Nu toate cuvintele sunt folosite într-un discurs la aceeași frecvență. În primul rând, ne amintim cel mai chastoupotreblyaemye dintre ele - în scopul de a simți încrezător în situația de conversație standardul. Aproximativ 6 moduri de a învăța cuvinte noi am spus, astăzi se va vorbi despre modul în care se poate extinde vocabularul limbii engleze.
Metoda № 1
Aflați mai multe cuvinte în contextul necesității. Fiecare cuvânt în limba engleză poate fi de aproximativ două duzini valori foarte diferite, care au de multe ori nimic de-a face unul cu celălalt. De aceea, atunci când nu amintesc un singur cuvânt o anumită valoare, iar fraza sau expresia - adăugați acest cuvânt la vocabularul activ. Folosind cuvântul în procesul de comunicare în toate cele 3 ori, vă amintiți.
Pericol: Puteți memora cuvântul într-un context și să nu învețe în alte situații. De exemplu, un set de cuvânt poate fi utilizat într-o varietate de situații: Am stabilit un loc suplimentar la masa pentru oaspetele nostru. - Am organizat loc suplimentar la masa pentru oaspetele nostru.
Ne-am întâlnit pe platourile de filmare Hamlet. - Ne-am întâlnit la o producție de „Hamlet“.
Toate masinile au un preț stabilit. - Toate vehiculele au un preț fix.
Metoda № 2
Pericol: prin citirea vă amintiți doar o imagine literală a unui cuvânt, ci pentru ca acesta să devină o parte din vocabularul activ, trebuie să știi pronunția ei.
Metoda № 3
Flashcards - un mod in mare pentru a învăța repede cuvinte noi. Cardurile vor ajuta nu numai să repete cuvintele pe care le predau, dar, de asemenea, pentru a le stoca într-o ordine diferită.
Pericol: La fel ca și cu metoda de citire. Încercați să pronunțați cuvintele pe care le vedeți pe carduri, pentru a asculta cum suna.
Metoda № 4
Memoreaza cuvinte folosind asociații de sunet. Multe cuvinte în limba engleză sunt în ton cu cuvintele limbii materne. De exemplu: națiune - o națiune, stil - stilul, ambrazură - portiță, ușă, zi - zi și altele. Una dintre teoriile originii limbajului sugerează că toate limbile au o rădăcină comună. Încercați pentru tine pentru a explica ceea ce arata ca limba engleză și limba maternă cuvintele, ridica asociațiile de sunet - va fi mult mai ușor să ne amintim cuvintele: