50 de ani de la nuntă cuplu pus pe rochia de mireasa, care sa dovedit a fi doar dreptul

50 de ani de la nuntă cuplu pus pe rochia de mireasa, care sa dovedit a fi doar dreptul

Nunta de aur - este o vacanță specială, menționând că nu toată lumea a adus. Carol-Ann și Dzhim Stenfilda a decis să repete nunta lor în această zi, pentru a invita persoane care au fost o dată la ceremonia de nunta lor, și sa pus pe aceleași haine care erau în ziua lor mare. Și surprinzător - chiar și cu 50 de ani mai târziu a căzut costumele doar dreptul!

Cu toate acestea, se uită la aceste haine, Carol-Anne și Jim (74 de ani) au decis că acestea ar trebui să încerce să le pună pe nunta lor de aur. Deci, ideea de a reproduce acea zi luminoasă, atunci când au devenit soț și soție. Jim si Carol-Ann intalnit de 4 ani înainte de nunta lor în 1962, clubul pentru muncitori, unde ambele zahazhivali, și de atunci au niciodată separate.

50 de ani mai târziu, rochii de mireasa au fost doar dreptul!

„Mulți dintre oaspeții știu că vom purta aceleași haine ca și în ziua nunții, dar când ne-au văzut, chiar și în această rochie - surpriza lor nu a existat nici o limită“, - spune Carol Ann. Stanfield a decis să nu se limiteze doar repetarea nunta - de ce nu repeta, și luna de miere, de asemenea? Deci, după vacanță, Carol-Ann și Jim a plecat într-o excursie în Malta și Turcia.

După cum spune Jim, secretul unei căsnicii lungi și puternice - este o mulțime de râs împreună. La întrebarea de ce a captivat tânăra lui Carol-Ann, la acea vreme, el a spus că părul blond. „Jim a placut intotdeauna parul meu, - spune d-na Stanfield -. Și mi-a placut simtul umorului el a fost întotdeauna un umorist, mereu a știut cum să mă facă să râd cred că e tot secretul Avem diferite interese și hobby-uri, dar râsete -... Se ceva care are întotdeauna ne-a ținut împreună. "

Jim si Carol-Ann in ziua nuntii ei.

La nunta lui Elizabeth și Ryan de la New York, oaspeții (cu toate acestea, tinerii căsătoriți, de asemenea) a fost ceva pentru a admira - cazul voinței lor proprii felicitat Tom Hanks.

Bazat pe materiale mymodernmet.com

articole similare