20 Cele mai amuzante aforisme despre vacanta

Vara - timp pentru vacanțe și recreere. Dar în vacanță ar trebui să fie distractiv, după toate. Aceasta vacanta ta a fost un succes, am ales cele mai amuzante 20 de stările și aforisme despre vacanță.

Stările haioase despre vacanta

Cred că sunt însărcinată pentru că sunt bolnavă de muncă și se bazează pe solenenkoe - Sea.
Munca făcută de om maimuță. Și lasă totul înapoi în loc!
- Dragă, tu ești genul de lucru pe drum luat? - Da, la cinci sticle.
Voi pleca în curând. Prieteni, să ficat în datorii pentru câteva săptămâni, și că ei nu este suficient. Eu promit să se întoarcă dubla suma.
Cum să se plieze sacii în vacanță? Doar ia jumătate din elementele și de două ori bani.
Dacă în timpul dvs. de vacanță pentru vremea a fost bună, așa că nu a fost vacanta.
La fel simt ca un om liber, cum te surprinde: vacanță încă acolo, dar nu există nici un ban!

Se pare că gândacii din capul meu sa dus la timpul in vacanta. Deci, acum nu am nimic acasă?
Eu merg în vacanță cu soțul ei în Mongolia. Fetele, spune-mi, care sunt ambii divorțat de soțul ei, după o vacanță în Mongolia?
Nici un alt concediu atât de mare nevoie, ca un om care tocmai se întorsese din vacanță.
E atât de ... atât de râvnit, misterios, ademenitor, fabulos, așa că am nevoie singurul - unic de neînlocuit, luminos, mult așteptata ...))) vacanță, My.
Subordonate - un popor fericit, pentru că ei au două sărbători: seful si concediul tau.
Daca nu esti diferit de fotografia lui în pașaport, trebuie să mergi în vacanță!

A venit timpul ca el să se predea. Și această fericire să se bucure. Cât timp am așteptat să-l, de asteptare prin noapte de iarnă. Despre el, am visat un vis. Și, în cele din urmă, el a fost. El - în lumea dorinței ca o trecere, vacanța mea de vară mult așteptată.
De obicei o vacanță bună: în vacanță pentru a se deda la ceea ce vă puteți permite.
Ieșire creat pentru a visa despre vacanta.

Somnul nu numai imbunatateste inima si creier, dar, de asemenea, ajută să uite pe scurt că ești iadul pe care doriți într-o vacanță.
Dintr-o dată se întâmplă doar trei lucruri: sarcina, dimineața și sfârșitul sejurului.
Am îndoieli serioase că timpul - mereu și în mod continuu. Pentru că nu mai funcționează, și în vacanță - zboară undeva incontrolabil.
În toamna tuturor într-o grabă de a psihoterapeuților care a plecat să plece.

articole similare