„Viața nu este complicat. Suntem complexe.
Viața este simplă, iar lucrurile simple - dreapta "
Oskar Uayld
Ca un copil, viața era mai simplă? Uneori, într-adevăr pare să fie adevărat, dar, de fapt, viața este încă simplu. Și întotdeauna va fi astfel. Singura diferență este că, atunci când vom ajunge mai în vârstă, toți suntem complicate.
Când eram copii, ne uitam la lume prin ochii unui simplu, plin de speranță. Noi știm ce vrem, și nu eclozat agende ascunse. Am iubit oamenii zâmbitori și pentru a evita pe cei care se încruntă. Am mâncat, când ne era foame, de băut atunci când sete, și au adormit când sunt obosiți.
Noțiuni de bază mai mari, avem un impact negativ. După ce am început să se îndoiască propriile instincte. Atunci când există un nou obstacol, ne-am împiedicat și a căzut. Acest lucru a fost repetat de mai multe ori. În cele din urmă, am decis că nu mai vrea să cadă, dar în loc de a rezolva probleme, pur și simplu s-au retras.
a se vedea, de asemenea,
Ca rezultat, am mâncat să se calmeze, iar consumul de alcool pentru a calma durerea și a umple golul. Am lucrat ore pentru a se evita conflictele în familie. Am început adapostirea rău și înșelarea sine și pe alții pentru a obține înainte. Și când nu a funcționat, a trebuit să depună toate eforturile pentru a ascunde minciuna. Ca rezultat, am mâncat și am băut chiar mai mult, să se simtă mai bine pe scurt.
De-a lungul timpului, vom face viața mai greu și mai greu, uitând cine suntem cu adevarat si ceea ce avem nevoie.
Dacă sunteți de acord în cap, aici sunt unele lucruri care vă fac viața mai greu decât are nevoie, precum și câteva soluții simple.
1. Sunteți în căutarea pentru alte răspunsuri pe care le poate da numai.
2. Te simți vinovat că trăiesc viața.
Tu faci ceva, pentru că sincer cred că? Gândiți-vă la obiectivele. Trăiește, dragoste, și de a face tot ce doriți.
3. da vampiri o utilizare.
Nu ar trebui să se simtă vinovat pentru ceea ce exclude de la vampiri viață. Nu contează că cineva dintre ei colegi, rude, potential partener, prieten din copilarie sau o cunoștință nouă. Nu pierde timpul pe oamenii care te ranit si te fac sa te simti nesemnificativ. Un alt lucru, în cazul în care o persoană este conștientă de comportamentul lor și să încerce să se schimbe. Dar dacă cineva rănește sentimentele, ignoră obligațiile și un comportament ofensiv, ar trebui să ne oprim pentru a discuta cu un bărbat.
4. în mod inutil dramatizare.
Cum se schimba viata ta, daca pas înapoi de la drama, bârfe și abuzul verbal? Încercați o zi pentru a vorbi despre oameni și servesc doar un bun exemplu pentru alții să facă același lucru. Cei care refuză să vă sprijine, puteți ignora în condiții de siguranță. Este simplu. lucruri uimitoare se întâmplă atunci când pas înapoi de la negativ și oamenii care emit. Nu ar trebui să fie întruchipată. Doar treci pe langa.
5. Ai atribui motive negative ale acțiunilor umane.
6. Sunteți îngrijorat de faptul că oamenii vor fura proprietatea dumneavoastră.
7. Încercați să cineva să concureze.
Dacă sunteți în competiție cu alte persoane, vei fi rapid dezamăgit. Dacă sunteți în competiție cu ei în trecut, vei deveni mai bine. Este simplu.
8. Iei prea mult.
Pentru a face față stresului și pierderea, începe să facă bine altora. Fii un voluntar. Participa la viata. nu ajută neapărat în ceva mare. Spune un cuvânt fel. Cheer vecini. Vizitați om singur. O pauză de o pasiune. În lume există două feluri de oameni - cei care dau și cei care iau. Smack fericit și luând nefericit, în mod constant în căutarea de beneficii pentru ei înșiși.
9. Te concentrezi pe popularitate, mai degrabă decât pe eficiență.
Seek respect, nu o atenție. Acesta durează mai mult și aduce mai multe beneficii. Fă ce va rămâne pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, nu se confunda popularitate cu eficiență. Popularitate înseamnă că te iubesc pentru o vreme. Eficiența înseamnă că ați schimbat ceva în această viață.
Popularitate înseamnă că te iubesc pentru o vreme. Eficiența înseamnă că ați schimbat ceva în această viață.
10. Sunteți în căutarea de modalități simple.
Fă ceea ce este corect, nu ceea ce este ușor. Continuă să faci ceea ce crezi este corect, chiar dacă nimeni nu știe despre asta. De ce? Pentru că vei ști ceva.
11. face să vă concentrați pe altceva decât acest lucru.
Nu poți schimba trecutul, dar este ușor să strice prezent de griji pentru viitor. Trăiește în prezent. Mâine va veni în timp util, așa cum a făcut toate acele zile.
12. Ai închis greșelile tale.
Este foarte important să te ierte pentru greșelile. Ei trebuie să învețe și să se mute mai departe. Nu judeca-te astăzi pentru greșelile comise ieri. Uneori, cel mai important rezultat al lucrării nu este o recompensă, și experiența. viață fericită și de succes nu este fără probleme, atunci este important pentru capacitatea de a le depăși, și merge mai departe.
13. Crezi că :. „totul sau nimic“
Nu există nici un succes absolut, precum și înfrângerea absolută. Dacă atârna pe lucruri etichete și a vedea doar alb-negru, te pierdem timpul. Viața - este o serie de momente imperfecte, plină de posibilități și probabilități. Apreciați mijloc între sărăcie extremă - calea experienței. De asemenea, nu lasa succes rândul său, un cap, și eșec - rupe inima.
Apreciați mijloc între sărăcie extremă - calea experienței. De asemenea, nu lasa succes rândul său, un cap, și eșec - rupe inima.
14. Nu vă așteptați că viața va fi întotdeauna fericit.
Lumea poate fi un loc foarte prietenos. Puteți suferi, pentru a experimenta o pierdere și dezamăgire. Fii fericit în aceste condiții, este greu, dar nu-și piardă speranța. Amintiți-vă yin și yang în filozofia chineză - forțe opuse, dar inseparabile. În suferință, puteți găsi puterea, flexibilitatea inima frântă de a învăța, iar pierderea va da viață un nou sens. Viața - este întotdeauna o combinație de alb-negru. Contrariile împletit întotdeauna. Nu te poate proteja de tristețe, nu exclude toată bucuria.
15. Crezi că întotdeauna despre cea mai rea opțiune.
Uneori ne confruntăm din cauza evenimentelor care sunt puțin probabil să se întâmple. Durere în gât este în pericol viața. A pierdut permisul de conducere în mâinile infractorilor care folosesc datele. Astfel de gânduri negative, doar te face nefericit. Această răpitorii bucurie. Te poartă ca un val de pe malul mântuirii și a acoperit capul, nu da să respire. De fapt, poti sa te uiti la lumea prin prisma îndoială și disperare, și este posibil prin ochelari roz de bucurie și speranță. Alegerea este a ta.