40 fapte despre viața în Polonia

33 plus 17 minusuri

• top top
  • în primul rând pe partea de sus
  • top real

Sunt de acord, în general, în special cu privire la cladiri inalte. În Cracovia, nu construi casa de mai sus biserica principală, în Piața Mare. Nu a fost acceptat.
9. În cheltuielile de transport sunt de acord, singurul lucru pe care-l infurie - ceva care, în partea mea ultimul tramvai este întotdeauna mai devreme decât invers!
13. Apoi a fost convenit - Internet polonez este mai rău decât medicamentul polonez.
15. În general, nu este respectat, să fiu sincer. În Cracovia este sigur.
16. Pește într-adevăr scump. Și râul, ca familiar omului românesc, nu vei găsi. Este ca și crapul înainte de Crăciun. Polonezii sincer nu înțeleg cum este posibil să frotiu unt pe pâine. Prăjite în untură, răspândirea margarină pe pâine. Ulei și aproape nu cumpara. Semințe de floarea soarelui prăjite și sărate, în general, pleavă imposibil de găsit. Dovleac, de asemenea. Apropo, numele românesc găluște numai cu cartofi si au un gust acru într-un fel. Gradul de prospețime nimic de a face cu.
17. Chiar și inspectorii de bilete sunt uneori ele însele terminale mici pentru amenzi de plată fără numerar de informații. Personal, am văzut.
19. Polonezii iubesc consistent, carne și alimente grase. Sushi pentru ei unele muck de neînțeles. De asemenea, și, în general, toți peștii.
21. Și la fiecare magazin de colț, de unde puteți cumpăra o carte pentru realimentarea contului, precum și 1000 și un lucru mic. La stațiile de autobuz în centru, în astfel de tarabe buton, cu fermoar, de asemenea, vă prishyut pentru a schimba și de a scurta pantaloni.
25. Și vezi femeia în vârstă de 40 de ani, cu un fiu în vârstă de 3 ani - destul de normal. Polonezii termina școala lor în 19-20 de ani. Deoarece copilarie si dureaza mai mult. Dar moral - același lucru. Studenții noștri din 17 pentru adulți, uneori se comporta.
26. Sunt de acord. Este mai bine să mori decât să-i la spital. Am așteptat o dată pentru 5:00, atunci când luxat piciorul. În ciuda faptului că au existat mulți medici și pacienți aproape nu a fost - 10 persoane, nu mai mult. Dar medicii de aici, la toate leneș. Recepția, uneori, o lună poate fi de așteptat, pe înregistrare. Deja pereboleesh.
27. Da, politețea peste tot și întotdeauna. Este normal să ceară oamenilor din pânză de tramvai, în cazul în care pryanichek scuipă copil mestecate pe haine pentru a ajuta fata de a aduce pungi grele. Arunca punga în tren pe raftul pentru bagaje și îndepărtat pentru a da mod de a transporta și bunicile doar obosit (am de cateva ori cu locul de muncă a mers cu un baston, picioarele rănit - am cedat locul), îmi pare rău / Îmi pare rău să te aud poate mai des decât orice alt cuvânt. De obicei, scuze și cei care au împins pe cei care de fapt împins.
Din propria mea experiență - Polonezii sunt iubitori teribil fura bani pentru tot ceea ce, ideea unei linii întrerupte ban nu este necesar. Am vrut dovada de rezidență din cauza pierderii primelor - 17 zloti. A vrut să devină un supervizor - să plătească 300 pe curs, plus 100 pentru ajutor de la un psiholog și un medic, în general, să fie pregătit să plătească)), în Polonia, este practic imposibil de a obține un permis de a transporta arme - recomandări trebuie de la vecini, un psiholog (Și există un test dat pentru a merge, crede-mă ca un psiholog, doresc să mint - nu a lansat), o grămadă de cazuri trec. Remorca poate chiar cuțitul elvețian. Îmi amintesc doi dintre colaboratorii mei sincer indignată atunci când călătoresc în tramvai, și acolo stătea un om cu un cuțit pe centură. Oru la locul de muncă a fost ca și când el conducea cel puțin cu un topor sângeros.
Polonezii sunt mândri. Foarte. La fiecare alți oameni de știință din lume, în opinia lor a fost legată de Polonia, asa ca jumătate ascuns de polonezi. Aici urât înainte cu adevărat.
femei în vârstă, lucru bunica. Ei recrutează în mod specific mai multe fabrici, într-un loc „să se stabilească, tăiați, înveliți,“ și bine plătit. Pensia minimă nu este permite să trăiești o viață normală. Atât de mult în bunicile de transport. Foarte. Întotdeauna.

9 este locul unde ați văzut tramvaie și se oprește cu wifi? bikeways mici
10 munți pline de zăpadă
12 nu este adevărat. parcuri, precum parcuri. ai pădurilor nu au mai văzut în viața mea chtol?
13 da torrent probleme. în general, necesită loot pentru înregistrare la forumuri torrent
16, dar carnea de porc din cauza sancțiunilor pentru a treia 10zlotyh luni pe kilogram. semințele pot fi găsite, dar crud. lapte condensat este ușor de găsit. despre supa, deși.
17 cum ar fi PayPass

deși de ce vorbesc cu copy-paste

Dezvăluie ramură 3

Varșovia bikeways pe fiecare strada all-m = /

Descoperi ramură 0

Zăpadă în munți nu este pe deplin numai
bikeways mod aproape peste tot

parcuri nope într-adevăr în pădure destul de des
torrent nici o problema - yuzay română

articole similare