Astăzi am dat drepturi dengi.Svoi trebuie apărat!
L-EH-de-ore pe vreme. 11/21/12 19:06 (Răspundeți: Going trecut)
Și eu sunt cu tine și nu a susținut voobsche.Prosto Nu am face asta pe propriile mele legi, am consultat.
L-EH-de-ore-in-a scris (a): Pentru mine, nu e kopeyki.eto aproape jumătate PO meu, eu nu pot petrece acum din nou încă o jumătate de sn pe pantofi, și au pus pe un raft și praf de ei sufla. vânzătorul este obligat să dea o informație completă complete cu privire la calitatea și proprietățile pe baza articolului 10 din Legea drepturilor consumatorilor.
Trebuie sa intelegi de alunecare unic este pe cale de fundal la fel de inconvenient care mușcă în piele, este proprietatea picioarelor, glisați cealaltă persoană nu va aluneca, dar nu un magazin nu vă oferă o garanție că veți cumpăra pantofi și să fie în ea ca papuci și nicăieri nimic natret. Desigur, cele mai multe femei găsi o pereche de pantofi ai cumpărat un triplu, și uzura nu poate, chiar dacă este de bună calitate și nu există nici o căsătorie, oprește-te și nu-mi place să te simți inconfortabil. Vă doresc, de asemenea, că a returnat banii, desigur, dar dacă reveniți trebuie să fie un miracol pentru unii, deoarece magazinul din dreapta peste tine. De asemenea, am pantofi pantofi nu sunt ieftine, a cumparat totul este bine, iar călcâiul t chiar ucide tocuri probabile ale acestei forme nu este a mea a apărut, ei bine, asta e ceea ce eu sunt pe baza acestora va duce la magazin, am mai spus că acestea sunt din piele și foarte confortabil
L-EH-de-ore-in-a scris (a): Pentru mine, nu e kopeyki.eto aproape jumătate PO meu, eu nu pot petrece acum din nou încă o jumătate de sn pe pantofi, și au pus pe un raft și praf de ei sufla. vânzătorul este obligat să dea o informație completă complete cu privire la calitatea și proprietățile pe baza articolului 10 din Legea drepturilor consumatorilor.
Hai, nu vreau să mă cert cu tine mai mult, cu atât mai mult s / n este la fel de aproape și așa că pot să înțelegeți aici. data viitoare să fie atenți atunci când cumpără, în special o astfel de costisitoare. tălpi alunecoase - nu este un argument. dar sper că vă va returna banii.
L-EH-de-ore pe vreme. 11/21/12 14:03 (Răspundeți: Going trecut)
Pentru mine, nu e kopeyki.eto aproape jumătate PO mea, nu pot acum cheltui din nou încă o jumătate de sn pe pantofi, și au pus pe un raft și sufla off particule de praf cu ei.
vânzătorul este obligat să dea o informație completă complete cu privire la calitatea și proprietățile pe baza articolului 10 din Legea drepturilor consumatorilor.
H-e-no-h-la-a scris (a): M-am dus, totul este liniștit obyasnila.Neznayu de ce, dar dacă un alt dealer astăzi sau speriat, dat in judecata si care nu vâna, dar cizme au luat banii adevărul nu este restaurat, au spus presupusa amantă a zburat în străinătate, dar până problema luni vor fi rezolvate și se întorc dengi.V copia mea a cererii semnat de către vânzător, care este foarte bun în cazuri chego.A, de asemenea, am scris conversația pe bandă. Vânzătorul a spus că ghetele în stare foarte bună, este clar că acestea nu au fost, și ele pot fi puse în vânzare.
tocmai a dat seama că, îmi pare rău, nu dracu 'off și sa spânzurat de un ban)) Pentru mine 5.000 de ruble o mulțime de bani, în cazul în care să spunem că am un pantof rupt, atunci da, este necesar drept leagăn. Dar motivul. Am absolvit Legea, deși în urmă cu 6 ani și nu a dezvoltat mai mult în acest domeniu, dar eu nu înțeleg pe ce drept vă referiți.
L-EH-de-ore pe vreme. 11/21/12 13:45 (Răspunde la: olesja-sch)
Produse b / u poate fi returnat numai în cazul în care căsătoria. „Slide-uri“, este părerea ta subiectivă.
Pentru aluneci, nu este pentru ea. Dacă talpa este din cauciuc - ea nu te-a înșelat. Returnare nu va.
Deși magazin se poate întoarce la tine, poate nu vrei să te pui cu. Dar te înșeli. Și vei fi negativ.
Asigurați-vă rola înainte și nu vă faceți griji
L-EH-de-ore pe vreme. 11/21/12 13:37 (Răspundeți: Lutik644086)
Lutik644086 a scris (a): Ei bine, de fapt, că banii au trebuit să se întoarcă imediat. și, în general, bine. așteptați pentru sfârșitul săptămânii.
Mers pe jos trecut a scris (a): este clar. dezabonare de atunci ai spus în magazin.
M-am dus, totul este liniștit obyasnila.Neznayu de ce, dar dacă un alt dealer astăzi sau speriat, dat in judecata si care nu vâna, dar cizme au luat banii într-adevăr nu este returnat, ar fi spus gazda a zburat în străinătate, dar până problema luni vor fi rezolvate și ei dengi.V exemplarul meu a cererii semnat de către vânzător, care este foarte bun în cazuri chego.A, de asemenea, am scris conversația pe bandă.
Vânzătorul a spus că ghetele în stare foarte bună, este clar că acestea nu au fost, și ele pot fi puse în vânzare.
Ei bine, de fapt, banii au trebuit să se întoarcă imediat. și, în general, bine. așteptați pentru sfârșitul săptămânii.
L-EH-de-ore pe vreme. 11/21/12 13:28 (Răspunde la: Lutik644086)
deja m-am dus la magazin cu declarația pe care l-am ajutat să facă în protejarea potrebiteley.Sapogi drepturilor luate, dar a declarat că banii a revenit la sfârșitul săptămânii. Pentru că proprietăreasa ar fi zburat în străinătate ieri, eu nu veryu.No important lucru este că vânzătorul am semnat pentru meu copie zayavleniya.I întreaga conversație am înregistrat pe bandă.