5 banane probleme de utilitate cu care ajuta sa faca fata de banane

Bună ziua tuturor. Încă o dată a decis să vă rog cu noi observații ale vieții sale. Am decis să continue tema fruktoedeniya si va scrie despre toate beneficiile unei banane. Vă voi spune despre sentimentele lor după consumul de fructe, precum și cunoștințele pe care am fost studiat, o cantitate destul de mare de literatura de specialitate privind diverse alimente, inclusiv o banana.

Chiar și un copil, nu am fost foarte mândru de acest fruct se datorează faptului că, în primul rând, părinții banane aproape că nu a cumpăra (erau aspre 90 de ani), iar în cazul în care a fost „festivalul de fructe“, adică, eu n-ar putea, pentru că mi se părea fructe foarte prost gust, dar sentimentele au fost similare cu niște cartofi fierți. Ei bine, da, o astfel de comparație.

Pentru o lungă perioadă de timp (școală, ani de colegiu), aproape niciodată nu am cumpărat banane. Și am început să le mănânce în loturi în urmă cu doar trei ani, când a trecut la un alt tip de dieta conștientă. Acum, de fapt, am fruktoed. deoarece fructul este 90-95% din dieta mea de zi cu zi. Despre fruktoedenie Am scris recent un articol întreg aici.

Dupa un studiu aprofundat practic fiecare produs pe care l-am mâncat acum, fructe numit banane, mi-a facut cel mai interesant, așa cum am mânca mai mult decât orice alte fructe disponibile pentru mine aproape zilnic.

Superbanany

După cum se dovedește, există o dovadă directă că bananele pot rezolva multe probleme, mult mai bune și mai eficiente decât medicamente, cum ar fi tablete.

Eu cred că bananele ar trebui să fie incluse în dieta fiecărei persoane de pe aceasta planeta. La urma urmei, ei ne oferă cu energie saturat cu zahăr natural și fibre. Da, acestea sunt bogate in calorii. De exemplu, 100 de grame. produs conține 96 kcal (proteine ​​1.2-1.5%, grăsime 0,2%, glucide 20%, apă 74%). Dar, în ciuda acestui fapt, bananele sunt încă foarte utile.

Varietatea de pastile în farmacii este îngrozitoare. Tabletele au devenit o parte din viața aproape fiecare om, dar ar trebui să înceapă manca o banana, cel puțin câteva bucăți în fiecare zi, ca multe medicamente, pur și simplu se va uita.

Problemele pe care le COPES banane

Tu nu va crede, dar există 5 probleme de bază și de cele mai populare, sa facem fata cu care vei face exact acest fruct. Mai jos puteți vedea această listă.

Hipertensiune.

Persoanele care suferă de această boală sunt lipsite de potasiu. Dar ceea ce este conținut în corpul lor în exces, așa că este de sare. Bananele sunt fructele bogate in potasiu ajuta pentru a face față cu lipsa acestui element chimic în interiorul corpului, precum și pentru a reduce presiunea. Potasiul este conținut în banane - 357 mg per 100 g produs. Desigur, cea mai mare cantitate de potasiu cuprinde caise, există aproape 1878 mg per 100 g produs. Dar, din moment ce suntem astăzi avem despre banane, nu vom concentra pe alte fructe benefice și fructe de pădure. Prin urmare, vom continua.

Este dovedit faptul că o banana este considerat cel mai bun „anti-stres“ fructe. Și pentru că, de fapt, de la sine a început să se observe că mai mult am mânca acest fruct al zilei, cu atât mai bine am face fata situatiilor stresante. Și ei cred foarte mult din exterior. De ce este acest efect? Probabil pentru ca, bananele contin vitamine - C și E (tocoferoli și tocotrienoli), PP, grupa B, carotenoizi (provitamina A), enzime, potasiu, proteine, uleiuri esențiale. Foarte bine stabiliza starea de spirit. Surprinzător, într-adevăr funcționează. Desigur, o banana pe zi este puțin probabil să vă superravnodushnym toate situațiile stresante, dar cel puțin începe cu asta. Sunt înclinat să cred că este banana mea agent anti-stres.

viziune excelenta.

