„Cu excepția unor lucruri mici, totul a fost bine.“
Cu excepția unor lucruri mici, totul a fost bine.
Minibar (mai exact, frigider) lasă mult de dorit = (situat în noptieră și îi lipsește în mod clar de ventilație. Devine foarte fierbinte, se răcește oooooochen slab. În plus față de toate, este foarte mic. În perioada șederii noastre în restaurantul hotelului nu acceptă carduri. Ei au spus că acest lucru se datorează defalcarea terminalului și a promis să se stabilească în curând.
„Nu cea mai bună valoare pentru # 47; calitate“
Paturi pentru copii, fără un fund, un copil este imposibil de a dormi, meniu pentru copii otstutstvie lui, meniu pentru copii pentru prețul de emisiune și porțiuni uriașe! serviciu teribil în restaurant Rosemary
„Nu am lucrat cu aer condiționat, gândacii de bucătărie în cameră.“
Aer condiționat nu a fost de lucru, gândaci în cameră.
„Piscină încălzită, nu a existat înainte.“
Piscină încălzită, nu a existat înainte.
Noua clădire, etajul 4 cu probleme de apă caldă și aer condiționat, probleme care sunt scumpe cazare. Rezultatul se muta la etajul al treilea într-o cameră în cazul în care televizorul nu este locația opusă patului. Puterea sa schimbat acum, în loc de mic dejun foarte limitat. Serviciul în restaurant este extrem de scăzut.
„Am venit aici“
Camera este curat și confortabil. Micul dejun este delicios. Personalul este prietenos.
Mă bucur că ți-a plăcut! Asigurați-vă că să aștepte pentru tine data viitoare!
mic dejun bun, o selecție decentă de produse alimentare.
„Vă mulțumesc pentru tot personalul hotelului pentru o vacanță excelentă“
Personalul Politicos și de ajutor, gata să rezolve orice solicitare în termen de motiv. Am fost în Anapa pentru prima dată și, prin urmare, a dispus transferul. Met de la stația de tren la 5 dimineața, șoferul a declarat că drumul toate obiectivele turistice ale orașului și un pic ne orientat în jurul orașului, unde totul este. Așezarea a fost să fie 14-00, dar ne-am stabilit în la ora 6, fără taxe suplimentare, care a fost o surpriză plăcută. În camera totul a mers. Retractează în cameră în fiecare zi, în timp ce ei au fost la micul dejun. Există defecte mici covor noutate, dar se poate înțelege că fiecare oaspete care a vărsat ceva pe ea, schimba, nimeni nu va. Pool curat și frumos, scăldat în ea, când marea era foarte murdar. Mulțumiri speciale pentru micul dejun pe plajă, acestea sunt pur și simplu delicioase. Nici o piață la mâna a doua sau lipsa de alimente, vin chiar dacă cel mai recent, este încă totul să-l. Noi nu regret că a ales acest hotel. Vă mulțumesc)
Nu piscină încălzită, dar nu a avut nevoie să
„Noi nu suntem prima dată sejurului lor la acest hotel.“
Noi nu suntem prima dată sejurului lor la acest hotel. Mi-a placut ca in fiecare an calitatea este doar obtinerea mai bine. Au fost piscină și lift, prosoape speciale cu care se poate ajunge pe jos la plajă. Design excelent place ochiului. Pe balcon seara vă puteți bucura de un pahar de vin preferat. Sunt lucruri care se usucă, după baie. Înainte de a părăsi hotelului sunt umbrele de ospitalitate. La recepție puteți comanda crema de cafea. micul dejun Abundent într-un restaurant frumos „sat cerchez“, cu vedere la mare. De fiecare dată când vin la Anapa, în cazul în care există loc în acest hotel, cred că am fost norocos.
„Liked baie, personal prietenos, mai devreme. "
Mi-a placut la baie, personal prietenos, verifica devreme fără probleme, mic dejun decent.
Nu-mi place canapeaua din camera pătate cu sânge, nu a fost curățată, nu era apă îmbuteliată gratuită în cameră.
„Proiectare, locație, personal prietenos, confort, curățenie.“
Proiectare, locație, personal prietenos, confort, curățenie.
