5 Cesars Resort, Turcia, Side - „Ar trebui să mă duc la Cesars Resort», recenzii ale clientilor

Zburat de la Moscova Antalya pentru 3 Chasa linii aeriene Ural. O jumătate de oră a luat drumul spre hotel (cu o scurtă oprire la o stație de gaz). La ora 9 am fost la hotel. Exteriorul arata bine - construit în stil grecesc. Cu coloane ..

Am pus imediat brățări și trimise pentru micul dejun. Și după ora micul dejun în jur de 10 am stabilit în corpul principal, în suita de trei camere. La nici un cost suplimentar. Inițial am rezervat un loc în carcasa îndepărtat - anexare, care este peste drum. Două camere standard. Dar camerele noastre nu erau gata încă, dar acest număr a fost gratuit. Și ne-am decis să nu aștepte pentru camerele lor și să se stabilească împreună. Mai ales clădirea principală, aproape de mare și la sala de mese.

Numărul desigur, ne-am lovit doar locul său de mobilier teribil vechi, repararea vechi și mirosul de mucegai. Da, și plin de praf a fost într-un fel. Și aceasta în ciuda faptului că am fost pregătiți pentru asta, pentru că am citit comentarii. Dar acest lucru încă nu se aștepta.

5 Cesars Resort, Turcia, Side - „Ar trebui să mă duc la Cesars Resort», recenzii ale clientilor

baie foarte mici, combinate cu o toaletă. Am odihnit șase dintre noi, trei adulți și trei copii, iar această cameră este aproape întotdeauna cozi. Desigur, în trei camere a fost necesar pentru a oferi 2 băi.

Surprins și amuzat de aer condiționat vechi. O astfel nu am mai văzut. Se răcește camera cu un bang. Dar totuși - încă rece. Aer condiționat de la hotel includ anumite ore, dar nu a fost cald în cameră.

În general, în clădirea principală toate la fel vechi, ca și în anexare. Singura diferență - este un nou TV cu plasmă.

Încântat cu balcon - imens, cu coloane. Și punctul de vedere de la Nisa balcon - piscina si slide-uri. Suntem chiar unii copii au fost eliberați în piscină, și am urmărit să le facă tumbe de la balcon. Foarte confortabil ..

În fotografia camera noastră cu coloane.

Wow, ce teribil ai avut-o cameră! Corpul tau este considerat a fi mai abruptă anexare. Am trăit la fel ca anexare, mobilierul nu este nou, dar cu siguranță nu la fel de descurajatoare ca ai. Surprins!
Sunt de acord cu privire la curățenie. Am cumva șters cu o cârpă umedă TV. Și încă mai putea merge fără să bată, nu-mi pasă, ce faci)
nu este de acord cu privire la produsele alimentare: cel mai bun l-am văzut, era în Cezar.
În general, există o odihnă foarte bun. Mi-ar merge înapoi.

Da. Ai avut mobilier mai bine? Acum, eu sunt surprins. M-am gândit că este anexare numere chiar mai rău. Deși cel mai rău - vreodată.

articole similare