Vitamina A, care contine o banana, un efect foarte bun asupra vederii. Este afirmația că femeile și bărbații trebuie să fie obținute de 700-900 mcg de vitamina A in fiecare zi, pentru a reduce riscul de „orbire de noapte“. Bananele acestei vitamine nu este foarte mult, doar 20 micrograme la 100 grame. produs. Comparativ cu morcov, în care vitamina A 183,3 ug aproape 100 de grame. produs. Dar pentru cei care nu sunt prea fan de legume în dieta lor. Eu, te sfătuiesc să mănânci aceste banane sunt literalmente exploziile. Pentru calcul, greutatea medie a unei banane - aproximativ 140 c.

Constipație și flatulență.

Acest fruct remarcabil conține pectină, care este responsabil pentru îndepărtarea metalelor grele și alte toxine. Banana - un pribiotik mare stimularea procesului digestiv.

Ajutor pentru PMS

Un pic mai mult despre beneficiile de banane

Așa cum am menționat anterior, banana conține până la 400-430 mg de potasiu (banana medie 140 gr.), Este de asemenea necesar pentru activitatea creierului și măduvei spinării, a mușchiului inimii, os, la membrana celulară (cunoscut sub numele de potasiu - sodiu pompă - fără ea este funcțiile vitale ale celulelor inimaginabile, și astfel întregul corp).

Banana conține fibră brută și perfect asimilat de organismul uman. Nu e de mirare mulți oameni să înțeleagă medici recomanda pacientilor lor la acest fruct excelent:

pacienții cu cancer (in special in timpul chimioterapie si radioterapie),

persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală,

persoanele care suferă de boli de arsură,

persoanele care suferă de procese erozive si ulcerative la nivelul stomacului și intestinului, un sindrom de colon iritabil.

Tender carnea de straturi de fructe si calmeaza stomacul, intestinul, reduce durerea.

Același lucru care doresc să piardă în greutate, pentru a ajuta la banane. Acest lucru se datorează faptului că fructul conține o mulțime de fibre solubile în apă. Dupa ce a mancat cateva banane, ai încetini digestia, ceea ce înseamnă că te simți sătul pentru o lungă perioadă de timp.

Ei bine, cum faci fara depresie. Triptofanul, care este conținut în banane crește producția de serotonina hormon. Nu merita foarte mult conta pe faptul că bananele cuplul a mâncat vă poate ajuta să facă față tristețe gravă, dar de tristețe ușoară Salvați te fără discuție.

Și totuși, de învățare numeroase fapte care dovedesc beneficiul banane pentru corpul uman, eu recunosc faptul că mulți medici - gastroenterologi cred că bananele ajuta la refacerea celulelor mucoasei. Astfel, vindecarea sa produs ulcere și prevenirea apariției de noi ulcere ale mucoasei stomacului și intestinului. Așa a fost. Cu toate acestea, există în lumea noastră, medicii Naturopathic, carora le pasa cu adevarat despre sanatatea noastra.

Mănâncă fi doar coapte (galben) fructe. Deoarece fructele coapte - amidon este transformat în zahăr. Dar, ca fructele necoapte (acestea sunt, de obicei verde), situația este oarecum diferită. Utilizarea lor provoacă activitatea intestinului deranjat și flatulență. De ce? Pur și simplu ei au o mulțime de amidon. Dar tu și eu știu că amidonul nu este procesat de către organism.

asta e ceea ce pot spune în observațiile sale. Dacă în timpul zilei nu mănânc nimic, cu excepția bananelor, energia mea devine mai mică, nu mă simt în corpul lor orice grad de severitate. Și, în general, consumul de fructe în cantități mari în fiecare zi, nu am de sănătate, în general, nici o problema. Scaun este normal si regulat. Adorm aproape la scutura de degetele. Dimineața mă trezesc fără complicații și lene. Desigur, nu pot spune că este o realizare de doar o banană. I - fruktoed și totul funcționează în complex. De la utilizarea de mere, portocale și grapefruit-mi fac treaba. Dar, mai presus de toate am mânca banane și de aceea sunt sigur că meritul principal al stării mele generale a corpului îi aparține.

Îmi doresc toți, fără excepție, stare bună de sănătate și starea de spirit buna!

articole similare