Mi-a placut totul, dar există o dorință: de a schimba periodic selecția de muzică în restaurant și la piscină, la fel ca în ultimele 7 zile, set de 10 piese un pic fed sus.
„Unul dintre avantajele poate fi observat doar în acest hotel. "
Dintre avantajele numai în acest hotel pot fi notate politicos blajin și personalul amabil, și, probabil, o piscină cu apă rece în căldură a fost deosebit de plăcut. Plusuri pe acest scop. (
Cameră groaznic. Rezervarea unei camere, am fost avertizați că suntem tineri casatoriti si ne dorim o cameră frumoasă curată! 1. În primele secunde atunci când intră în camera impresia noastră umbrită prăfuit miros teribil! 2. Am fost un pic dezgustat să calce pe picioarele goale murdare în locuri obscure prozhenny covor. 3. Duș. Duș nu este rău, dar pentru mine ca o fată a fost foarte inconfortabil chiar să fie NO un raft în duș, în cazul în care puteți pune accesorii de baie, săpun pus, etc. A trebuit să merg la raft deasupra chiuvetei. Ei bine, am stat în această cameră o noapte și sa mutat.
„Este frumos, cu atenție, există un lift“
Frumos, elegant, are un lift
Lipsa de plase de țânțari și o mulțime de țânțari
„Până la mare din apropiere, 10-15 minute înainte de pietricica încet, mai aproape de. "
Aproape de mare, 10-15 de minute înainte de pietricica lent, chiar mai aproape de nisip. Micul dejun este de obicei destul de standard, cu vedere la mare în restaurantul din apropiere. Personalul de la problemmu recepție a decis în timpul cursei cu numărul oferit numărul svodobny din aceeași clasă, pentru că a trebuit să fie liber numai seara, care este foarte plăcut.
Unele camere pe covor urme galbene de vărsat atunci când un înălbitor, nu este critică, desigur, dar nu foarte vizual. Am trăit la etajul 4, partea de sus atunci când mersul pe jos, fixați foarte puternic pe podea, puteți auzi. Wi-Fi acolo, dar într-adevăr nu funcționează, și se conectează numai.
„+ Întregul personal este foarte prietenos!“
+ Întregul personal este foarte prietenos! + Cameră spațioasă cu facilități necesare. + Destul de des, o cameră curată. + Piscina Minunat!
- Nu există bariere vizuale între balcoane; - Scump rufe comision # 47; călcat. - lucruri mici, cum ar fi un scaun rupt pe micul bolkone, ceva acolo încă.
„Întors de 2 ori. a treia oară nu va mai fi;) "
Nu odihnea prima dată) a plăcut. Aproape. Locul de amplasare superba, micul dejun este delicios!
Am comandat o masina timp de 2 zile, astfel încât a fost dus la stația de cale ferată. dar sa dovedit că administratorul (ratat de ureche, dar a spus, OK) Multumesc s-au specificat ziua! La ieșirea din camera, nu a fost suficient angelki 😀 Am cerut -Nu ia. ))))) Și la intrarea prosoapele de plaja nu a fost (bine am spus) și apoi ar avea nevoie de ele)))))) scârțâit etaj la etajul 5 este minunat. La 4 am trăit, somnul nu este posibil! Și da, La revedere Godspeed și nu am auzit. Administratorul a luat alte persoane (o rușine. Nu te duce înapoi. Ești supărat
„Un weekend în Laguna Albastră“
+ Ne-am stabilit înainte de timp (la ora 12:00 și nu la 14:00 - eventual noroc) + baie + frumos si curat, cu un seif, prosoape de plajă, toate facilitățile de baie, uscător de păr, fierbător de apă și chiar și un fumigator (deși nu este obligatoriu) + piscină, șezlonguri în curte și mese pentru o cina romantica cu lumanari + Personal + prietenos minibar în cameră (deși nu este obligatoriu) + mic dejun la mare (vedere frumoasă, delicioase și satisfăcătoare) (foto) + Aproape de plaja de piatră, nisip, pietriș golden Bay (3 moduri diferite) + camere mobilate și toate hotelurile din frumos albastru și turcoaz Otte APIS + umbrele in caz de vreme rea (deși nu este necesar) + ceai și cafea în cameră (este păcat că nu este clar în cazul în care apa pentru ei să ia, de la robinet nu a îndrăznit) + TV, aer condiționat, Wi-Fi a lucrat lenjerie + pat a fost ca noi
