5 audiobooks pe auto-dezvoltare, care este util pentru a asculta

Dragi prieteni, în acest post Vreau să vorbesc despre câteva cărți audio utile cu privire la auto-dezvoltare, pe care le-am ascultat în ultima vreme.

În primul rând vreau să vă anunț că Max Pastukhov, cunoscut în domeniul SEO pentru baza de date de cuvinte cheie, a început recent un blog maxpastukhov.com. care publică gânduri interesante despre practica de afaceri. Am semnat deja până la ea.

Tot ce cheltui pe drum o lungă perioadă de timp. Cineva este o jumătate de oră pe zi, cineva 2-3 ore, cineva mai mult. În timp ce călătoresc într-o mașină, autobuz, metrou, avionul sau cu trenul, puteți asculta muzică.

În opinia mea, de data aceasta poate fi efectuată cu un beneficiu mai mare pentru propria lor dezvoltare prin ascultarea audiobooks. La domiciliu sau la locul de muncă pentru a le asculta, în multe cazuri, nu va funcționa la fel de bine pe drum acest format - perfect.

Puteți asculta opere de artă, și audiobook poate fi un caracter educativ, în beneficiul astăzi există mai mult. Dacă face un obicei de a asculta cărți audio, aceasta va permite să învețe o mulțime de informații interesante și să-și petreacă timpul pe drum. Ce poate fi mai frumos 🙂?

Am ascultat o mulțime de diferite cărți audio. În selecția de astăzi, îmi dau cărțile mele cele mai preferate audio de pe auto-dezvoltare și organizarea timpului lor.

Vreau să spun că avizul opus poate fi de orice carte (și film). Una și aceeași carte audio poate într-adevăr ca o singură persoană, în timp ce altele nu le place. Acest lucru este normal. Gustul și culoarea tovarăși acolo 😉. Este posibil ca cartea enumerate mai jos este posibil să nu-l place ca mine. Dar eu sunt sigur că, dacă doriți să puteți găsi întotdeauna audiknigi pe gustul tau.

Arta de a gestiona timpul lor - Bodo Schaefer

O altă latură pozitivă a acestei cărți - Bodo Schaefer nu se concentrează pe gestionarea timpului de obicei, și faptul că trebuie să învețe arta de gestionare a timpului. În opinia mea, acest lucru este un nivel calitativ nou.

Apropo! Pentru cititorii shakin.ru opereaza acum o reducere de 10% la curs pe site-urile de proiectare semantice de la Sergei Koksharov și Igor Mine.

Citește și: Blog Show - Ediția 52

Acest curs audio explică modul de a gestiona în mod corespunzător afacerile sub presiunea timpului.

Scopul cărți audio este acela de a se asigura că timpul de a face mai multe lucruri pentru unul și același timp, prin prioritizarea și gestionarea competentă a sarcinilor lor. Acest subiect ma interesat întotdeauna.

Crainicul citește faimos text și asculta această carte audio este foarte ușor și relaxat. Durata sa este de 1 oră 46 minute.

Scorul meu - 5 puncte.

7 extrem de eficient Oameni Talent - Stephen R. Covey

Stiven Kovi - deține un MBA de la Universitatea Harvard si un doctorat. El, de altfel, 9 copii!

În lumea a vândut mai mult de 15 de milioane de exemplare ale acestei cărți. Această cifră vorbește de volume. Cartea menționează că a vorbit pozitiv despre Bill Clinton și New York Times a numit-un bestseller internațional.

Nu am încredere într-adevăr astfel de cronici excelente, dar după ce a ascultat o carte audio, am dat seama că nimic nu sa îndoit. Mi-a placut simplu de carte și de prezentare clară, precum și faptul că într-o mai puțin deranjante că vorbește mult despre cum să se îmbunătățească în bine.

În audio-carte descrie în detaliu abordarea sistematică a compilării obiective în viață.

Audiokurs Stephen Covey este prezentat pe două discuri. Timpul total de funcționare este de 14 ore.

clasa mea finală - 5.

Cum de a vorbi cu oricine, oricând, oriunde - Larry King

Oratorie - un lucru minunat. Am observat adesea că oamenii care sunt capabili să vorbească în mod inteligent și exprime gândurile lor, pentru a realiza în viață mult mai mult, asa ca am lucrat și continuă să lucreze la noi înșine în această privință.

Cu un astfel de palmares am nici o îndoială că Larry King este în măsură să vorbească cu toți oamenii, și o comandă excelentă a artei oratoriei. În audio-carte oferă sfaturi practice și sfaturi despre cum să vorbească cu oamenii într-o varietate de situații. În opinia mea, acesta este un sfat bazat pe o vastă experiență, sunt cele mai valoroase.

Lotul audiobook al umorului, așa că n-am plictisit în timpul auditie. Exemple sunt cu condiția ca o mai bună înțelegere a informațiilor. Ca un fost profesor de școală 🙂. Pot spune că din punct de vedere al tehnicii a materialului această carte este una dintre cele mai bune l-am văzut.

Durata audiobook - 5 ore și jumătate. Consoană de Yuriy Abrosimov (care este exprimat de multe alte audiobook), care transmite o mare intonație și semnificația lui Larry King.

Scorul meu - 5 puncte.

simplitatea legilor. Design. Tehnologie. Business. Life - Dzhon Maeda

Îmi plac lucrurile pur si simplu. Acest audiobook este doar despre asta. Dzhon Maeda - designer de cunoscut, profesor la Massachusetts Institute of Technology. În carte, el vorbește despre cum să-ți simplifica viața, precum și cu privire la aplicarea a 10 legi de simplitate în afaceri, design și tehnologie.

Fiecare secțiune a cărții audio este o colecție de eseuri, grupate în jurul temei principale. Aș spune că a asculta această carte este gândit.

Durata acestei cărți audio - puțin peste două ore și jumătate.

Evaluarea mea - 4 puncte.

Cum să câștige Prieteni si influenta Oamenii - Deyl Karnegi

Această carte - un adevărat bestseller, nu a pierdut popularitatea sa, chiar zeci de ani mai târziu. Am știut că a fost scris cu mult timp în urmă. Googling - dovedit în 1936.

Aceasta carte este un limbaj ușor de învățat cum să construiască în mod corect relațiile cu oamenii, fără a pierde pacea sufletească și atingerea scopurilor lor. Dacă nu sunteți familiarizați cu această carte - am recomanda-o din toată inima.

Durata audiobook - peste 10 ore.

Scorul meu - 5 puncte.

Vă doresc o ascultare plăcută și utilă!

articole similare