4 comentarii despre Centrul Internațional de lipitorii medicinale, la așezarea specifică, strada Oktyabrskaya, 40

Mulți ani am folosi centrul lipitori, și niciodată nu a avut nici o plângere. O lună în urmă, am cumpărat 50 de bucăți, de obicei, prin plantarea 5. Astăzi de 5 smuls una, cele anterioare doi timpi de trei, dar cu atât de mare dificultate și diverse trucuri pe care nici un nervi nu va fi suficient. Îmi pare foarte rău că nu au crezut comentarii negative și timp pierdut, efort și bani. Cecurile sunt, din păcate, nu a păstrat, a fost absolut sigur la această facilitate.

Îmi amintesc negativ. 10 ani în urmă am început să fie tratate cu lipitori, a luat pe specificul. În centrul lipitori medicale. Lipitorile așezat minunat. Acum doi ani am constatat că lipitori pentru un motiv oarecare nu se agață. aceasta a fost prima dată. Și vorbind de două femei auzit, care au spus că lipitori nu stai jos pentru un motiv oarecare. Avem o parte a satului, nu face parte din sat. Deci, eu nu pun doi ani și a decis să din nou. I-am cumpărat de către unitatea de 40 de bucăți. Din cele patruzeci de sat 9. Și apoi o lună mai târziu. Initial nu stai jos deloc. Ce înseamnă acest lucru? O. Următoarea ›

Bună ziua, ai scris gena. Director al "Anchor" MDC, Blagoveshchensk, regiunea Amur. Girudoterapii va deschide un birou, pentru a încheia un contract cu tine pentru furnizarea de lipitori, ceea ce este valoarea lor și numărul minim de jocuri? Multumesc anticipat!

articole similare