- :-( covor în camera 504 și pe podea, în hol strică impresia ((((- covor vytsvevshy, prozhenny și arată foarte murdar (((((- parcare dumneavoastră nu (dar locuri libere destul de aproape) - Balconul nu a fost (( (- piscina este deschisă 10-22 (în dimineața de la mare mai imposibilă, iar seara, după mare nu mai este posibil) nu au încercat - .. Apa potabilă nu - comutator de lumină în baie într-o poziție incomodă și deschide ușa ca și în cazul în care mânerul se rupe - vedere de la fereastra curtea vecinului sad
„Hotelul dispune de o piscină, aproape de restaurante și magazine, aproape de plajă. "
Hotelul are o piscină, aproape de restaurante și magazine, în apropiere de plaja, zona linistita
Hotelul este liniștit, confortabil, curat, cu bun fond de mobilier. Pat confortabil, curat piscină, toate foarte civilizat. Personalul frumos, la sosire și de plecare zi, fata a fost foarte amabil și prietenos, la prima solicitare, toate face imediat. prosoape de schimbare, să răspundă la întrebări. Mic dejun sunt delicioase, du-te, nu foarte departe, micul dejun foarte rece, cu vedere la mare.
Administratorul a uitat să ne spună că ar trebui să ia cheia și solicitarea de eliminare a numărului. În a doua zi. totul a fost ok. Dacă doriți camera dvs. curățat, trebuie să predea cheia retsepshen și întrebați departe.
Un hotel excelent: locație convenabilă, peste banca de economii stradă, farmacie, magazine, o plimbare de 5 minute de promenadă și de 10 de plajă. Hotelul dispune de tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil. Micul dejun tip bufet la o cafenea pe malul mării (5-7 minute de mers pe jos) oferă o vedere minunată la mare, plajă și port. zona hotel confortabil, există o mică piscină, care este în cerere. Personalul hotelului operațional, problemele sunt rezolvate rapid și eficient, pentru a ajuta cu orice întrebări (o problemă de duș rupt a fost rezolvată în termen de 30 de minute). Există o închiriere de biciclete ieftin. Camerele sunt confortabile: Tot ceea ce ai nevoie: papuci, prosoape pentru baie, prosoape de plajă, uscător de păr, încălțător, seif, minibar.
Wi-Fi pescuite cu defecte puternice, petele de pe covor chiar la intrarea în camera, arcurile saltelei sunt uneori împiedicate de somn.
„Hotelul este foarte curat, bine întreținute.“
Hotelul este foarte curat, bine întreținute. personal amabil. Ei bine făcut! Un pic mai departe pentru a merge pentru micul dejun, dar vedere la mare și servicii prietenoase în „sat cerchez“ mai mult decât compensează pentru acest inconvenient mic.
Locație excelentă - Aproape de plaja cu pietriș, stație de autobuz, promenada, aproape de cafenea cu micul dejun gustos minunate și vedere la mare, piscină frumoasă (deși el este mic, dar destul de cameră), șezlonguri confortabile, la piscină, în cazul în care o odihnă bună, și în căldură, și seara , fete prietenoase pe reshepshen, camera frumos și elegant, muzica de joc la piscină
Aceasta nu este o plângere, mai mult o dorință - explică situația oaspeții la sosire, cu curățenie în cameră. Noi nu am spus nimic despre asta. Într-o zi nu ne-am eliminat la fel ca și faptul că, pe de altă zi sa dovedit că era necesar să părăsească retsepshene cheie, asa ca am eliminat. În a treia zi am fost eliminat, cu toate că nu ne-a lăsat cheile, și despre curățarea nu a cerut. Noi nu am inteles ce ai nevoie de la noi))) totul a fost super
mic dejun Groaznic, du-te gama departe, nu gustoase, foarte modeste. Personalul Rude (cameriste). Departe de a merge la plajă. Marea apropiere, dar strada pe care să meargă la mare, se bazează pe portul de agrement, nu există o baie. Copiii nu sunt locație foarte convenabilă.