de sare și zahăr este complet eliminat. Eu personal a avut doar pește zi grea, dar el a făcut un fir cu plumb 1 kg.

Vreau câteva săptămâni, încă o dată să se așeze. Apropo, se simt bine, stomacul nu doare, deși înainte (mult timp în urmă adevărul) a avut un ulcer (vindecat). Presiunea este normal. Acasă gătit ca de obicei, eu în afară. Dacă vă place foarte dăunătoare, doar sniffing, mă ajută perehotet. Volumele au scăzut semnificativ.

Se răcește. Felicitări din inimă. și ceea ce este înălțimea ta? Vă rugăm să completați un fir cu plumb global ca va veni de pe a doua petală. foarte interesant, eu sunt mai mult și mai doriți să încercați din nou aceasta dieta, dar fără a disfuncționalităților în formă de ceai, cafea și lapte (poate că asta e problema).

Creșterea în 164 mea și eu sunt foarte interesat, care va fir cu plumb după ultima zi.

Am băut ceai și cafea verde, nici lapte, doar lapte brânză zi. Ei bine, desigur, fără zahăr.

Așa că acum stau acolo și nu doresc să, cu toate că acasă mănâncă cina cu apetit soooo bun!

De altfel, prima zi am pierdut 1 kg (scara I mecanice, astfel încât pro gram nu se poate spune nimic). In al doilea nu sunt cântărite. În dimineața celei de a patra zi - 3 kg.

Am o zi 3, după pește - greutatea a fost, după legume - doar 1.2 kg.

Excelent! Invidiez drept) ca un succes astăzi?

6 petale

Acum stau a treia zi de pe ea. două zile fir cu plumb -1.4.

Devochnki, pur și simplu te stâncă. ce rezultate până în prezent? Am călătorit în țară, mă tem chiar și cântărit))) mâine descărcare zi. și apoi din nou în lupta pentru a rupe petale)

Ce - este rechemat pe mono-dieta. înainte de sarcină în mine a fost o medie de 75 kg. uneori chiar și 79 kg. La acea vreme, am pierdut in greutate de 77 kg cu o creștere a 167cm. M-am așezat pe o 9-dnevke orez-pui-mere, numai că în loc de mere legume consumate. Am stat două ture, cu o pauză de cel mult 5 zile. doar face două ture a pierdut 5 kg, dar numai după un an de orez nu a putut viziona, chiar și sub formă de rulouri de sushi nu a mâncat. Atunci când, după ce a încercat GW 9-zi de odihnă, a servit doar 7 zile, a fost nevoie de 2 kg. mai mult pe vysedet ei nu se poate. acum am mânca orez rar

După prima zi - 1.1; după a 2 - O; după a treia - 1,5, după 4 - O.8; după data de 5 - O.7.

Puiul a fost o zi de școală în formă de 2 bucăți de carne de miel kebab shish si 2 pahare de coniac.

Mi o altă fată lacrimare petale, în ciuda + astăzi, este, de asemenea, să fie sănătos otvesischa, mai mică decât mine, dar ea are un CD este de aproximativ ..

articole similare